Şimdi Ara

Gökhan Töre Hayatımla Oynadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'a davet etmesine rağmen kampa katılmayan Bayer Leverkusenli oyuncu Ömer Toprak, Hollanda'ya karşı oynamak istemesine rağmen mevcut koşullar nedeniyle kampa katılmadığını belirtti.

Alman basınından Süddeutsche gazetesine konuşan Ömer Toprak, Gökhan Töre ile arasında yaşanan olayı, son kampa katılmama sebebini ve A Milli Takım'ı seçme sürecini anlattı.

Milli takım konusunda son yaşanan gelişmelerden memnun olmadığını ve Almanya'daki kampa katılmama kararını düşünerek verdiğini belirten Ömer, "Tabii ki ben de Amsterdam'da sahada olmak isterdim. Ancak bu koşullar altında Türkiye adına oynamam mümkün değil" dedi.

Gökhan Töre ile arasında otelde yaşanan olayın çıkış nedeni hakkında konuşmayan Bayer Leverkusenli defans oyuncusu Ömer, olayın aniden büyüdüğünü ve korktuğunu ifade etti.

Ömer Toprak, sorunu takım içinde çözmek ve Türk futboluna zarar vermemek adına yargıya taşımadığını belirterek, konu hakkında Hakan Çalhanoğlu ile Fatih Terim ile görüştüğünü ve Gökhan Töre ile aynı takımda oynamak istemediklerini aktardıklarını söyledi.

Yaşananların ardından Gökhan'ın kendisinden özür dilediğini kaydeden 25 yaşındaki Ömer, "Böyle bir mesele tek seferlik küçük bir özürle çözüme ulaşmaz. Töre kariyerimle ve hayatımla oynadı" diye konuştu.

"Oyuncuyum, talepte bulunamam"
    Terim'in, Bayer Leverkusen ile Atletico Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Leverkusen'e yaptığı ziyarette bu konunun gündeme gelmediğine değinen Ömer, "Ben oyuncuyum ve talepler getiremem. Ancak bu konunun konuşulmasını tabii ki isterdim" değerlendirmesinde bulundu.

Almanya'daki hazırlık kampında Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre'nin ısınma hareketlerini yan yana yapmalarını da değerlendiren Ömer, "Bu, Hakan'ın kararı. Benimki de benim. Bayer Leverkusen yönetimi, Hakan Çalhanoğlu ve benim aldığım kararı da destekliyor" ifadelerini kullandı.

"Sahaya çıktığında tüm takım arkadaşlarımın güvenine ihtiyacım var. Bu olmazsa bir anlamı yok" diyen Ömer Toprak, milli takımdan Nuri Şahin ve Olcay Şahan ile görüşmeye devam ettiğini de belirtti.

"En derinimde kendimi Türk olarak hissediyorum"
    Almanya 19 Yaş Altı Takımı ile 2008'de Avrupa şampiyonluğu yaşadığını hatırlatan Ömer, aynı yıl 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya ile Türkiye arasında oynanan maçta ise Türkiye için heyecan duyduğunu söyledi.

Ay-yıldızlı formayı 2011 yılında giymeye başlayan Ömer Toprak, son yaşananların ardından kararından pişmanlık duyup duymadığına ilişkin, "DFB (Almanya Futbol Federasyonu) adına oynama şansım az olmamasına rağmen bilinçli bir kararla Türkiye'yi seçtim. Bugün de düşündüklerim, o dönemle aynı. En derinimde kendimi Türk olarak hissediyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/omer-toprak-suskunlugunu-bozdu

• Adam akıllı kardeşim, oynamak istemiyordu zaten bahanesi de var nasıl olsa oh mis...
  • Tamam Gökhan'ın yaptığının affedilir tarafı yok ama bu nasıl bir açıklama sakat bıraktı sanki adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Tamam Gökhan'ın yaptığının affedilir tarafı yok ama bu nasıl bir açıklama sakat bıraktı sanki adamı

Ben sana silah çeksem psikolojin ne hale gelir o korkuyla ?
  • Gokhan Tore uzerinden prim yapmak deniliyor buna.Bakti benim futbol kariyerim batma noktasinda.Leverkusen benim yuzumden elendi.Kendini bu durumla on plana cikardi.Futboluna guvenseydi ve iyi bir yerde olmak isteseydi Hakan Calhanoglu'nun yaptigini yapardi.Adamsa Gokhan Tore'yi mahkemeye verseydi.Boyle kulaktan dolma dedikodularla oyuncu uzerinden prim yapmak yakismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Tamam Gökhan'ın yaptığının affedilir tarafı yok ama bu nasıl bir açıklama sakat bıraktı sanki adamı

Ben sana silah çeksem psikolojin ne hale gelir o korkuyla ?

arkadaş korkarsın anlarım 3 hafta sürer. 2 ay sürer. 6 ay sürer. bir buçuk sene geçti olayın üzerinden. olayı gerçekleştiren adam pişman kariyerimle oynadı demek çok fazla
  • Lodbrok kullanıcısına yanıt
    Ne kariyeri bitmesi bir penaltı kaçırdı diye kariyer mi biter fanatizmden saçmalamıșsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitmesi yazmadim duzgun okursan batma noktasindayazdim.Adami zaten ben begenmiyordum bu olaylardan sonra acikcasi hic begenmiyorum.Birde mevzuyu uzattikca uzatti.Laf var icraat yok.Bu adam icin soylebilecek en uygun laf bu.

