Şimdi Ara

Gold 4'te tıkandım.4 seri kaybettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 10 maçta 8 win alıp gold 4 başladım.Win lose 13/3 oldu seriye cıktım çıkmaz olaydım.Win lose 16/11 suan gittikçe batıcam yani.Arada kazanıyorum,15/5 11/1 oynayıp penta falan atınca anca kazanıyorum.

Az önce 3/1 oynadığım maçta sup 0/6 mid 2/7 adc 2/6 jungle 1/6 ydı.Taşımakta imkansız,artık yenilmek için giriyorum yani.ADC oynuyorum mid feeder,mid oynuyorum adc feeder.Solo oynuyorum mid bot jungle feeder.Eee ne yapıcam ben

Bir iki örnek koyayım bari
     Gold 4'te tıkandım.4 seri kaybettim. Gold 4'te tıkandım.4 seri kaybettim.

• Morgana cok iyi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Morgana cok iyi ya

Benim arkadaş o,trollüğüne yaptı son dakika onu Shaco afktı zaten Ryze 1/10.
  • Takım iyi denk gelmiş ne diyim

• Hemen girme sende seriye çıkınca bekle 1 gün falan
  • Gel pre girip çıkalım

• o rammus ne lae

ayrıca hayalet yerine mahvolmuş terci etsen rahatça taşırdın o maçı kb senin hatan burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 8 Şubat 2015; 0:33:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.8e@3.5'de patlamıycak bir psu
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki phantom yerine ghostblade daha iyi olurmuş rakipte zırh epey yüklü ve senin zırh delmen sadece lw anlayabildiğim kadarıyla
  • Bir de burada kompozisyonda ufak bir sıkıntı var Rammusun olduğu rakibe karşı 4 ad Haram
  • quote:

Orijinalden alıntı: liuentunanth

Sanki phantom yerine ghostblade daha iyi olurmuş rakipte zırh epey yüklü ve senin zırh delmen sadece lw anlayabildiğim kadarıyla

Başta alcaktım,sonra vazgeçtim.Ben istediğimi yapsamda kaybetcektik zaten.AP bile oynasam farketmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: liuentunanth

Sanki phantom yerine ghostblade daha iyi olurmuş rakipte zırh epey yüklü ve senin zırh delmen sadece lw anlayabildiğim kadarıyla

Başta alcaktım,sonra vazgeçtim.Ben istediğimi yapsamda kaybetcektik zaten.AP bile oynasam farketmezdi.

Benim de main adc; ben olsam youmuu alırdım veya koruyucu yerine cıva yatağanı denediniz mi ? Bazı durumlarda daha yararlı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liuentunanth -- 8 Şubat 2015; 0:56:40 >
  • Earlyde youmuu alinip latede pd alinir bildigim kadariyla luc ve graves e cok iyi gidiyor

• Plat'da da durumlar aynı.
  • Okul basladi zaten oynamasam daha iyi artik.Belki haftaicleri 1-2 mac atarim beyini,eli ayagi olan tipler gelir.

• Diğer hesabım seride su an.Yarın falan düşerim np
     Gold 4'te tıkandım.4 seri kaybettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.