Şimdi Ara

Göktürkçe öğreneceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal olsun sana Esas atalarımızın mezarını okumak icin öğrenmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Ocak 2015; 3:03:49 >
  • Alfabesini kopya için kullanmıştık onun dışında bir şakası yoktur. Güncel bir dil öğrenmeyi dene.
  • Ağır gelmesin koca koca Taşlar

• Alayı atamız hocam esas falan derken

Hocam öğrenin bence de benim yakın bir arkadasım da edebiyat bölümünde dersini alıyor İstanbul Universitesinde

• Tarihçi falan değilsen git güncel ve yaygın bir dil öğren ayırdığın vakte yazık.

• bence çok doğru bişey. beynin şenlenir yani söliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusça Öğrenmek
    15 yıl önce açıldı
    İtalyanca öğrenmek ?
    15 yıl önce açıldı
    Almanca öğrenmek??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene dersini aldım eski Türkçeye ilgin varsa öğrenebilirsin. Göktürkçe ile günümüzdeki yaygın söz kalıplarını, deyişleri, sözcük kullanımlarını görebilirsin. Bizim şimdiki İstanbul ağzı dediğimiz Türkçenin aslında şekillendirilmiş Türkçe olduğunu, Anadolu ağızlarının esas Türkçe olduğunu kavrayabilirsin. Edebiyat okuyorum kaynak vs. bulmanda yardımcı olurum. Göktürkçe öğrenirken aöf edebiyat açıköğretim kitapları senin temel kaynağın olacaktır.
  • alfabeyi öğren yeter kelimeler falan aynı zaten
  • Atalarımızın peşindesin helal olsun sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Tarihçi falan değilsen git güncel ve yaygın bir dil öğren ayırdığın vakte yazık.

Hocam ben daha çok nasıl desem manevi duygularımı bastırmak için öğreneceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro16

Bu sene dersini aldım eski Türkçeye ilgin varsa öğrenebilirsin. Göktürkçe ile günümüzdeki yaygın söz kalıplarını, deyişleri, sözcük kullanımlarını görebilirsin. Bizim şimdiki İstanbul ağzı dediğimiz Türkçenin aslında şekillendirilmiş Türkçe olduğunu, Anadolu ağızlarının esas Türkçe olduğunu kavrayabilirsin. Edebiyat okuyorum kaynak vs. bulmanda yardımcı olurum. Göktürkçe öğrenirken aöf edebiyat açıköğretim kitapları senin temel kaynağın olacaktır.

Hocam evet araştırdım birkaç internet kaynağı ve kitap buldum aöf kitapları baya yardımcı oluyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

quote:

Tarihçi falan değilsen git güncel ve yaygın bir dil öğren ayırdığın vakte yazık.

O zaman kolay gelsin bro. .

• İşsizlik vurmuş beyne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

quote:

O zaman kolay gelsin bro. .

Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahallı_Şeker

İşsizlik vurmuş beyne

Okuyorum ben.

•  Göktürkçe öğreneceğim

En sağdaki Göktürkçe Öğreniyorum kitabını alman yeterli. Başka kaynağa felan ihtiyacın yok. Alfabeyi öğrendikten sonra yanındaki Irk Bitig'i alıp okumalara başlayabilirsin

Facebook sayfaları da var ayrıca => https://www.facebook.com/gokturkceogreniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 29 Ocak 2015; 14:22:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Göktürkçe öğreneceğim

En sağdaki Göktürkçe Öğreniyorum kitabını alman yeterli. Başka kaynağa felan ihtiyacın yok. Alfabeyi öğrendikten sonra yanındaki Irk Bitig'i alıp okumalara başlayabilirsin

Facebook sayfaları da var ayrıca => https://www.facebook.com/gokturkceogreniyorum

Vayy çok sağolun hocam tam aradığım şey

• Hiçbir işine yaramayacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.