Şimdi Ara

Gokhan Toreye uzuluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-0dan mac verilir mi ya?Tamam evde eleyecez zaten ama boyle is mi olur? En az 2 fark atacagimiz maci verdik.Ersan, Demba Ba, Oguzhan fiyaskosunuz.Bilic zaten sana artik diyecek bir sey yok.Hala pektemegi oyuna sokuyor.Bizimle tassak mi geciyor bu bilic cozemedim.Takimda en cok Gokhan Toreye uzuluyorum.Ben olsam onun yerine ceker giderdim bune arkadas.Bir tane adam akilli oynayan yok.Golu yemisiz oyunun temposunu dusurecegine israrla demba ba ya pas atma girisimleri... Adamlarda aliyor topu gumbur gumbur geliyor dolayisiyla.O durumda rakip degil club brugge , rizespor olsa yine yemistik golu.Bilic kendinden soguttun yeter artik!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde eleyecez?

• gökhan töre 22 oyuncu arasında en iyisiydi.gerçekten yazık oldu. ersan yine bir şeyler yaptı ama olcay ve dembaba çok kötüydü. oğuzhan bile bir şeyler yaptı asist yaptı ama demba ba olcay ve cenk çok kötüydü.

• Bunu bilmen icin biraz beyin sahibi olman yeterli.Besiktasli olmana gerek yok.

• quote:

Tamam evde eleyecez zaten ama

bu kafayla devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodbrok

Bunu bilmen icin biraz beyin sahibi olman yeterli.Besiktasli olmana gerek yok.

Kardes sen maci izledigine emin misin?Adamlar savunsa butun gun gol atamayiz garanti gibi konusuosun.Adamlar ezdi hala neyin kafasini yasion

• Besiktas geri cekildigi icin ezdiler.19.03'te orda isterse feristahi olsun farketmez.1 gol atsak turluyoruz zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodbrok

Besiktas geri cekildigi icin ezdiler.19.03'te orda isterse feristahi olsun farketmez.1 gol atsak turluyoruz zaten.

Zor, zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.