Şimdi Ara

Gold Bilgisayardan Iphone 4 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yarın gold bilgisayardan iphone4 almayı düşünüyorum.Garantisi gold bilgisayardan olması sıkıntı çıkarır mı ? veya farklı problemler çıkabilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim..

• forum kuralları birşey diyemiyorum. ama anlamışınsındır
  • kural hatası yaptıysam söyleyin ona göre düzenleyeyim konuyu.

Firma hakkında buraya bişey yazılamıyorsa özel mesaj atın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 18 Kasım 2011; 20:44:25 >
  • Git güzelce Turkcell veya Avea dan al.
  • Bi hata olmaz merak etme gold da vatan teknosa bimeks gbi buyuk bir kurulus hicbi illegal yani yok
  • turkcell veya avea kampanyaları iyi değil.Vodafone dan almayı düşünüyodum ondada 8 ay kullanılmış hat lazım.

Aslında hepsiburada veya genpatech ten genpa garantili alabilirim ama gold bilgisayardan alıcağım ürün hemen yarın gelecek.Yanlış yapıyorum sanırım..

quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

Bi hata olmaz merak etme gold da vatan teknosa bimeks gbi buyuk bir kurulus hicbi illegal yani yok

Büyük kuruluş ama garanti olayı düşündürüyor beni.Paralel olarak geliyor , güncellemelerde sorun çıkabilir diye bir kaç yorum okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 18 Kasım 2011; 20:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkurt

turkcell veya avea kampanyaları iyi değil.Vodafone dan almayı düşünüyodum ondada 8 ay kullanılmış hat lazım.

Aslında hepsiburada veya genpatech ten genpa garantili alabilirim ama gold bilgisayardan alıcağım ürün hemen yarın gelecek.Yanlış yapıyorum sanırım..

quote:

Bi hata olmaz merak etme gold da vatan teknosa bimeks gbi buyuk bir kurulus hicbi illegal yani yok

Büyük kuruluş ama garanti olayı düşündürüyor beni.Paralel olarak geliyor , güncellemelerde sorun çıkabilir diye bir kaç yorum okudum.

Hepsiburada'da iPhone 4 paralel ithalat degil ama suan fiyati 1900 tl civari sanirim bana pahali geldi.
    Ben ordan aldim 1800 civariydi ben alirken.
    Genpa grantili diye biliyorum simdilik garantilik bir durum olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

quote:

turkcell veya avea kampanyaları iyi değil.Vodafone dan almayı düşünüyodum ondada 8 ay kullanılmış hat lazım.

quote:

Hepsiburada'da iPhone 4 paralel ithalat degil ama suan fiyati 1900 tl civari sanirim bana pahali geldi.
    Ben ordan aldim 1800 civariydi ben alirken.
    Genpa grantili diye biliyorum simdilik garantilik bir durum olmadi.

Hepsi burada için bişey söylemedim zaten :) onun ürünü genpa garantili.

Sorun gold pc ürününde.

• Madem garantili almak istiyorsunuz ben de vodafone u fln oneririm sonucta hat yoksa da kredi kartindan cekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Madem garantili almak istiyorsunuz ben de vodafone u fln oneririm sonucta hat yoksa da kredi kartindan cekiyor

Vodafone dan alabilmek için 8 ay kullanılmış vodafone hat lazım.Hat olmadan sadece kredi kartıyla alamıyosunuz.Zaten hat olunca kredi kartından çekiyolar.
  • Iphone 4 ün şarj aleti ufak bir çevirici ile mi çalışıyor yoksa farklı yollarla gelenlerde mi sadece bu sorun var ?

+Gold bilgisayar telefonu kendi getirtiyor diye duydum .Bu durumda distirübitör olan genpanın getirdiği telefondan herhangi bir farkı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 19 Kasım 2011; 8:16:02 >
  • Ben vodafone'dan aldım gayet memnunum. Servisi teleservice garantili sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Ben vodafone'dan aldım gayet memnunum. Servisi teleservice garantili sanırım.

Alırken 8 aylık kullanılmış vodafone hat istediler dimi ?
  • Hocam Goldun sattığı telefonun diğerleride tek farkı garantisini kendisinin veriyor olması. Yan yurtdışından herhangi bir simfree telefonu getirtiyorlar, satıyorlar. Güncellemede filan bir sıkıntı olmaz, ama telefon yarın bir gün arızaladığında sen Gold'a götürürsün, onlarda anlaşmalı oldukları herhangi bir tamirciye yaptırırlar telefonu. Bu durumda yurtdışı kayıtlı, simfree bir telefon almak daha mantıklı, 1300-1400 civarına alabilirsin aynı telefonu. Eğer ileride bir sorun yaşarsan aradaki farkın çok azına tamir ettirirsin zaten.

