Şimdi Ara

Göğsümde Şişlik Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
17.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: J-Smoove

cidden anlama sorunun var ben başlangıcı dedim verdiğim kaynakta bozuk para kadar büyüme olabileceği yazıyo
    hala bunu anlamayıp git jinekomastiyi öğrende gel diyosun bide sen kaynak verde bizde öğrenelim kafana göre sallıyon devam devam

quote:

Genç erkeklerin göğsüsün bir ya da her iki yanındaki bir bozuk para büyüklüğünde büyüme olabilir. Bu büyüme yaklaşık 18 aydan sonra yokolacaktır

Alıntıları Göster
    kalp olabilir
    damar tıkalıysa o yapabilir doktora git

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

kalp olabilir
    damar tıkalıysa o yapabilir doktora git

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=CAaO-1aIFuQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

http://www.youtube.com/watch?v=CAaO-1aIFuQ

Alıntıları Göster
    koyduğu video ya bak
    meme ucu dememiş göğsün tamamında bi şişlik varsa kanserden şüphelenmeli

quote:

Nazlı, erkeklerde meme kanserinin genellikle ilk olarak memede büyüme, ağrı, kızarıklık, kitle ve şekil değişiklikleriyle ortaya çıktığını ifade ederek, “Erkek meme kanserlerinde erken tanı çok önemlidir. Bu nedenle, memelerinde anormal değişiklikler olan ya da kitle hisseden kişiler, zaman geçirmeden bir genel cerrahi uzmanına gitmelidirler” diye konuştu.

Erkeklerde meme bölgesindeki her şişliğin kanser olarak değerlendirilemeyeceğini belirten Nazlı, kilolularda ve bazı gençlerde meme bölgesinde şişkinlik olabileceğini, ancak kanserde, bu bölgede daha sert bir kitle oluştuğunu söyledi.

Nazlı, özellikle meme bölgesinde sert kitle veya bir oluşum ele geldiğinde, zaman yitirmeksizin bir sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiğini vurgulayarak, çoğu zaman geç kalınabildiğini kaydetti

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/375307.asp

doktorun söyledikleriymiş sen bi adını şanını ver bakalım biz kaynak gösteriyoruz adam doktor dedi diyo hafızan çok kuvvetli heralde
    şimdi hala bazı şeyleri iddia edebilecekmisin acaba cidden komik duruma düşüyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

koyduğu video ya bak

göğsün tamamında bi şişlik derken yani balon gibi çıkıyorsa kötü yani millet travesti sanır
  • quote:

koyduğu video ya bak

quote:

Nazlı, erkeklerde meme kanserinin genellikle ilk olarak memede büyüme, ağrı, kızarıklık, kitle ve şekil değişiklikleriyle ortaya çıktığını ifade ederek, “Erkek meme kanserlerinde erken tanı çok önemlidir. Bu nedenle, memelerinde anormal değişiklikler olan ya da kitle hisseden kişiler, zaman geçirmeden bir genel cerrahi uzmanına gitmelidirler” diye konuştu.

Erkeklerde meme bölgesindeki her şişliğin kanser olarak değerlendirilemeyeceğini belirten Nazlı, kilolularda ve bazı gençlerde meme bölgesinde şişkinlik olabileceğini, ancak kanserde, bu bölgede daha sert bir kitle oluştuğunu söyledi.

Nazlı, özellikle meme bölgesinde sert kitle veya bir oluşum ele geldiğinde, zaman yitirmeksizin bir sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiğini vurgulayarak, çoğu zaman geç kalınabildiğini kaydetti

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/375307.asp

doktorun söyledikleriymiş sen bi adını şanını ver bakalım biz kaynak gösteriyoruz adam doktor dedi diyo hafızan çok kuvvetli heralde
    şimdi hala bazı şeyleri iddia edebilecekmisin acaba cidden komik duruma düşüyosun

Alıntıları Göster
    Bu konu iyice sapıttı. Bak şimdi hocam iyi oku. Farettiysen başlığı açan kullanıcı demiş ki: "sol gogusumde meme ucunun içinde kucuk top gibi bir sey var ve acıyor" Bu söylenenlere göre bana kalırsa küçük ve ağrılı olduğu için meme kanseri gibi bir hastalık. Tabi başka şeyler de olabilir ama ilk aklıma gelen budur.

Fakat sen de diyorsun ki bu söylediklerin jinekomasti hastalığıdır. Erkek memesinde ufak bir kitle olarak başlar, büyür büyür daha sonraki safhalarda kadın memesine benzer.

