Şimdi Ara

Gold ile Oyun Süresi Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre aktif olmadığım için 7 gün oyun süresi hediyesi gelmiş.Oyuna girdiğimde 47k golda 1 aylık oyun süresi alındığını gördüm.Yalnız bu goldun tamamı aynı server aynı faction aynı karakterde mi olmak zorunda?Yoksa farklı serverlarda olabilir mi?Sorulduysa kusura bakmayın 7 aydır uzağım oyundan

• gametime almayınca arada oyun süresi verdiklerini senden duydum, doğru mu bu?
  • f310 F kullanıcısına yanıt
    Evet 5 6 ay almayınca 7 gün veriyorlar
  • Yanlış bilgi .. Omara tşkler uyarı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 2 Temmuz 2015; 0:14:16 >
  • değişmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TN'da bir ara 36K golda kadar düştü. Şimdi 47K goldda bekliyor.. Yeni Patch'den bir ay sonra felan düşer bence..
  • 1 hafta bana da geldi. TN'de 25k, Sylvannas'ta 13K gold var. Bu tokeni almak için bütün goldun aynı karakter üzerinde mi olması gerekiyor? celades sormuş ama cevap gelmemiş bu soruya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

TN'da bir ara 36K golda kadar düştü. Şimdi 47K goldda bekliyor.. Yeni Patch'den bir ay sonra felan düşer bence..

Düşmesi sunucuya bağlı değil ki.
  • Bu tek realmde olması gerekmesi olayına da bir çözüm bulunur bence. Blizzarda bildirin bunu illaki ilgilenirler. Sonuçta sadece o realmdeki karakterler için almıyoruz game time ı.Account-bound heirlooom yapmışlar onu da yaparlar herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.