Şimdi Ara

Gold.com.tr 100 TL Parapuan (750 TL Üzeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.gold.com.tr/cardfinans-ile-100tl-degerinde-parapuan-firsati_lp18059717

Sıcak fırsat diyebilir miyiz ?

• dekonline kullanıcısına yanıt
    konu başlığına cardfinansa özel yazarsanız daha açıklayıcı olur.İnsanlar zaman kaybetmesin !!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold pismanlıktır..
  • Gold mu?
  • gold candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeriaLLorD

konu başlığına cardfinansa özel yazarsanız daha açıklayıcı olur.İnsanlar zaman kaybetmesin !!!!!

Parapuan yazınca anlaşılır demiştim ama
  • gold.com.tr beni şaşırttı, 07 ekimde lg marka led tv aldım hala siparişiniz tedarik ediliyor yazıyar,bu gidişle bayramdan sonraya kalacak aldığıma bin pişmanım,bidaha da gold dan bişey almam bu son olsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz buzdolabı aldım geçen yıl kargoyla şubeye geldi şubedeyken kargo beni aradı gelip kendiniz almanız lazım falan tabi koca buzdolabı nasıl alacağım sonra goldu aradım tamam siparişi iptal edelim biz kargoyu geri çekelim dediler.Yani özetle ben dolabı ne gördüm ne dokundum o akşam geri gitti kargo ama kargoda hasar görmüş bana paramı uzun uğraşlar sonucunda aylar sonra zor bela ödemişlerdi sonra bir daha mı aman benden uzak dursun.
  • Merhabalar

Bundan 1 ay once pc gold dan sarjlı el supurgesi aldım,kargo şirketi ürünü getirdiginde herhangi bir paketleme yapılmamıs özensizce tarafıma ulaştırılmıstı. Bende tutanak tutup aynen ürünü aynı kargo firmasıyla iade ettim.Yaklasık 1 aydır kurumla parami iade etmesi icin konustum ancak ürünün ellerine ulasmadıgını söylediler.Bende kargo sirketi ile irtibata gectim onlar da GOLD un ürünü kabul etmedigini söylediler bende tekrar GOLD u aradim onlar da ürünü hala almadıklarını bildirdiler.Gercek sonunda bugun aciga cikti GOLD ürünü teslim almamıs,kırık oldugunu sebep gostererek..
    Bende durumu onlara izah etmek icin tekrar aradım gayet pişkin bir sekilde icini acip gönderseydiniz seklinde konustular..Bende onlara zaten ürün ayıplı teslim edildigini soylesemde anlamamazlıktan geldiler...

Sonucta 100 TL paramı gaspetti GOLD..yıllardır internetten alısveris yaparım ilk kez basıma boyle bir dolandırıcılık geldi.Sizinle de paylasmak istedim.GOLD dan alısveris yaparken birkrez daha düşünün derim

Satıs sonrasi bir problem yasarsınız benim yasadıklarımı yasayabilirsiniz.

• GOLD DAN ALISVERİS YAPACAKLAR DİKKAT diye bir konu acilsa da bizim gibi canı yananlar bilgilendirse..
    ben konu acmayı bilmedigi icin yapamadım.Tecrübeli arkadaslar bunu yaparsa eminim cok hayır duasi alrlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetbro

Merhabalar

Bundan 1 ay once pc gold dan sarjlı el supurgesi aldım,kargo şirketi ürünü getirdiginde herhangi bir paketleme yapılmamıs özensizce tarafıma ulaştırılmıstı. Bende tutanak tutup aynen ürünü aynı kargo firmasıyla iade ettim.Yaklasık 1 aydır kurumla parami iade etmesi icin konustum ancak ürünün ellerine ulasmadıgını söylediler.Bende kargo sirketi ile irtibata gectim onlar da GOLD un ürünü kabul etmedigini söylediler bende tekrar GOLD u aradim onlar da ürünü hala almadıklarını bildirdiler.Gercek sonunda bugun aciga cikti GOLD ürünü teslim almamıs,kırık oldugunu sebep gostererek..
    Bende durumu onlara izah etmek icin tekrar aradım gayet pişkin bir sekilde icini acip gönderseydiniz seklinde konustular..Bende onlara zaten ürün ayıplı teslim edildigini soylesemde anlamamazlıktan geldiler...

