Harika bir diksiyon, video içi verilen sosyal mesajlar ne ararsan var. Yine de alay eden bu ne ya diyen malumcu kişiler var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Harika bir diksiyon, video içi verilen sosyal mesajlar ne ararsan var. Yine de alay eden bu ne ya diyen malumcu kişiler var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
temeli olmayan adamlar bu adamı izliyor temelini tamamen ezber üzerine kuruyor sonra matematik yapamıyoruz diyorlar. adamın çözüm yolları sadece belli başlı klasik sorularda işe yarar ve artık öyle soru gelmiyor. adam da yanlış öğrettiğini biliyor ama matematikten anlamayanlardan iyi para koparabildiği için bile bile yanlış öğretiyor
|
soruları doğru yapması gerçekten ilginç
|
16.saniyeye kadar izledim 4 kere falan ama dedi ve kurduğu cümleden bir halt anlamadım.Bu soruyu önce normal yöntemle daha sonra kendi yöntemimle çözeceğim.Siz de aradaki farkı göreceksiniz. Bile diyemeyen insandan ders mi dinleyeceksiniz gerçekten? Muhtemelen ironidir zaten. |
Offff en sevdiğim kısım, sırf orayı duymak için izliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kendisi hem thales hem de arşimetin hocası olur |
Ölümüne garipbirmatematikçi ! |
🐍🐍🐍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence değil aslında güzel kısayollar ama dinleyenlerin 99% unun neden öyle olduğunu anlamadığını düşünüyorum. |
katliam 0 |