Ben de aksini iddia ediyorum. İnternetten kaynak bularak jinekomasti hastalığını gerçek hayatta yaşamış kişiyi yalanlıyor ve hala kendi söylediğinin arkasında duruyorsun. Diyorum ki jinekomasti hastalığı ister şişman ister zayıf olsun her erkekte görülebilecek bir rahatsızlıktır. Hormonal olup olmadığını bilmiyorum fakat erkek olması yeterli. Bu hastalıkta istediğin kadar spor yap, yine de göğsündeki yağ dokusunu eritemezsin. Bunun tek çaresi var, o da ameliyattır. Ameliyatta erkeğin memesinin ucu var ya kahverengi renkte. Orayı kesiyorlar ve içerisindeki meme dokusunu alıyorlar. Daha sonra gerekliyse liposuction ameliyatıyla fazla yağları alıyorlar. Bu hastalıkta acı yada ağrı yok. Tek hissedilen şey erkeğin memesinin normalden daha yağlı ve daha sarkık olduğudur. İlk başlarda yani hastalık başladığında kendini acıyla hissettirmez. Aksine yağ dokusuyla hissettirir. İleride tişört giyince memeler daha belirgin olur ve insan içine çıkılamaz hale gelinir.

Aksine sen de diyorsun ki jinekomasti hastalığı memede ufak bir kitle olarak ortaya çıkar, daha sonra büyür büyür ve kadın memesi görünümünü alır. Fakat o kitle farkedildiğinde doktor bana sorarsan jinekomasti diyemez çünkü baktığı anda onu ufak yaz bezesi olarak hisseder. Eğer senin demene göre bu büyürse kocaman bir kitle, yani tümör halini alır. O ufak kitle büyürse eğer jinekomastiyi de aşar artık. Çünkü ben sana jinekomastiyi yaşamış birisi olarak diyorum ki "başlangıçta herhangi bir acı yada ağrı hissetmedim. memelerim normale nazaran daha yağlıydı. Hatta tişört giydiğimde belli oluyorlardı dışarıdan görenler soruyorlardı, kilo ve diyorlardı. Hatta farkettiysen arkadaş demiş ki ufak mercimek büyüklüğünde bir kitle var. O jinekomasti olamaz. Jinekomastide büyüme sadece uçta yada bir yerde değildir, tüm meme çevresindedir anladın mı. Bir kitleyle başlayamaz.

Ben sana anlatıyorum sen hala ben kaynak buldum, sen de bana atıp tutuyorsuni sallıyorsun diyordun. Ben atıp tutmuyorum, başımdan geçenleri anlatıyorum. Doktorumun bana anlattıklarını anlatıyorum ama sen hala nette bulduğun linkleri kabul ettirmenin peşindesin. Bu konu da burada kapansın. Ağzınla kuş da tutsan, para da versen ben yine kendi dediğimi savunurum. İstediğin kadar link bul yada ne sallarsan salla. Ben jinekomasti değil diyorum.

• quote:

quote:

koyduğu video ya bak

göğsün tamamında bi şişlik derken yani balon gibi çıkıyorsa kötü yani millet travesti sanır

Jinekomastide göğsün tamamında yağlanma oluyor. Ufak bir kısmında, altta yada üstte filan değil. Ayrıca göğsün tamamında şişlik varsa ve o eğer tümörse hasta ayvayı yemiş demektir. O tümör her yere yayılmıştır. Tümör dediğin ufak bir kitle olarak açığa çıkar hatta yanında 2 yada 3 tane irili ufaklı bezeler bile görülebilir. Bu memenin herhangi bir bölgesinde olur. Veridiğin videoları izlersen koltuk altında bile olabilir deniliyor. O zaman madem bu jinekolasti ise o zaman koltuk altında başlasın ve koltuk altında sarkma olsun. Hatta koltuk altında meme çıksın. Olacak şey mi ?

Ayrıca balon gibi derken bildiğin erkek memesinin daha yağlı olması. Millet travesti zannetmiyor tabi fakat insanın dikkatini çekiyor. Ben çok yaşadım bu olayları, okulda spor salonunda kıyafetlerimizi değiştirirken arkadaşlarım sorardı senin memelerin neden o kadar büyük diye. İnsanın canını sıkıyor tabi. Tişört giyemezler mesela. Bazı insanlar bunun yüzünden denize bile girmezler utandıkları için.

• quote:

quote:

quote:

koyduğu video ya bak

Jinekomastide göğsün tamamında yağlanma oluyor. Ufak bir kısmında, altta yada üstte filan değil. Ayrıca göğsün tamamında şişlik varsa ve o eğer tümörse hasta ayvayı yemiş demektir. O tümör her yere yayılmıştır. Tümör dediğin ufak bir kitle olarak açığa çıkar hatta yanında 2 yada 3 tane irili ufaklı bezeler bile görülebilir. Bu memenin herhangi bir bölgesinde olur. Veridiğin videoları izlersen koltuk altında bile olabilir deniliyor. O zaman madem bu jinekolasti ise o zaman koltuk altında başlasın ve koltuk altında sarkma olsun. Hatta koltuk altında meme çıksın. Olacak şey mi ?