Sonucta 100 TL paramı gaspetti GOLD..yıllardır internetten alısveris yaparım ilk kez basıma boyle bir dolandırıcılık geldi.Sizinle de paylasmak istedim.GOLD dan alısveris yaparken birkrez daha düşünün derim

Satıs sonrasi bir problem yasarsınız benim yasadıklarımı yasayabilirsiniz.

Bu tür durumlarda firmayla işi uzatma.Tutanak tutturup ürünü teslim almamışsın.Direk bankaya harcama itirazı.Almadığın hizmetin bedeli olamaz.Bu şekilde GG ve HB'ya altın siparişlerini iptal ettirdim.

• bu da benim gold'da başıma gelen
    ürün sipariş ettim elimizde yok size kötüsünü verelim dediler bende bu mesajı attım
    ""gold bilgisayara verdiğim siparişin bugün temin edilemediğini öğrendim. Arkadaşlar bana verdiğim siparişte Gp Recyko AR02 Şarj Cihazı 2 AA + 4 AAA Hediyeli ürünü yerine Vpw CR-998 4 AA+4 AAA 8 Li Pil + Şarj Cihazi ürünü vermeyi teklif ettiler. Ancak GP -Recyko pil ile VPW pil aynı özelliklerde pil değildir. Gp recyko yeni nesil pil olmakla beraber VPW eski nesil pillerdendir. Özellikle recyko tercih etmemin nedenide aslında budur. Gp piller sitede çok uygun fiyatta iken VPW pilhttp://www.hepsiburada.com/liste/vpw-smart-charger-pil-sarj-cihazi-4-x-2500-mah-aa-4-x-1000-mah-aaa-ni-mh-sarj-edilebilir-pil/productDetails.aspx?productId=ofisvpwcr998&categoryId=60002790 adresinde diğer pilden daha ucuz fiyatadır. Ürünü temin edemediğinizde yapılması gereken bir üst model ürün vermek olması gerekirken daha ucuz kısmen de aynı statüde olmayan bir ürünle değiştirmeye çalışmak ta biraz garip olsa gerek. Daha önce yaptığım internet alışverişlerinde ürün teslim yada tedarik edilemediği durumda müşteri mağduriyetini gidermek amacıyla yapılan indirimler veya üst model ürün vermek yerine daha ucuz alt bir model ürün teklif etmek GOLD gibi kurumsal bir şirkete uygun olmadığını düşündüğüm bir davranıştır. Bu tarz durumlar GOLD'un kurumsal yapısı için kötü reklam teşkil etmektedir. Bu olayların gerçekleşmemesi için tarafınızdan gerekli önlemlerin alınacağını düşünüyorum, bende kendi payıma düşen görevi yapıp ulaşabildiğim yerlerde bu mesajı yayınlayıp diğer arkadaşlarımın da böyle bir duruma düşmemesi için kendi payıma düşeni yapmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.
    Saygılarımla""

verilen cevap bu oldu

"Değerli Müşterimiz,

İade işleminiz bugün itibari ile gerçekleştirilmiştir.3 iş günü içerisinde bankanızdan gerekli kontrolleri sağlayabilirsiniz.Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla,
    Gold.com.tr"""

muhteşem müşteri memmuniyeti

• GOLD UN BU AHLAKSIZLIKLARINA KARSI HERKESİ UYARMAK GEREK....

RESMEN FIRSATCI VE DOLANDIRICILAR..
  • Gold computer'den alışveriş yapacaklara cardfinansla yardımcı olunur pm lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

quote:

Orijinalden alıntı: SeriaLLorD

Parapuan yazınca anlaşılır demiştim ama

bende baka adı görülmeyince heyecanlandım.puan(hediye çeki) artı birde ENPARA patlatırız gibi düşündüm konuya daldım.... :-((

bence de banka adı yada kredi kartı adı yazmanız iyi olurdu...

(Yine de konuyu açtığınız için teşekkürler işine yarayacak çıkacaktır. )ee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmazici -- 25 Ekim 2013; 10:59:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.