Şimdi Ara

[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
26
Favori
113.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
243 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skaninei

Böyle giderse anadolu yakası sahiller yine avucunu yalayacak 3-4 cm olursa belki

nası yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaninei

Böyle giderse anadolu yakası sahiller yine avucunu yalayacak 3-4 cm olursa belki

Ne oldu sistem yön mü değiştirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 11 Şubat 2021; 21:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET MAŞUKLAR BUGÜN KI ECMWF GUNCELLEMESINI DE ATLATTIK. KALDI GERİYE YARIN. YARIN AKSAM ZURNANANIN ZART DIYECEGI GÜN. ŞU ANLIK KESIN OLAN BİSEY VAR. PAZAR GÜNÜ YOĞUN VAR. HAZIR OLUN. BİZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA İCİN UĞRAŞIYORUZ ŞU AN. O GÜNLER DE DE KAR OLACAK AMA KUVVETİ İCİN UĞRAŞIYORUZ. ŞU ANLIK BİR EFSANEMİZ VAR. YARIN SON DURUMA BAKACAĞIZ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ne oldu sistem yön mü değiştirdi?

Alıntıları Göster
    RAHAT OLUN. BÖYLE BİR SİSTEM YONUNU TAMAMEN SAĞA DA KIRSA DOLA DA KIRSA GELİYOR. BIZIM AMACIMIZ CM LERI ARTTIRMAK. ŞU AN HALA 40 50 CM ÜZERİNDEYIZ. SABIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThErdemO

Bundan neden bu kadar mutlu olduğunuzu anlamak mümkün değil.

40 cm üstü kar olacak diyip seviniyorsunuz, bunun neresi iyi neresi güzel? Onca sıkıntı onca problem kaza yapacak binlerce araç.

Kaportacı mısınız?

Yağmur için bu kadar şamata olmuyor. O da barajı dolduruyor buradakilerin bir çoğunun derdi baraj doldurmak değil bence, kar yağmasını görmek. Kimse kimseyi kandırmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Yağmur için bu kadar şamata olmuyor. O da barajı dolduruyor buradakilerin bir çoğunun derdi baraj doldurmak değil bence, kar yağmasını görmek. Kimse kimseyi kandırmasın.

Alıntıları Göster

Çocukluğumdan şu yaşıma kadar kar yağarken çok mutlu olmuşumdur. Karın yağması durunca da üzülmüşümdür. Nedendir bilmem ama kar yağması beni mutlu ediyor. Geri kalan kısımlar baraj kaporta... vb çok da ilgilendirmiyor beni[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN Herkes tedbirini alsın. Evsiz barksız varsa Allah yardımcıları olsun[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsn33 -- 11 Şubat 2021; 21:57:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

EVET MAŞUKLAR BUGÜN KI ECMWF GUNCELLEMESINI DE ATLATTIK. KALDI GERİYE YARIN. YARIN AKSAM ZURNANANIN ZART DIYECEGI GÜN. ŞU ANLIK KESIN OLAN BİSEY VAR. PAZAR GÜNÜ YOĞUN VAR. HAZIR OLUN. BİZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA İCİN UĞRAŞIYORUZ ŞU AN. O GÜNLER DE DE KAR OLACAK AMA KUVVETİ İCİN UĞRAŞIYORUZ. ŞU ANLIK BİR EFSANEMİZ VAR. YARIN SON DURUMA BAKACAĞIZ.
    kara fısıldayan adam <3

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

Çocukluğumdan şu yaşıma kadar kar yağarken çok mutlu olmuşumdur. Karın yağması durunca da üzülmüşümdür. Nedendir bilmem ama kar yağması beni mutlu ediyor. Geri kalan kısımlar baraj kaporta... vb çok da ilgilendirmiyor beni Herkes tedbirini alsın. Evsiz barksız varsa Allah yardımcıları olsun 

Alıntıları Göster

Ben de onu diyorum işte hocam. Herkes her şey çok agresif bence. Bu konu 5 senedir var bırakalım eğlenelim. Herkes tedbirini alsın sonuçta burda ne yazılıp çizilse de ne tahminler de yapılsa takdir-i İlahi. Allah evi barkı olmayanlara ve de hayvanlara yardım etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 11 Şubat 2021; 22:3:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Ben de onu diyorum işte hocam. Herkes her şey çok agresif bence. Bu konu 5 senedir var bırakalım eğlenelim. Herkes tedbirini alsın sonuçta burda ne yazılıp çizilse de ne tahminler de yapılsa takdir-i İlahi. Allah evi barkı olmayanlara ve de hayvanlara yardım etsin..