Diyeceğim o ki, eğer garanti senin için önemli değilse o zaman Gold'dan alma, yurtdışı bir cihaz al 400-500 liran cebinde kalsın. Yok garanti önemli içim rahat etsin dersen o zaman benim yaptıım gibi Genpatech'den almanı tavsiye ederim. Ben internetten siparişi vermiştim aradan 24 saat geçmeden elimdeydi telefon. Sen bu dediklerim doğrultusunda araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errgin

Hocam Goldun sattığı telefonun diğerleride tek farkı garantisini kendisinin veriyor olması. Yan yurtdışından herhangi bir simfree telefonu getirtiyorlar, satıyorlar. Güncellemede filan bir sıkıntı olmaz, ama telefon yarın bir gün arızaladığında sen Gold'a götürürsün, onlarda anlaşmalı oldukları herhangi bir tamirciye yaptırırlar telefonu. Bu durumda yurtdışı kayıtlı, simfree bir telefon almak daha mantıklı, 1300-1400 civarına alabilirsin aynı telefonu. Eğer ileride bir sorun yaşarsan aradaki farkın çok azına tamir ettirirsin zaten.

Diyeceğim o ki, eğer garanti senin için önemli değilse o zaman Gold'dan alma, yurtdışı bir cihaz al 400-500 liran cebinde kalsın. Yok garanti önemli içim rahat etsin dersen o zaman benim yaptıım gibi Genpatech'den almanı tavsiye ederim. Ben internetten siparişi vermiştim aradan 24 saat geçmeden elimdeydi telefon. Sen bu dediklerim doğrultusunda araştır derim.

Garantiyi kafama taktım zaten :D Genpadan gerçekten 24 saatte geliyor mu telefon.3 sene önce genpadan abime aldığımız telefon 1 haftada mı ne gelmişti.Bir de genpadan gelecek telefon teslimatı sadece bana mı yapılacak.yoksa verdiğim adreste ki herhangi birine teslim ederler mi ? Yani telefonu benden başkasının almasını istemiyorum bunun için ne yapmam lazım ?

Genpa istanbul içine en geç 2 günde ulaştırıyormuş ama 12 taksitli fiyatı 2100 e geliyor.Gold dan alırsam 1850 hepsiburada da alırsa 1939 +genpa garantili.En mantıklısı hepsiburada gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 19 Kasım 2011; 9:36:47 >

• Şöyle diyeyim, ben telefonun siparişini 14.00 gibi verdim, ertesi gün öğleden önce gelmişti telefon. İnternetten yaptığım en hızlı alışveriş olmuştu. İstersen sen müşteri hizmetlerini arayıp teyit alabilirsin. Telefon Genpa'nın satış sözleşmesiyle beraber geliyor, sözleşmede senin adın olduğundan senin imzan gerekiyor. Sen imzaladıktan sonra o kağıt geri Genpa'ya gidiyor. Dolayısıyla başkasına vermiyorlar, senin sözleşmeyi imzalayıp alman lazım.
  • Doğrudur, Genpa'da peşin fiyatına 9 taksit var. Yalnız benden bir tavsiye o zaman, Gold'dan garantisiz al gerekirse ama yine de Hepsiburada'ya bulaşma :)
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, yarın gold bilgisayardan iphone4 almayı düşünüyorum.Garantisi gold bilgisayardan olması sıkıntı çıkarır mı ? veya farklı problemler çıkabilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim..

Hayır hocam sıkıntı yaşamazsın, ben gold bilgisayardan sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.. ayrıca hizlial.com bakabilirsin iphone 4s alacaksan fiyatları güncellenmiş
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/apple-iphone-4s-16-gb_02.044.9199.0022.htm

• gold pc nin pegasus adli bir forma ile ithal ettigini biliyorum vdafoneden alicaksan 8 ay olayi k. Karti yoksa eger kredi kartin varsa 16 Gb icin 300 tl cihaz parasi aliyorlar 99 tl lik kontratli paket ocin k.kartindan 69x12 828 lira cekiliyor kalan alti ayda 99 x 6. 594 12 ay boyuncada 30 tl fatura gelicek toplam 2.082 tl k. Kartinla alabilirsin 8 ay olayi k.kartsiz ben bole aldim
  • sakın hepsiburadaya bulaşmayın aman diyeyim pişman olursunuz üründe sorun çıkarsa...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.