Şimdi Ara

Gold-Plat arası tam bir ELOHELL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gold falan varsa aramızda söylesin tek bana mı geliyor bunlar ya ? Gold 2 ligim. Plat 5 serisinden düştüm bunlar yüzünden. Son 1 ayda türedi hepsi. Solotop alıyorum gidiyorum laneye kule falan vermeden farm yapıyorum, eziyorum genelde karşıyı. Ezemediğimde de feedlemiyorum. Sonra 3-4 kişi geliyor topa ve kuleleri pat pat almaya başlıyorlar. İNHİBİTÖRe kadar kimse topa gelmiyor adamlar inhibitör alıyor. Top aldığımda her oyun aynı şey tekrar ediyor. Main normalde jungle, ama genelde top kaldığı için seri oyun kaybediyorum. Goldda oynayan varsa size de geliyor mu bu tipler ?

• Gold 3'üm. Gold 2 serisinden 6-7 kere düştüm bugün yine seriye çıktım. Bence normal bir ortam bana gelen manyaklar karşıya da gelebiliyor.

Ha geçen bana gelen 4 afk karşıya hiç gelmedi o ayrı :^D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yok ya her maç aynı tipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabgu1944

Abi yok ya her maç aynı tipler.

Her maç garip insanlar geliyor doğru ancak karşıya da gelebiliyor. Bu garip insanları taşıyabilecek seviyeye gelen zaten dia oluyor :^D

• Garip olan o işte karşıya çok nadir geliyor.
  • Silverden çıkışın taktiğini versene :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstad ama küstah

Silverden çıkışın taktiğini versene :(

Kesinlikle flame yapmamak ve yapanlara tatlı dille yaklaşmak afk kalacam diyenlere sensiz yapamayız çok iyisin demek.

6 yaşında bir çocuğa şefkatle yaklaşırcasına silver nooblarına yaklaşırsanız altın olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 mmr nasıl hesaplanıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Gold 3'üm. Gold 2 serisinden 6-7 kere düştüm bugün yine seriye çıktım. Bence normal bir ortam bana gelen manyaklar karşıya da gelebiliyor.

:^D bu ne anlayamadım :^D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Gold 3'üm. Gold 2 serisinden 6-7 kere düştüm bugün yine seriye çıktım. Bence normal bir ortam bana gelen manyaklar karşıya da gelebiliyor.

Purunlu külen adam :-D ha punun 3 poyutlusu cibu düşün da :-D

• Son 3 hafta içerisinde tam 4 defa gold1'den gold 2'ye düşüp tekrar gold1'e çıktım. Şuan gold1'im ve 3 maç lose, korkuyorum 4. yü atıp tekrar gold2'ye düşmekten. Bıktım.
  • plat farklı mı sanıyorsun boşuna uğraşmayın plata çıkmaya. vala ben goldken daha kaliteli oyunlar oynuyordum plat'a çıktım ranked'a girmeyi bıraktım. var sen düşün. ama seviyenin iyice düşmesinin bir sebebide okulların bitmesiyle büyük bir çocuk kitlesinin artık oyuna düzenli girebiliyor olması. artık sadece aram giriyorum normal game bile sarmıyor. aramda dahi her maç sürekli 1 afk oluyor, ya karşıda ya bizde. bu oyun kesinlikle yazın ciddi bir şekilde oynanmaz anca maç spamlarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Purunlu külen adam :-D ha punun 3 poyutlusu cibu düşün da :-D

ahahah

• aslında bronz 5im normalde çelıncırlık oyuncuyum ama takım feedliyor seriden düşüyoruz e çıkanlar nasıl çıkıyor onlar elokebabdır elokebab.
  • Elotost yapilir pm atin
    Herse oyunculukta
    Jungle iyna

• En son plat için seriye girmiştim aynı gün içersinde gold 2 ye düşmüştüm
  • Senin adamlar topa gelmiyorsa, sen kritik tpler ile bota gidip birkaç kule,ejder vs gibi globallere yönlendirebilirsin takımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün EUW Silver 2 Katarina ile Riven'ı üst koridorda yendim üzerine kule bile aldım.
    Karşı takım 5 kişi gelip önce üst koridor kulesini, inhibitörünü sonrasında orta koridor inhibitörünü aldı.
    Takım skorunu bakmaz olaydım ben 2/1 çıktığım koridordan 5/5'e geldim orta koridor AD Ezreal 0/9 Ormancımız Irelia 0/6 aşağı koridor ise allah diyordu.
  • Ne ağlamışsın la ? Rotasyon yapıp takım halinde top lane itiyorlar diye elo hell mi oldu ligin ? Takımını pingle bottan itsinler. Objektif almaya bak.

• Gold elo hell değil mi zannediyorsun sen ? Sadece bu değil şampiyon seçim ekranında anlarsın ne olduğunu goldun.
  • Cidden oyle ama 2 ay oncesine kadar cok.farkliydi bu elo niye boyle oldu anlamadim eskiden olda ben.goldluk.oyuncuyum fazlasi degil derdim de son 2 ayda fikrim degisti normal.skorlar alan ben.bile surekli tasimaya basladim ve cok agir seviyesizlik ve kufur basladi hic keyif almjyorum oyundan ve de oynamiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.