Alıntıları Göster

Aynen hocam katılıyorum[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN 

• NASA'nın 3 hafta önce yayınladığı Türkiye'deki yer altı suyu haritası. Neredeyse su yok. Siz sadece baraj suyunu düşünüyorsunuz, asıl önemli olan toprak altı suyudur bu da kar sayesinde birikir. Yarın bir gün fahiş fiyatlara meyve sebze almaya başlayınca anlarsınız kar yağmamasının ne demek olduğunu. Şehir çocukları sizi.

[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 11 Şubat 2021; 22:6:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

RAHAT OLUN. BÖYLE BİR SİSTEM YONUNU TAMAMEN SAĞA DA KIRSA DOLA DA KIRSA GELİYOR. BIZIM AMACIMIZ CM LERI ARTTIRMAK. ŞU AN HALA 40 50 CM ÜZERİNDEYIZ. SABIR.

Alıntıları Göster

BİZİM Kİ 77 CM

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

NASA'nın 3 hafta önce yayınladığı Türkiye'deki yer altı suyu haritası. Neredeyse su yok. Siz sadece baraj suyunu düşünüyorsunuz, asıl önemli olan toprak altı suyudur bu da kar sayesinde birikir. Yarın bir gün fahiş fiyatlara meyve sebze almaya başlayınca anlarsınız kar yağmamasının ne demek olduğunu. Şehir çocukları sizi.

Yahu kar yağsın ya da yağmasın bir şey diyen yok ama bura da bu kadar kasmanın ne manası var. Bu konuda eğlenceye bakalım diyoruz biz de.

• Pendikde fırtına çıktı godzilla osurdu geliyor gelmekte olan
  • HALO kullanıcısına yanıt

Anlatmaya çalıştığım zevkimizden kar yağmasını istemiyoruz, kar yağmaması da bir felaket ne yazık ki. Kar yağacak kaza olacak, evsizler vs. diyerek vicdanlara oynayanlar var.

• quote:

Anlatmaya çalıştığım zevkimizden kar yağmasını istemiyoruz, kar yağmaması da bir felaket ne yazık ki. Kar yağacak kaza olacak, evsizler vs. diyerek vicdanlara oynayanlar var.

Demek ki azınlıktasınız siz bir çoğunun derdi demiştim zaten hocam üstünüze alınmayın. Siz de haklısınız zaten. Her şey doğanın kanunu olursa olur olmaz ise olmaz. Burada kendimizi de paralasak yağmaz ise yağmaz onu demek istedim ben de.

• Bende nerede bu nallart diyordum
  • Bir kar maşuğu olarak heyecanla bekliyorum

• quote:

NASA'nın 3 hafta önce yayınladığı Türkiye'deki yer altı suyu haritası. Neredeyse su yok. Siz sadece baraj suyunu düşünüyorsunuz, asıl önemli olan toprak altı suyudur bu da kar sayesinde birikir. Yarın bir gün fahiş fiyatlara meyve sebze almaya başlayınca anlarsınız kar yağmamasının ne demek olduğunu. Şehir çocukları sizi.

Bu harita bana çok doğru gibi gelmedi. Bu derece her yerin bordo olması pek mantıklı değil.

• Umarım yine 1 ay önceki gibi gömülmeyi beklerken güneşlendiğimiz senaryoyu yaşamayız. Bu sefer sana güvenmek istiyorum ey maşukların maşuğu godzillanın fedaisi karlara fısıldayan adam nallart!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Umarım yine 1 ay önceki gibi gömülmeyi beklerken güneşlendiğimiz senaryoyu yaşamayız. Bu sefer sana güvenmek istiyorum ey maşukların maşuğu godzillanın fedaisi karlara fısıldayan adam nallart!

Bu sefer bir şeyler var galiba.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.