Şimdi Ara

''Gökhan Töre varsa biz yokuz.'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Gökhan böyle bir vukuatta bulunduysa sebebi her ne olursa olsun cezalandırılmadıl silah çekmekte nedir?
  • gökhan corleone
  • Hala Bjk'nin topçusu olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Lider olduk ya bakalım daha neler okuyacağız basında. Yakında Fikret Orman'dan çocuğum var diye bir kadın da ortaya çıkarsa sasirmam.

ne alakası var sizinle bu milli takımla ilgili asıl olarak dolaylı yoldan sizle ilgili. hemen mazerete başlamışsınız.

asıl muhattap burda federasyon ve terim .ben beşiktaşın açıklama yapmasını bile anlamsız buldum.önce federasyon terim ne diyorlar bi bakalım. böyle bişey varsada hangi amaçla gökhanın arkasındalarmış onu anlamadım .

Valla daha düne kadar Beşiktaş şampiyon olursa aniririm diyenler şimdi de bu sene Beşiktaş'ı kasıtlı olarak şampiyon yapacaklar derken, bu silah çekme olayı 1 yıl önce olmasına rağmen röportaj şimdi yapılırken ben artniyet ararım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Lider olduk ya bakalım daha neler okuyacağız basında. Yakında Fikret Orman'dan çocuğum var diye bir kadın da ortaya çıkarsa sasirmam.

ne alakası var sizinle bu milli takımla ilgili asıl olarak dolaylı yoldan sizle ilgili. hemen mazerete başlamışsınız.

asıl muhattap burda federasyon ve terim .ben beşiktaşın açıklama yapmasını bile anlamsız buldum.önce federasyon terim ne diyorlar bi bakalım. böyle bişey varsada hangi amaçla gökhanın arkasındalarmış onu anlamadım .

Valla daha düne kadar Beşiktaş şampiyon olursa aniririm diyenler şimdi de bu sene Beşiktaş'ı kasıtlı olarak şampiyon yapacaklar derken, bu silah çekme olayı 1 yıl önce olmasına rağmen röportaj şimdi yapılırken ben artniyet ararım

o zaman sorun geçici çözülmüş muhtemelen terim bunlara tamam bundan sonra gökhanı almıcam demiştir .şimdi olmasının nedeni hakanın milli takıma çağrılmamamsı .adamlarda araştırmışlar haklı olarak. geçen yıl alınmasalardı kadroya geçen yıl araştırırlardı.terim üstünü örtmeye çalışmışa am 1 yıl saklayabilmiş.

• gökhan töre nin bu vukuatları üst üste olmuştu zaten. önce barda kurşunlanmış ve bir kaç arkadaşı daha yaralanmıştı. sonra da milli takım kampında bu vukuatı işlemişti. hakanın hatası bu işi adli mercilere taşımaması. madem taşımadın şimdi niye konuşuyorsun. röportaja gelene olay kapandı aramızda hallettik dersin. ya da zamanında gidip savcıya iletirdin.
    işin komik boyutu da beşiktaşın bu olayla ilgili bildiri yayınlaması. yani beşiktaşın oyuncusu ama olay sırasında başka bir forma giyiyordu. onların antrenman tesisi değildi. hiç karışmaması gerekirdi.

ayrıca; bu olayı melo yapmış olsaydı ülkeden kovulmuştu.

yd ise sinir bozucu kahkahalarıyla ve güvendiği arkasına geçmiş kişilerle sessizliğini korusun bakalım. elbet bir yerde patlayacak bir yerinde bu olaylar.

passolig saçmalığı, milli başarısızlıklar , ülke olarak futbol kalitesinin düşmesi ve bunu yükseltecek tek bir stratejisinin olmaması vs derken bu adamın da ipi çekilmezse futbol siyasetin kucağında oturmuş da yd adlı çocuğu doğurmuş deriz.

• şeref yoksunu medya

• Kurtlar Vadisi: Töre yakında sinemalarda...
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim gibi bir hoca böyle bir durum varsa Gökhan'ı hayatta almazdı kadroya. Bir dargınlık vardır o ayrı bir mevzu da takım arkadaşının ağzına silah sokan adama milli forma göstertmez.
  • Geçen sezon Gökhan'ı transfer etmeye çalışırken çıkan yıpratma haberleri neden şimdi tekrar çıkıyor? Bu tesadüf mü? sanmıyorum, amaç belli.

Gökhan Törleone'nin askerleriyiz.
  • Adam glecek sana silah çekecek sen de oldu bitti mi diyeceksin? Hadi ordan. Ertesi gün gider suç duyurusunda bulunurdu hem denilene göre yanında ömer de varmış al sana tanık. Ayrıca neden bu adam 1 yıl sonra konuşuyor ki medyanın şimdi mi aklına geliyor röportaj yapmak?
    Her tarafıyla saçmalık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imparator fatih hocanin vardir bir bildigi sayin terime guveniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Hakan Çalhanoğlunun yaptığı en büyük hata Türk milli takımı denen gereksiz olguyu seçmesiydi.

Seç kardeş Alman milli takımını ne güzel.

Gerçi o bölgede Mesut veya Götze'den forma almak zor ama bi gün gelir alırsın mutlaka daha 20 yaşındasın.

Türk milli takımı bir olgu mu ? Olguyu birkaç kez cümle içinde kullansana lütfen

• Ben mi yanlis bolume girdim lan hangi konuyu acsam gs logolu

• Bu kişisel bir sorun, nasıl gs melo'ya fb emre ve volkan'a hiç bir şey yapmadı bizde bu Gökhan'ı ödellendirmeliyiz. Pascal gibi harcatmayız artık.
  • Töre yoksa bizde yokuz

• Ulan zorla sövdürecekler. Böyle bir şey olsa mahkemelerde koşturuyordu şu an Töre!!! Nedense hiç mahkeme olayı duymadık...

• Töre gol atıp asist yaptıkça, medyanın oturan yerleri ağrıyacak ya, öngörmüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hala Bjk'nin topçusu olmamalı.

Niye ki?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.