Şimdi Ara

Gold da tıkandım yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi şu an gold ligindeyim ve ne yapsamda buradan çıkamıyorum.
    Her laneyi oynuyorum oynadığım her lanede en az 5 şampiyonu biliyorum , flame yapmıyorum , kazanmak için elimden geleni yapıyorum ama olmayınca olmuyor Yani mid laneyi kazanmışım 6/0 gidiyorum botta topta ezilmişler.Hadi diyorum gidip yardım edeyim belki böyle çevirirz ben farmı bırakıp geliyorum adam yerinden bile kıpırdamıyor.Duo girmeyi deniyorum yine olmuyor.Zamanında sadece 15 oyun atıp bronz 3 ten gümüş 5 e çıktım ( Nasıl diye soracak olursanız 6 kere ard arda kazanıp 2 küme birden atladım ve ordanda hiç kaybetmeden seriye çıktım,serinin tüm maçlarını oynadım ) Sonra hızlıca silver 2 yükselip oyuna 1 ay ara verdim gelincede yakalşık 1 haftada gold a çıktım.Ama anlamadığım lanet olası bu gold 5 te yaklaşık 2-2,5 aydır takıldım kaldım.Gümüş 5 de takıldı diye yardım ettiğim arkadaşlarım bana yetişti.Gold 3 e çıktım 5 gün önce ve ard arda 12 kere kaybederk tekrar gold 5 düştüm.
    Yani özetlicek olursak bana bu konu hakkında öneriniz var mı ? Benim için şu an gold elohell oldu.Öneriden kastım yani aklınıza faydalı olabilecek ne geliyorsa.

Şimdiden teşekkürler

• Plat serisine 4 kere ciktim hepsindede kaybettim.flame,boost,feeder,afk bunlarin hepsini tek macda gorebilme imkanin var.tek basina ugrasma bosuna.tek oynarsan benim gibi 300 mac atip gold 1 e anca cikarsin mutlaka yaninda biri olmali ve kesinlikle bot pre gidilmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

Plat serisine 4 kere ciktim hepsindede kaybettim.flame,boost,feeder,afk bunlarin hepsini tek macda gorebilme imkanin var.tek basina ugrasma bosuna.tek oynarsan benim gibi 300 mac atip gold 1 e anca cikarsin mutlaka yaninda biri olmali ve kesinlikle bot pre gidilmemeli.

Benden sana arkadaş tavsiyesi.Plata çıkma.Gold 1 de eğlenmene bak.Plat 5 te sinir ve kalp hastalıkları başlıyor.
  • Darius al tek at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Plat serisine 4 kere ciktim hepsindede kaybettim.flame,boost,feeder,afk bunlarin hepsini tek macda gorebilme imkanin var.tek basina ugrasma bosuna.tek oynarsan benim gibi 300 mac atip gold 1 e anca cikarsin mutlaka yaninda biri olmali ve kesinlikle bot pre gidilmemeli.

Benden sana arkadaş tavsiyesi.Plata çıkma.Gold 1 de eğlenmene bak.Plat 5 te sinir ve kalp hastalıkları başlıyor.

Her kümenin 5 i öyle aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: notimetocry5454

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Her kümenin 5 i öyle aslında

Plat bambaşka.

• Ölmeyi ret eden bir adc olmayı başarabilirsen rahat çıkarsın.
    Gold liginde oyuncularda "ADCyi ilk öldüreyim" mantığı yerleşiyor.Bu yüzden adc'yi öldürmek için çoğu zaman bilinçsizce TF yapıyorlar.Buu zaaflarını düzgün kullanabilirsen kolay galibiyetler alırsın.
    Şahsen ben Twitch oynayarak çıkmıştım plata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Katılıyorum bot pre Tr de pek oyun taşıyamıyor diğer laneler de iş olmayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Ölmeyi ret eden bir adc olmayı başarabilirsen rahat çıkarsın.
    Gold liginde oyuncularda "ADCyi ilk öldüreyim" mantığı yerleşiyor.Bu yüzden adc'yi öldürmek için çoğu zaman bilinçsizce TF yapıyorlar.Buu zaaflarını düzgün kullanabilirsen kolay galibiyetler alırsın.

Şimdi öncelikle tavsiyen için saol.Twitch çok oynanan bir adcydi nerlenen kadar.Fakat şimdi oynanabilir mi bilmiyorum.Asıl sorum hekes adc yi öldürmeye uğraşırken ben bunu nasıl avantajıma çevirebilirm ?
  • Hakettiğin yerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Makasa Pompa

Hakettiğin yerdesin

Saol da ben inanmıyorum gold 5 in hakettiğim yer olduğuna...İnsanların nasıl oynadığını bilmeden böyle yorum mu yapılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsky3

quote:

Katılıyorum bot pre Tr de pek oyun taşıyamıyor diğer laneler de iş olmayınca.

Ev arkadasim vardi surekli adc oynardi ashe alirdi sadece.bana uğur bot pre gidelim diyip durudu simdi kiramiyorsun da adami.biz bot pre gittikce ben lig dusmeye basladim 3 lig felan dustum bunun nedeni arkadasim adc yi iyi oynyamiyorduarkadasa adc oynamasan farkli yerlere mi gitsek diynce surati asiliyordu.bu durumda olan baska bot preler mutlaka vardir

• quote:

quote:

Şimdi öncelikle tavsiyen için saol.Twitch çok oynanan bir adcydi nerlenen kadar.Fakat şimdi oynanabilir mi bilmiyorum.Asıl sorum hekes adc yi öldürmeye uğraşırken ben bunu nasıl avantajıma çevirebilirm ?

