baharda bizde kampa çıkacaktık gece gece hevesimi gırtlağıma soktun ya offffff
Korkmana gerek yok ormanın içine falan kamp kur ama göl kenarına falan su kenarlarına kamp kurma:)her yerde olmayabilir ama bi ihtimal yani.
olurmu ormanın içindede ayı va diyollağ.Hele baharda gidilecekse tam üreme dönemi mazallah orda sakata gelmeyin
OLM PERİ DİYO PERİ NAPACAK PERİ SİZE BEN GÖRSEM GİDERİM MERABA DERİM KONUŞURUM BAKTIM HAREKETLERİ HOŞ DEĞİL HEMEN OLAY YERİNİ TERKEDERİM NASI Bİ DÜŞÜNCE YAPINIZ VAR HOW YOU HAVE THİNK BUİLDİNG?
peri değil ayı
su perisi, orman cini, deniz kız, şehir magandası ne la bu
Su persi sonuçta peri parçalayamayabilirim ama çabalarım
bkz: google> undine
anırarak güldüm
Şampiyonu cin seçseydin daha etkili olurdu. Peri diyerek forumda yeni bir çığır açma cesaretini tebrik ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
orman içinde cinler halay çekermiş, davul sesine, eğlence sesine benzer sesler çıkartırmış. o yüzden gece ormana girmezlerdi, eski oturduğum yerde.. ama gel gör ki, biz senelerce gece sabahlara kadar, balta girmemiş ormanlarda içtik,avlandık, eğlendik.. balığa gittik, 2 gün gelmedik. hiç böyle bir olayla karşılaşmadık. bunlara nasıl inanır insanlar aklım almaz, buyrun burasıda balık tuttuğumuz yerden bir fotoğraf ;
Doğrudur kendi gözlerimle şahit oldum bir insanın cinlerin düğününe gittiğine. Bizim yan komşumuzun oğlunun içine cin girmişti bu bazı günler cinlerin düğününe giderdi.bu olaylarla dalga geçmeyim,biz o mahalede bu cinli adam sayesinde neleri gördük nelere şahit olduk bunu bir biz biliriz birde yaşayanlar Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin.
sayısız kez göl ve nehir kenarlarında sabahladım hiç öyle değişik bir şeye denk gelmedim , ufacık bir çakıdan başkası olmaz yanımda aksine şehirde olduğumdan daha güvende hissederim kendimi .
quote:
Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz
Şampiyonu cin seçseydin daha etkili olurdu. Peri diyerek forumda yeni bir çığır açma cesaretini tebrik ediyorum.
imza güzelmiş
Bear grylls terk
kaç yere birden gönderelim mesajı?
İlk defa okuduğumdan birşey anlayamadım. Ne diyor bu sabi
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm orman içinde cinler halay çekermiş,
quote:
Orijinalden alıntı: quigley3401
Anlatacağım olay kesinlikle gerçek ister inanın ister inanmayın. Olay dayım ve kamp arkadaşının başına geldi 1 haftalık tatilde kamp yaptıkları yerde 3 gün kalabildiler. Yılı tam hatırlamıyorum ya 2004 yada 2005 di yazın yazlığa gitmiştik adapazarı karasuya dayımda arkadaşıyla beraber istanbuldan adapazarına trenle sonrada bisikletlerle kamp kurmaya gittiler biz yazlıkta dayım kampta arada sıra telefonla haberleşiyoruz .Su kenarında sakarya nehri taraflarında kamp kurmuşlar annemde telefon açıyo gelin burda kalın diye :D dayımda yok biz kamp kurcaz yaban hayatı yaşicaz :D 1 gün sonra annemle arabayla ziyarete gittik ateş yakmışlar çadır falan yılan yemişler gece.Yarım saat kadar kaldık döndük yazlıga 2.gün :D dayım telefon açtı gece kampta az ilerideki çeşmede bembeyaz küçük kız çocuğu yanındada adam hayalet gibi görmüşler bide çok ıssız bi yer yerleşim yeri bile yok dayımın arkadaşı gece tuvalete kalkıyor çadıra girerken 100-150 metre ıleride çeşmenin yanında adam bide kız çocuğu görüyor ama bembeyaz gece 3 falan dayımı uyandırıyo falan 1-2dk izlemişler dayımdada kuru sıkı tabanca vardı ama gerçeğe çevrilenden korkudan 1 şarjör havaya silah sıkmış sonra bir anda kaybolmuş sabaha kadar uyumamışlar eşyaları topladıkları gibi doğru trenle istanbula.Sonradan öğrendik sulak yerlerde göl nehir kenarlarında su perileri olurmus dayımlarda tam nehirin kenarına kamp kurmuşlardı.Lutfen dalga geçmeyin anlatımım kötü olabilir kesinlikle gerçek yani mümkün değil dayım uydurmadı tatil yapmaya gelmişlerdi zaten.
Sakarya'ya da gidemicez artık
peri var 3 harfli var diye kamptan vazgeçmem. bahar gelsin çadırı çanağı toplayıp gidiyorum arkadaş. hoş genelde ormanlık ya da deniz kenarı yerler tercihim.
Dayın Burda Korkudan Duramıyoruz Açız Yılan Yemekten Bıktık Diyememiş Yedirememiş Baktı Tabi Adam Dün Çağırdılar gitmedik Bugün Gidersek Ayıp Olacak Gibi Değil Dayında Yapıştırmış Tabi Çeşmenin Başında Kızla babası Şarkıda Söylüyorlarmıymış Bari Susadım Çeşmeye ...
Dayının adı Ziya mı?
ilk mesajı okumadım sadece yorumları okudum alıntılarada bakmadım ancak,genel kanı onların olmadığını düşünüyor gibi ancak gerçekten varlar,sevildiklerini bilirler,birisi yazmış yaşayan bilir hakkikaten öyle yaşan bilir ben yaşamadım ama çok yakınımda görüşen insan vardı,yok şifa yok loto yok o bu bunlar yalan tabiki ama olduklarına inanmanız için isterseniz bir deneyin belki severler sizleri :D