• üzerinden zaman geçmiş olsada adam sonuna kadar haklı orda kazara biri tetiğe basmış olsa bakın kazara diyorum adamın bir yerine gelip sakat kalsa ya da 6 ay 1 sene futbol oynayamayacak duruma gelse bunun vebalini nasıl ödeyecek
  • Mesajlarimi eksileyerek kendini tatmin eden arkadaslara hithaben;
    Umarim gokhan tore milli takima yollanmaz besiktas tarafindan ve olcana muhtac kalirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodbrok

Gokhan Tore uzerinden prim yapmak deniliyor buna.Bakti benim futbol kariyerim batma noktasinda.Leverkusen benim yuzumden elendi.Kendini bu durumla on plana cikardi.Futboluna guvenseydi ve iyi bir yerde olmak isteseydi Hakan Calhanoglu'nun yaptigini yapardi.Adamsa Gokhan Tore'yi mahkemeye verseydi.Boyle kulaktan dolma dedikodularla oyuncu uzerinden prim yapmak yakismiyor.

yav he he dani alves de 2007 de penaltı kaçırdı elendiler adamın kariyeri mi bitti? adam şimdi barça da
  • Lodbrok kullanıcısına yanıt
    Ha bitme ha batma bir penaltı kaçırdı diye kimse değerinden bir şey kaybetmez

Senin begenmemen de ya da benim onun hatta Türkiyenin begenmemesi Omer Toprakin en iyi Milli stoper olduğunu veya Avrupa'da belli kalitede olduğunu değiştirmez kişisel beğeniler ile futbol dünyası realitesi başkadır

• Beşiktaşlıların şu konuda attığı mesajlara acıyorum gerçekten..
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Neyine aciyorsun acaba merak ediyorum.Besiktasta vukuati olan tek oyuncu Gokhan Tore.O da tek bir olay.Haksiz ama pisman bu da belli gayet.
    Eger 1.5 yil once yapilan bir olay uzerinden yapilan prim Felipe Melo, Emre Belezoglu ve Volkan Demirel uzerinden yapilsa ucu de suan ligde degildi.Medya tamamen Gokhan Toreyi nasil yok edebiliriz dusuncesinde.Bak bakalim bu haber gundemi kac gun mesgul ediyor.

• Bu kadar olay olacaksa almasınlar Töre'yi milli takıma. Beşiktaş zorla göndermiyor ya. Burada eleştiriyi Töre üzerinden değil, onu çağıran Fatih Terim üzerinden yapmak lazım ama rakibin en önemli silahına () saldırmak işlerine geliyor tabi.

Kimseyi almasınlar bizden zaten, Emre'nin olduğu takımda Beşiktaşlıların ne işi var.
  • Verin Töreyi alin milli takiminiza Ömeri ya aylardır ayni şey. Özür diledi kaç defa adam daha ne yapacak. Sizin topculariniz yapıp yapıp üste çıkıyor ya azıcık da onlara laf edin. Ayaklarına mi kapansin nolur beni affet diye. Yaptığı yanlış tamam özür de diledi kaç defa. Daha ne istiyorsunuz onu bir söyleyin.

• Silah ve Bıcak gibi insan hayatını tehlikeye atan şeyleri gündelik hayatımızda yapıyoruz yani Ömere tepki olması doğru
  • bir kez daha beşiktaşlıların farklı bir evrende yaşadıklarına ikna oldum

yorumlara bak hele..
  • "Küfür ediyor, kabadayı biz Emre'yi istemiyoruz", "silah çekmiş de ne olmuş, pişmanmış işte çocuk"

zihniyetinize sizin!
  • "Gökhan Töre ile arasında otelde yaşanan olayın çıkış nedeni hakkında konuşmayan Bayer Leverkusenli defans oyuncusu Ömer..." asıl anlatması gereken mevzuyu niye anlatmıyor onu da anlamıyorum, gerçi Hakan anlattı onun yerine.

http://www.milliyet.com.tr/hakan-calhanoglu-yanlis-zamanda---1956822-skorerhaber/

Keşke en başından Ömer'in Gökhan'dan kız meselesi yüzünden dayak yiyen arkadaşı Gökhan hakkında veya Hakan ile Ömer kendilerine silah doğrultan Töre'nin arkadaşı hakkında suç duyurusunda bulunup olayı yargıya taşısalardı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.