TF sırasında sürekli arkada kalabilmeyi başarıyorsan işler yolunda demektir.Eğer arkada olmana rağmen sana hala ulaşabiliyorlarsa en iyisi fighta bi 4-5 sn geç katılmak olur.
    Twitch yerine Lucian,Corki,Tristana gibi adcleri de tercih edebilirsin.Ama rakipten uzaklaşmanı sağlayacak skilleri hasar vermek için değil, geriye kaçmak için kullan.

Rakip sana ulaşmaya çalışırken, takım arkadaşların çok mal değilse eskitirler zaten birkaç tanesini.Rakip sana odaklandığı için de çoğu zaman diğer takım arkadaşlarına rastgele saldıracaklar.Burada da devreye sen gireceksin.Sana en yakın kimse ona saldıracaksın.

• quote:

quote:

quote:

TF sırasında sürekli arkada kalabilmeyi başarıyorsan işler yolunda demektir.Eğer arkada olmana rağmen sana hala ulaşabiliyorlarsa en iyisi fighta bi 4-5 sn geç katılmak olur.
    Twitch yerine Lucian,Corki,Tristana gibi adcleri de tercih edebilirsin.Ama rakipten uzaklaşmanı sağlayacak skilleri hasar vermek için değil, geriye kaçmak için kullan.

Rakip sana ulaşmaya çalışırken, takım arkadaşların çok mal değilse eskitirler zaten birkaç tanesini.Rakip sana odaklandığı için de çoğu zaman diğer takım arkadaşlarına rastgele saldıracaklar.Burada da devreye sen gireceksin.Sana en yakın kimse ona saldıracaksın.

Aslında adc main im değildir çokta oynamadım ama önerin için teşekkür ederim.Biraz düşününce mantıklı geliyor bakalım biraz adc de ustalaşmayı deneyeceğim.

• Tabi benim ki bir tavsiye sadece.Yükselmek için çok çeşitli yollar var, ama benim yolumda lane safhasında rakipten 2 kişiyi oyundan düşürebiliyorsun.Aldığın her double kill'de rakibin moralini bozuyorsun, psikolojik olarak da üstün oluyorsun bir nevi.

Edit:Hesabımı arkadaşımdan almıştım, kendisi bronzdu.100-75 gibi w/l ile plat olmuştum.Az oyun ile seri bir şekilde yükselebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 28 Temmuz 2014; 10:26:15 >
  • Öncelikle art arda. Sonra hak ettiğin lig goldmuş demek ki daha fazla yükselemiyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makasa Pompa

Hakettiğin yerdesin

Saol da ben inanmıyorum gold 5 in hakettiğim yer olduğuna...İnsanların nasıl oynadığını bilmeden böyle yorum mu yapılır ?

ya bırak o gereksizi millete laf atıyoda güya kendi ss'lerini atıcaktı bize sahtekar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Öncelikle art arda. Sonra hak ettiğin lig goldmuş demek ki daha fazla yükselemiyorsun.

İşte ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum.Ego dersiniz belki ama benden daha kötü yada benim gibi oynayanlar plata çıktı... Hocam isterseniz karşılaşma geçmişini atıyım bakın elbet eleştireceğiniz yerler olacaktır.Ama size her maçın açıklamasını hatta bazılarını ss'li olarak yaparım.
  • quote:

quote:

Öncelikle art arda. Sonra hak ettiğin lig goldmuş demek ki daha fazla yükselemiyorsun.

İşte ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum.Ego dersiniz belki ama benden daha kötü yada benim gibi oynayanlar plata çıktı... Hocam isterseniz karşılaşma geçmişini atıyım bakın elbet eleştireceğiniz yerler olacaktır.Ama size her maçın açıklamasını hatta bazılarını ss'li olarak yaparım.

Laneden 6-0 çıkmak tabii güzel. Karşındakini ezmek kuleye hapsetmek farm aldırmamak güzel. Ama takımı sırtlayamıyorsan bi önemi yok bunların. Bi üst ligi hak etmek için oyunu taşımak gerek.

• quote:

quote:

quote:

Laneden 6-0 çıkmak tabii güzel. Karşındakini ezmek kuleye hapsetmek farm aldırmamak güzel. Ama takımı sırtlayamıyorsan bi önemi yok bunların. Bi üst ligi hak etmek için oyunu taşımak gerek.

Hocam alın bakın oyunlarım genellikle böyle geliyor misal olarak verdim bunu.Tf de draven çıkartıp bide üstüne adc yi koruyorum soloda ezilen malp a laneyi kazandırdım.Kassa ya o kadar gank attım sırf morde kasmasın diye 3 kill aldırdım.Ve birden bire "bir sihirdarın bağlantısı koptu" Bir umut,gelir dedim.Gelmedi... Şimdi sen bana bu oyunda ne diyeceksin o kadar kasmışsın taşısaydın mı diyeceksin ? Yada lee sin le niye o kadar kill aldın mı diyeceksin.Hemen cevap tf de drven çıkarta çıkarta corki ve malpı kurtarmaktan dolayı kill aldım.Oyunu daha az önce oynadım.
     Gold da tıkandım yardım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsky3 -- 28 Temmuz 2014; 16:21:38 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.