Şimdi Ara

'GoDaddy' hosting aldım ama site gözükmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *****.com domain ve host aldım.Daha önceden başka host ve domain aldığımda sorunla karşılaşmamıştım.Fakat bu sefer web sitem internette gözükmüyor ve FTP ye ulaşamıyorum.Google'da sitemi yazdığımda site gözüküyor fakat açılmıyor. Yardım edebilecek ve ya önerisi olan var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 2 Nisan 2011; 19:40:52 >

• Hocam sorunun ne olduğunu bu şekilde kimse anlayamaz. İstersen biraz daha aç konuyu. Dilersen telefondan ara, yapabileceğim bir şey ise yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysx -- 7 Nisan 2013; 0:52:40 >
  • biraz bekle istersen daha dns sunucuları tanımamış olabilir hatta bilgisayarını aç kapa (dns cache temizlensin) bu bile işe yarıyabilir :)
  • "Psychopatia" kullanıcı isimli arkadaş sağolsun yardım etti. NameServers(NS) ile ilgili sorun varmış bende tam anlamadım.Dediği yönergeleri elimden geldiğince yapmaya çalıştım.Biraz bekleyip olup olmadığını görecez

Cevap yazan arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim.Hocam Telefon numaranı vermişsin duygulandım inan yardım etmek istemenize
  • Bende aldim,gozukmuyor turkiyeden delirecegim ama yurt disi veya ktunneldan girince aciliyor,cozumu bilen varsa yardim etsin lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bende aldim,gozukmuyor turkiyeden delirecegim ama yurt disi veya ktunneldan girince aciliyor,cozumu bilen varsa yardim etsin lutfen

Domain ile Host hizmetlerini aynı siteden mi aldınız?

Eğer farklı ise ona göre bir soru daha soracağım.Seninde sorunun çözülmüş olur belki.
  • Ayni siteden aldim,lutfen yardim edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • godaddy den host ve domain aldım.
    web sayfam gözükmüyor.
    cep telefonundan girince açılıyor.tabletten de açılıyor
    pc den açılmıyor sorun ne olabilr
    pc restrart da yaptımm.
  • @amadeus_123321

Artık ( yani 2 seneden beridir ) tüm domainlerimi türk firmasına taşıdım ve host hizmetimide bu firmadan karşılıyorum. Sağolsunlar hemen yardım ediyorlar. Kendi dilimde ( türkçe) konuşan bir firmaya geçiş yapmak benim için en yararlısı oldu. Umarım sizinde sorununuz en kısa sürede çözümlenir..
  • merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar godaddy den alan adı aldım şimdi nasıl site oluşturcam yada veritabanı yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.