eve gideyim cekeyim koyayım walla yaf orda ayrıca sivilcelerde var iğrenç bi vücudum var
quote:
Orjinalden alıntı: AlchollicA
sakın kesme hormonlarınıo aldır hepimizde oluyor öle şeyler salla gitsin adam dediğin kıllı olur ama bn açık tenli olduum için şanslıyım ne sakal ne bıyık ne aşırı kıl ohh parlak parlak dolaşıom
fazla dolaşma
walla kızlar kıllı erkekleri kro buluolar genelde sarışın mavi gözlüyüm yaşadım yani sizn orlarda nasıl bilmiom
ya bırak seninkiler de kıl olsa sen gel bide benimkileri gör korkup kaçarsın
eee napıyım ağda yaparsam daha cok mu cıkar ?
Konuyu bir sürü kişi okuyor ne kadar göğüs meraklısı bir milletiz
git laser epilasyon yaptır 1 milyardan fazla tutacağını sanmıyorum
1 milyarı yanyana gördün mü diye sorsana
biriktirmek cok ta zor değil 6 seans ta bitiriyolar kalıcı olarak ve seans sayısı kadar taksit uyguluyorlar yani
yani ayda 167 milyon eder ki buda bir arada görülebilecek bir para biraz kısıntı yaprsan harcamalarından cok rahat biriktirirsin
bioderm i kesinlikle tavsiye etmiyorum geçici cözümler arkadaşlar kıl kökünü kurutmadan bu işin önüne gecemezsin
bioderm kıl kökünü kuruttuğunu idda etsede bir kıl köklerini kurutan maddenin etkisi geçtiğinde tekrar kıllanma yapacaktır
ayırca hadi bu konuda yanılsamda 1 sene boyunca ağdaya bioderm e verdiğiniz parayı bir araya getirirseniz araba parası eder
bioderm den sonra tekrar kıllanacaktır vücudun reklamlarda 1 sene aralıksız kullanımda kesin cözüm diyor kullanımı kesince ne olacağını soylemiyor
simdi bende bunu arastiriyorum bende fazla yok ama hic olmasin istiyorum bu seans lar kıl cokluguna gore mi yoksa? yani 1 seans arasi kac ay olmali?simdi bu ay baslasak heray 1 seans yeterlimi?yoksa 3 ayda 1 seans olsa olurmu?1.seans ta kokunden gidiyorlarmi? sonrasinda ne kadar surede cikiyorlar?
konuyla alakalı olduğu için soruyorum.Göz altındaki bölümdeki tüylenme , yanılmıyosam elmacık kemiği denıyor kaç seansta halledilir ve ortalama ne kadar tutar?
Yüzünüzün kıl sayısına göre değişir. Yoğunsa seans başı 100YTL ile başlar, derecesine göre 50YTL kadar düşer. Bacak için 550YTL falanmış tek seans ücreti. 4-5 seansta vücudun herhangi bölgesi bitiriliyormuş.
cvp icin cok saol shadow_shooter
ben bioder kullanıyorum ama bu kadar berbat kokan bir şey yok.aşırı kötü kokuyor.
bende sarı saç mavi göz ama kıllar siyah çıkıyo büyüyünce garip bişiy olcam heralde.saçlarımda koyulasıyo git gide.haydi hayırlısı
bnmde su son 1 ayda göbekte kıllanma arttı ama çok dert etmiyorum.göğüste yok sakal bıyık desen hiç yok.bıyıklar çıkıyo gibi ama nese işte babamda cok kıllı biri digil.ins bendede az miktarda olur.bakalım ilerleyen zaman ne göstercek
Bırakolduğu gibi kalsın.Kesersen Atatürk Orman Çiftliği gibi olur
benimde göbekde iyice kıllar yoğunlaşmaya başladı.göğüstekiler filan problem değilde.kıllanınca kas yapmak zorlaşıyor ondan gıcık oluyorum bide çok çirkin duruyor göbek kılı yahu.
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
Yüzünüzün kıl sayısına göre değişir. Yoğunsa seans başı 100YTL ile başlar, derecesine göre 50YTL kadar düşer. Bacak için 550YTL falanmış tek seans ücreti. 4-5 seansta vücudun herhangi bölgesi bitiriliyormuş.
benim bacak 10.000 ytl tutar her biri 3 cm uzunluğunda santimetrekareye 30 ilmik
quote:
Orjinalden alıntı: hkmb38
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
benim bacak 10.000 ytl tutar her biri 3 cm uzunluğunda santimetrekareye 30 ilmik