< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (16. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
NE ALAKA CANIM KARDEŞİM. 1 MODELDE HEMEN KARAMSAR OLAN INSANLARI ANLAMIYORUM. GAYET İYİ ÇIKTI. UFAK DEĞİŞİKLİKLER ELBETTE OLUR. YARIN AKSAM SON DURUMU GÖRECEĞİZ. ŞU HALİYLE BİLE 50 CM VAR
AYRICA KÖTÜ ÇIKARSA DA ÇIKTI DERİM. MERAK ETMEYİN
Alıntıları GösterHocam godzilla yaka ayrımı yapar mı? Avrupa Anadolu komple gömülmek istiyoruz
-
tanrılar egoisttir, siz tanrıları kızdırdınız basit bir geçiş olacak.
-
Arkadaşlar salı sabahı erken yola çıkıp Bolu'dan İstanbul'a sınava gitmem gerekiyor. Yoğun kar gösteriyor sistemler kar yağınca trafik durumu nasıl olur daha önce hiç karlı havada gitmedim... Gideceğim yer Küçükyalı/Maltepe'de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KampecArkadaşlar salı sabahı erken yola çıkıp Bolu'dan İstanbul'a sınava gitmem gerekiyor. Yoğun kar gösteriyor sistemler kar yağınca trafik durumu nasıl olur daha önce hiç karlı havada gitmedim... Gideceğim yer Küçükyalı/Maltepe'de.
Ben de istanbuldan arabalı feribota binecektim ancak pazartesi durum ne olur bılmıyorum.
-
İstanbul bolu arası, istanbula az kar yağdığı dönemde bile çok yağış alan bir yer. Ona göre ayarlayın aracınızı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nallart hocam Trakya için durumlar nedir acaba ?
-
Anladım teşekkür ederim. Umarım yol sürekli açık olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
Su sistemde 10 20 cm bekleyen çok bekler. 40 tan aşağısı kurtarmaz
Alıntıları GösterHadi bakalım inşaallah 40 olsun daha ne isterim.
-
Off be özlemişim.
quote:
Orijinalden alıntı: KampecAnladım teşekkür ederim. Umarım yol sürekli açık olur.
çok acil değilse çıkmayın yola çıksanız dahi baya zorlanırsınız söyleyeım..
-
Bundan neden bu kadar mutlu olduğunuzu anlamak mümkün değil.
40 cm üstü kar olacak diyip seviniyorsunuz, bunun neresi iyi neresi güzel? Onca sıkıntı onca problem kaza yapacak binlerce araç.
Kaportacı mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: ThErdemO
40 cm üstü kar olacak diyip seviniyorsunuz, bunun neresi iyi neresi güzel? Onca sıkıntı onca problem kaza yapacak binlerce araç.
Kaportacı mısınız?Arabasız yaşarız ama su olmadan asla diye düşünüyorum.
-
Bizim buralarda su kalmadı. Köyde her kış sel olan dere şuan kuru. Böyle giderse meyve sebze yetişmeyecek, kar yağmayınca su birikmiyor ne yazık ki.
-
İklim krizinden haberiniz var mı? Daha 1 ay öncesine kadar baraj dolulu oranları neredeyse %17' nin altına inmişti (İstanbul) kar yağması tabii ki sevindirici (tahminler tutarsa) 2017 yılından sonra doğru düzgün kar bile yağmadı araba olmadan olur ama su olmadan asla (Bir de olası su savaşları olayı var internetten araştır derim)quote:
Kaportacı mısınız? -
🌨❄️☃️
-
-
quote:
Kaportacı mısınız?Trololo olmadığını VARSAYARAK! Cevap VERİYORUM!! SU!!!! water H2o
-
Ey Nallart ; babam inatla benimle dalga geçiyor ve yüce Godzilla nın geleceğine inanmıyor , ona bunun ne kadar onur kırıcı bir davranış olduğunu kanıtlamanı istiyorum -
Böyle giderse anadolu yakası sahiller yine avucunu yalayacak 3-4 cm olursa belki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X