Şimdi Ara

Gold elo adc arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mainim support gold elo adc arıyorum buda lolking:http://www.lolking.net/summoner/tr/3821515#ranked-stats
    haftasonu girebiliriz isteyen eklesin oyundan

• braum kda sı kadar threshle kda yapsan zaten duosuz taşırsın thresh e çalış bence. adc olsam yardımcı olurdum. neyse up.
  • OMG Wildturtle ekle bende haftasonları girebiliyorum adc mainim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

braum kda sı kadar threshle kda yapsan zaten duosuz taşırsın thresh e çalış bence. adc olsam yardımcı olurdum. neyse up.

adc ler kötü olunca öyle oluyor duom vardı thresh luci yapardık 19w 2l vardı

• Corki lucian twitch caitlyn hepsi gold elo da gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arıyorum gold adc
    http://tr.op.gg/summoner/userName=Arades
    Tüm supportlara hakimim taliplerimi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 24 Aralık 2014; 22:27:43 >
  • Gold 4üm gold 3 serisinden 14 kere Düştüm AD Carry oynuyorum Pm atın middede çok oynuyorum

• platin 4 üm. kardeşimin hesabını diamond a kadar oynamayı düşünüyorum. gold 3 hesabım var yani. ve yanımda iyi bir support istiyorum
  • lane ittirmede minyon çalmayan, kule altına gerilendiğinde last hit e dmg yetmediğinde minyonları almada yardımcı olan, çalıda fight çıkacağını hissettiği anda çalıyı wardlayan, adc lane e gelirken ve o sırada sup base atmak üzereyken lane i ilerde dondurup adc nin farm kaçırmasını engelleyen, gereksiz skill kullanıp manasını çabuk bitirmeyen ve basic atack ile de karşı tarafı dürtebileceğinin farkında olan aynı zamanda 1 vurmak için canını 2 ezdirmeyen sup varsa deneyebiliriz
    levellingdust
  • Ekle beni normal oyun oynarım nick aynı
    Edit:amacın ranked ise üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4DanceR -- 24 Aralık 2014; 23:06:08 >
  • eklerim hepinizi uyanlarla oynarız

• Under Control kullanıcısına yanıt
    nick yazarsanız eklerim
  • Rayot Ozi ekle

• main adc d Ph ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: levellingdust

lane ittirmede minyon çalmayan, kule altına gerilendiğinde last hit e dmg yetmediğinde minyonları almada yardımcı olan, çalıda fight çıkacağını hissettiği anda çalıyı wardlayan, adc lane e gelirken ve o sırada sup base atmak üzereyken lane i ilerde dondurup adc nin farm kaçırmasını engelleyen, gereksiz skill kullanıp manasını çabuk bitirmeyen ve basic atack ile de karşı tarafı dürtebileceğinin farkında olan aynı zamanda 1 vurmak için canını 2 ezdirmeyen sup varsa deneyebiliriz
    levellingdust

evet beni anlatmış bulunmaktasın, kda larım o kadar iyi olmasa da destek rolünde çok bilinçliyimdir. Thresh ise en iyi oynadığım şampiyondur. Ama şu sıralar oyuna girmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: levellingdust

lane ittirmede minyon çalmayan, kule altına gerilendiğinde last hit e dmg yetmediğinde minyonları almada yardımcı olan, çalıda fight çıkacağını hissettiği anda çalıyı wardlayan, adc lane e gelirken ve o sırada sup base atmak üzereyken lane i ilerde dondurup adc nin farm kaçırmasını engelleyen, gereksiz skill kullanıp manasını çabuk bitirmeyen ve basic atack ile de karşı tarafı dürtebileceğinin farkında olan aynı zamanda 1 vurmak için canını 2 ezdirmeyen sup varsa deneyebiliriz
    levellingdust

oldugunde supportu suclamayan , karsidaki adc den 80 cs fark yemeyen , sadece draven ile degil tum adc ler ile oynayabilen , ward at ward at diye aglamak yerine arada ward alip yardimci olan , tf larda beni korumuyorsun suc senin diyip karsi sona dan tek yemeyen bir adc bulabilirsek neden olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yelredd

nick yazarsanız eklerim

you and me.

nickim bu. zaten kdalardan anlarsın o hesabı bronzdan çıkardığımı

edit: g.o.t. izliyordum görmemişim. 3 saat olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Under Control -- 26 Aralık 2014; 20:51:07 >
  • şurda yazanların çoğundan iyi adc oynadığımı adım gibi biliyorum ama yazmıyorum adc ruhuma aykırı
  • Kupa Besta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelredd

mainim support gold elo adc arıyorum buda lolking:http://www.lolking.net/summoner/tr/3821515#ranked-stats
    haftasonu girebiliriz isteyen eklesin oyundan

Nick Mithras TR server elo 1350 normal game deneriz uyum sağlarsak ranked devam ederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.