Arkadaslar dün DC PRE aldım ve gelen gold mattocku kırdırıp kazıya başladım. 20 çantadan fazla kırdırmama rağmen 1 tane bile fragment düşmedi. Monster stone 5 6 tane, ondanda 3 tane filan takı düştü. Eskiden bu DC PRE alınca gelen mattockla kazı yaptığımda en azından 5 6 çantada 1 fragment alıyordum, yada en azından mavi kutu. şuan 20 çantada en iyi drop 1 tane yeşil kutu sadece. Sorum şu bazen kırdırma yerinde gelen taşı kırdırınca karakterin üstündeki taş gidiyor, karakterin üstünde ITEM diye yazı çıkıyor fakat chara ne gelen var ne giden. Acaba yüksek levelli olmamla alakası var mıdır? Yada fragmentleri kaldırdılar mı? Neden bu kadar düşük dropları? Server olympia.
Drop azaldi ama kalkmadi. ve tek tek yapma bankada 5 6 sayfa yap bankadan al town at kapida kirdir daha iyi olur
Aynı şey banada oldu kırdırınca item yazıp bişey gelmemesi olayı sinirimi bozdu.
bu durum yeni bir şey değil, dediğiniz gibi bazen hiç bir şey gelmiyor, eskiden de oluyordu. millet maden koxpla fragment kastı sayfalarca.. Dropları da azalttılar bildiğim kadarı ile.
Koxptan dolayı dropları azaldı diye biliyorum . 8 char açıp o işi yapanlar vardı , haliyle droplarda düşürüldü .
Çok saçma ya. Yine adamların keyfi yüzünden legal playerin hakkı yeniyor.
Gold mattok almayı planlıyordum ama bu olaydan sonra vazgeçtim