Ben onu kendi halinde bir muhalif bir kullanıcı olarak bilirim. Kendi halinde muhalif mi Hani sen kimseyi şikayet etmezdin Aslında kimseyi engellemem. Şikayette etmezdim. Fakat kimseye küfür hakaret dahi etmeden toplu şikayet saldırısına uğrayıp 3 ay 6 ay 8 ay gibi cezalar aldıktan sonra... Alenen küfür, hakaret edenleri şikayet (adminler işlem yapmaz, üzerinden birkaç gün geçer ise) etmeye başladım. Misal sen neden geçen hafta 1 hafta ceza aldın? |
GÖKBEY helikopterinde kullanılacak yerli motor rekor güce ulaştı (3. sayfa)
-
-
Ramboya belediye dilberi dediğim için ☺️.
Ayrıca 1 hafta ceza almadım.3-4 günlük cezaydi. Herif bana bodrum katında gibi pis laflar söyledi ama o ceza almadı.
Önceden bu forum hükümetin yanındaydı ama son aldığım cezada hemen işlem uygulayınca anladım karşı tarafa oynadığını.
Evet hakaret ettim ama forum hakaret konusunda caydırıcı değil.
Evet kendi halinde muhalif olarak bildiğim birisi...
Zaten işte çalıştığım için ve bazı prensiplerimden dolayı foruma artık yakın değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum hayalini gerçekleştirmek için devam et bence.
Teknolojik gelişmelerden partililer elbette nemalanmak isterler, bu doğal yani. Ortada bir başarı var çünkü. Ama bu teknolojiler partiler üstüdür.
Örneğin, CHP iktidar olsa bile, CHP'nin elini güçlendirecek bir güçtür bu yüksek teknoloji. Diğer ülkelerle ilişkilerinde.
Almanya'nın bugünkü büyük markalarının büyük kısmı Adolf Hitler zamanında gelişmiştir ve onun bizzat destekleri ile hatta Mercedes'in reklamında oynamıştır Adolf Hitler. Ama Almanya'dan, Hitler devri sonrası tek bir adam da dememiştir : "Bu teknolojik firmalar Hitler zamanında idi hadi yok edelim"
----
Batı her daim bize ambargo koyacaktır ve halen koyuyorlar. Bu bence müthiş güzel bir şey.
Keşke, araba konusunda da bize ambargo koysalar:))
-
bodrum katında gibi pis laflar söyledi ama o ceza almadı.
Al işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X