ben gecen sene acer laptop aldım bu kdv indirimi varken hd ekranlı 3 gb ddr 3 2 ghz...ozaman 1000 tl ye almıstım...sadece film ve internet için... iletişim olsun ürün olsun ilgi olsun garanti olsun cok iyiydi ama her ürün için garanti değişiyo haberiniz olsun....ama acer için garantide sorun yok
quote:Orijinalden alıntı: hkn16 ben gecen sene acer laptop aldım bu kdv indirimi varken hd ekranlı 3 gb ddr 3 2 ghz...ozaman 1000 tl ye almıstım...sadece film ve internet için... iletişim olsun ürün olsun ilgi olsun garanti olsun cok iyiydi ama her ürün için garanti değişiyo haberiniz olsun....ama acer için garantide sorun yok http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90657&ad=SAMSUNG-NP-N150-JA05TR-N450-1GB-160GB-KiRMiZi-Netbook%28Mini-Bilgisayar%29 Samsung alacağım ürün.
quote:Orijinalden alıntı: blank42 Bayramdayız dostum haberin var mı ? Eğer ellerinde varsa pazartesi yaparlar sanırım Stok var yazıyor.Tüm elektronik mağazalar açıktı bugün .Kargoları bilemem.
quote:Orijinalden alıntı: OgzTonY quote:Orijinalden alıntı: blank42 Bayramdayız dostum haberin var mı ? Eğer ellerinde varsa pazartesi yaparlar sanırım Stok var yazıyor.Tüm elektronik mağazalar açıktı bugün .Kargoları bilemem. Pazartesi gönderilir kargolar kapalıdır ayrıca anasayfayada uyarı koymuşlar
quote:Orijinalden alıntı: blank42 quote:Orijinalden alıntı: OgzTonY quote:Orijinalden alıntı: blank42 Bayramdayız dostum haberin var mı ? Eğer ellerinde varsa pazartesi yaparlar sanırım Stok var yazıyor.Tüm elektronik mağazalar açıktı bugün .Kargoları bilemem. Pazartesi gönderilir kargolar kapalıdır ayrıca anasayfayada uyarı koymuşlar Rtl kurye ile almadım.Ups kargo ile aldım.