Şimdi Ara

gold ürün iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • golddan 2adet snopy v5h direksiyon seti aldım biri kuzenime dieri kendime fakat beklediğimiz gibi çıkmadı beğenmedik yani geri iade edebilirmiyiz? 5 gün oldu alalı poşeti kutusu faturası herşeyi duruyo

• beyler bi cevap verin acil
  • 7 gün içerisinde iade edip paranı geri alma şansın vardı ama aradan 5 gün geçmiş 2 günde iade işlemlerini gerçekleştiremezsin (diye biliyorum)
  • fatura kestiler yaş 17 olmaz zaten zor iş gibi duruyo faturada 8 gün içinde yazıyo bugün gitti persembe cuma cumartesi kaldı geriye alırlar mı acaba?
  • https://www.gold.com.tr/MusteriHizmetleri/UyeGirisi.aspx
    Adresinden müşteri hizmetlerine yaz oradan gelecek talimatlara göre hareket et
  • tmm saolun
  • şimdi mesaj attım cevap yarına gelir heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gold bılgısayar kadar memnunıyet saglayamayan bı fırma gormedım kargom 5 gun gelmedı ıade ıstedım tamam dedıler sonra urunu gonderdıler kırdım attım ugrascak vaktım yok onla bı dahada alısverıs yapmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

gold bılgısayar kadar memnunıyet saglayamayan bı fırma gormedım kargom 5 gun gelmedı ıade ıstedım tamam dedıler sonra urunu gonderdıler kırdım attım ugrascak vaktım yok onla bı dahada alısverıs yapmam

şu benim işi yapsınlar bidaha alışveriş fln yapmam ztn ordan telefon aldım bozuldu garanti yolladım golddan 2 ay bekledim geri geldi üstüne para istediler bidaha yollucaz parayla kullanıcı hatası vs vs dediler telefoncuya götürdüm 20tlye yaptı adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.