Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.291
Cevap
119
Favori
284.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer önlerden helal sana nallard reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

• hocam siz diğer mevsimler neden ortada yoksunuz bu sırada ne yapıyorsunuz yani tüm sene boyunca haritalara bakıp tahmin mi yapıyorsunuz ben anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Meteorolojik olaylar koşullara göre değişkenlik gösterir.

MGM nin 3-5 günlük hava 'tahmini' tutmadığı oluyor.Tahmini ekipman ve mühendis aracılığıyla halka iletiyor.

Fakat sen haritalara bakıp 1.5 ay sonrasını gorebiliyorsun...

Boş at dolu gelsin taktigi.

O mgm kardeşim

• Efsaneler ölemez..

Yalannart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nallart yine çıktı sahneye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

hocam siz diğer mevsimler neden ortada yoksunuz bu sırada ne yapıyorsunuz yani tüm sene boyunca haritalara bakıp tahmin mi yapıyorsunuz ben anlamıyorum

değerli kardeşim. Ben vaktimi değerli kullanmaya çalışırım. kış mevsimi haricinde gelecek kış hakkında araştırmalar yaparım mesela. onun dışında başka sorunlarimla ilgileniyorum. üniversite dersleri olsun. başka olsun

• Yine mi nallart

• korkuyorum kayıp düşerim diye, buz tutmasın yerler

• Umarım kış çetin geçmez şöyle kışın donalım diyen kış sert geçsin diyen insanlara deliriyorum ulan soğuktan uyuyamıyoruz geçen -15 lere düşmüştü Ankarada tuvalete gidemedik 2 gün açıkta bir yer olunca donuyordu Hadi bizde ufo oluyor arada ısınıyoruz birçok kişinin evinde oda yok soba kullananlar desen onlarca kişi zehirlenip ölüyor kömür alıcak doğalgaz alıcak para yok milletimizin birçoğunda tarım bitiyor heryerde kazalar artıyor insanlar soğuktan ölüyor sabahın köründe milyonlarca insan işe gitmek için yol yürüyor herkesde araba yokki. Çıkıyor adam inşalllah kış sert geçer 10 metre kar yağar evimde sıcacık odamda kahvemle mağzarayı izlerim geberen gebersin amin.

Kış rahat geçer umarım aşırı soğuklar görmeyiz kazasız belasız bir kış geçiririz. Lapa lapa kar yağsın tamam itirazım yok ama o ayazlar olacaksa karda yağmasın abi yazık insanlara geçen sene rüzgarın etkisiyle -30/-32 derece hissedilen sıcaklık olmuşdu bime gideyim diye evden çıkdım yolda öleceğim sandım aha gittim ben dedim eve varmadan kesin ölüyorum poşetlerde elimde donduydu evin kapısını açdığımda ağlıyordum ölmedim diye hayatımda öyle soğuk görmemişim tahmin bile etmedim 10 dakika diye evden eldivensiz atkısız çıkdıydım. Kar yağsın ama aşırı soğuklar olmasın doya doya kar görmüyoruz epeydir anca popomuz donuyor son 3 kışdır özellikle

• in nallart we trust

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 20 Ekim 2015; 10:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Turkoglu

Umarım kış çetin geçmez şöyle kışın donalım diyen kış sert geçsin diyen insanlara deliriyorum ulan soğuktan uyuyamıyoruz geçen -15 lere düşmüştü Ankarada tuvalete gidemedik 2 gün açıkta bir yer olunca donuyordu Hadi bizde ufo oluyor arada ısınıyoruz birçok kişinin evinde oda yok soba kullananlar desen onlarca kişi zehirlenip ölüyor kömür alıcak doğalgaz alıcak para yok milletimizin birçoğunda tarım bitiyor heryerde kazalar artıyor insanlar soğuktan ölüyor sabahın köründe milyonlarca insan işe gitmek için yol yürüyor herkesde araba yokki. Çıkıyor adam inşalllah kış sert geçer 10 metre kar yağar evimde sıcacık odamda kahvemle mağzarayı izlerim geberen gebersin amin.

Kış rahat geçer umarım aşırı soğuklar görmeyiz kazasız belasız bir kış geçiririz. Lapa lapa kar yağsın tamam itirazım yok ama o ayazlar olacaksa karda yağmasın abi yazık insanlara geçen sene rüzgarın etkisiyle -30/-32 derece hissedilen sıcaklık olmuşdu bime gideyim diye evden çıkdım yolda öleceğim sandım aha gittim ben dedim eve varmadan kesin ölüyorum poşetlerde elimde donduydu evin kapısını açdığımda ağlıyordum ölmedim diye hayatımda öyle soğuk görmemişim tahmin bile etmedim 10 dakika diye evden eldivensiz atkısız çıkdıydım. Kar yağsın ama aşırı soğuklar olmasın doya doya kar görmüyoruz epeydir anca popomuz donuyor son 3 kışdır özellikle

ayazli kislara hepimiz uyuz oluruz kardesim. umarim bol karli kis olur ve de kazasız belasız

• Ortalardan

• rez

• Rez

• rezz
  • O değilde üniversiteleri tatil etmiyorlar ki yav kıştan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 19 Ekim 2015; 14:25:31 >
  • Hadi ins

• Sa

• nallart reyiz geri döndü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.