Ayrıca balon gibi derken bildiğin erkek memesinin daha yağlı olması. Millet travesti zannetmiyor tabi fakat insanın dikkatini çekiyor. Ben çok yaşadım bu olayları, okulda spor salonunda kıyafetlerimizi değiştirirken arkadaşlarım sorardı senin memelerin neden o kadar büyük diye. İnsanın canını sıkıyor tabi. Tişört giyemezler mesela. Bazı insanlar bunun yüzünden denize bile girmezler utandıkları için.

Alıntıları Göster
    Noldu cadocx? Anlattıklarım çok mu mantıklı geldi ?

• quote:

Noldu cadocx? Anlattıklarım çok mu mantıklı geldi ?

Alıntıları Göster
    No ss No Güven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

No ss No Güven.

Alıntıları Göster
    ne mantıklısı kafana göre hala sallıyosun ben kaynağa inanmam diyen adamla muhattap bile olmam sana bilimsel yazılar gösteriyoruz yani gerçek ben inanmam diyosun devam et bu kafayla çok yere varırsın

edit:göğüsdeki yağ dokusu erir erimez diyen adamın aklından şüphe ederim zaten zayıf kişilerde sadece meme dokusu çıkartılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 10 Şubat 2010; 12:43:58 >

• quote:

ne mantıklısı kafana göre hala sallıyosun ben kaynağa inanmam diyen adamla muhattap bile olmam sana bilimsel yazılar gösteriyoruz yani gerçek ben inanmam diyosun devam et bu kafayla çok yere varırsın

edit:göğüsdeki yağ dokusu erir erimez diyen adamın aklından şüphe ederim zaten zayıf kişilerde sadece meme dokusu çıkartılır

Alıntıları Göster
    23 yaşındayım bana hiç böle bişey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

23 yaşındayım bana hiç böle bişey olmadı

Alıntıları Göster
    çok kahve veya asitli şeyler içiyosan mesela soda m.me kanseri olabilirsin.test yaptırman gerekli belki iyi huyludur.
  • quote:

Git işine ya.
  • quote:

quote:

Git işine ya.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar hormon testi sonuçları geldi.

Prolaktin;Referans aralıgı 1.5 - 19 ng/ml , Bende çıkan 17ng/ml
    Estradiol;Referans aralığı 0.0 - 62 pg/ml , Bende 23pg/ml
    Helikobakter Pilori Negatif

• quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Arkadaslar hormon testi sonuçları geldi.

Prolaktin;Referans aralıgı 1.5 - 19 ng/ml , Bende çıkan 17ng/ml
    Estradiol;Referans aralığı 0.0 - 62 pg/ml , Bende 23pg/ml
    Helikobakter Pilori Negatif

Alıntıları Göster
    kaç aylık iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

kaç aylık iş bu

Alıntıları Göster
    arkadaslar suan 15 yasınıdayım 14 yasındayken yazın bendede basladı ve hala var 1 yıl oldu göğsumun ucunda beze gbı bısı sporla gecermı ???
  • jinekomasti dir o. bende de var ve gecmedi. doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

jinekomasti dir o. bende de var ve gecmedi. doktora git
    Helikobakter pilori bir bakteridir. Gastoloji ile alakalı mide yani.
    Onun haricinde prolaktin yüksek belli.
    Öteki normal derecede.
    Prolaktin de meme bezlerinde süt salgılanmasını sağlayan hormondur.

Bunun sonucunda nereye varılır bilemiyorum
  • quote:

Helikobakter pilori bir bakteridir. Gastoloji ile alakalı mide yani.
    Onun haricinde prolaktin yüksek belli.
    Öteki normal derecede.
    Prolaktin de meme bezlerinde süt salgılanmasını sağlayan hormondur.

Bunun sonucunda nereye varılır bilemiyorum

Alıntıları Göster
    nodüler jinekomasti,,, forum silinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

nodüler jinekomasti,,, forum silinebilir

Alıntıları Göster
    herkesde oluomus ergenlık suresınce erkeklerın yuze90ında gecen yazın sonunda basladı sımdıde var bazen normale donuo bazen yıne eskı halına donuo spor yanı fıtness body yapsam geçermı
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz_beckham

herkesde oluomus ergenlık suresınce erkeklerın yuze90ında gecen yazın sonunda basladı sımdıde var bazen normale donuo bazen yıne eskı halına donuo spor yanı fıtness body yapsam geçermı

Alıntıları Göster
    ya 3--4 senedir var yardım konu kapanmış ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.