Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence artık gow oynayan kalmadı herkes bitirdi Benzer bir oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum biraz daha uzuun olursa iyi olur çok uzun olursa sıqılırız
  • arkadaslar ben su seyi anlamadım hani hadesin oraya gidiosun ya orda kutu gibi bisey varda orayı nasıl gecicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

hahaha bu cvpları yazmadan mıllet orayı da geçmiş olacaksın :))

aynen hocam orayı da geçtim son rounda geldim artık. lakin persephone beni patatese döndürdü. bakalım neler olacak ben bu kadat yükün altından nasıl kalkacam bakalım . saldın beni anladık git başka dünyada yaşa diyor bana , ya kafama patlatmasa gidecem de ,yol vermiyor ki gidelim..bakalım deniyoz , bayağa bi deniycez galiba

• sen onuda çözeceksin :P sen böle yaza yaza bu oyunu bıtırır sonunu da yazarsın [:
  • sun shield la nasıl kontra atıyorduk arkadaşlar. bi de magicim her başlayışta çok az neden böyle oldu acaba 2 atışta bitiyor magicim .
  • zuhahaha black eye süpersin adam direk canlı canlı çekip koymuş muthıssın yahu :)
  • Bu oyunu hiç yoktan son bossta uzattım ama değdi. Oyunu bitirdim çok şükür .Son finalde takılan olursa yasrdımcı olabilirim .
  • hiçbir oyun gow kadar zevkli değil pspde bence
  • arkadaşlar oyun çabuk mu bitiyor? sırf bu oyun için psp almayı düşünüyorum.birde bu psp de ki kopya çalıştırma olayı nasıl oluyor. satın mı alıyoruz kopya oyunları yoksa netten mi indiriyoruz.
  • Ya ben 2 gündür şurda takıldım
    Şimdi bi kadınla konuşuyorum sonra nehri takit ederek biyere geliyorum.
    Orda bana güneş kalkanı veriyo,3tane heykel çıkıyo karşıma..Heykelin bana attığı ışınları kalkanla geri gönderip onları parçalıyorum..3kapı var 1tanesinde geçiş var ordan geçiyorum ortada yuvarlak bi yer var.O yuvarlağa gidiyorum hiç bişey yok orda :S bi kapı var onu açıp gidiyorum ordada çıkış flan yok geri dönüyorum yine bişey yok :S nasıl geçcem orayı?
  • hadi arkadaslar topicler ölmez DH bölünmez !!!
  • GOD OF WAR SON BÖLÜMÜ UÇAN Bİ HATUNLAMI BİTİYOR?
  • evet arkadasım hatunu dusureceksın artık o da senın karızmana kalmış :))
  • arkadaslar kafayı yicem simdi gokyuzune ikinci alevi cıkardıktan sonra o herkesin takıldıgı atlı yere tekrardan geliyorum bu sefer kapı filan yok kırık kapı kapının oldugu yerde tırmanılıcak sekilde bi bolum olusmus o duvarı kılıcını duvara sokarak tırmanıyorum karsıma o atlı bolum cıkıyor atın ucu parlıyor basıyorum yuvarlaga ing bi sey diyor anlamadım orda ne yapıcam yaw kesin bi yerden ısık tutucam ama bulamadım bir turlu
  • HAYIR ışık mışık yok hocam relaxxxxxx

AŞŞAĞIDA DEMİR KAPIYI KENDINE doğru çek o merdıvenler kapanmadan hemen solda kapı açılıyor ordan direk dal eyvallah ben tşk ederim :P
  • sagol yaw orayı geçtim :D
    seimdi sarjda yatıyoruyoum bu gece bitirim ben bu oyunu:)
    ps2 den sonra burdada bitirdim iyi geldi
    aşıgım bu oyuna
  • yok yok daha takılırsın :)) bnıtırınce yaz buraya heheh
  • tamm sarjı dolmus baslıcam birazdan oynamaya
  • hadi bakalım :)
  • arkadaslar takılan yokmu ne oldu herkes ya oynadı yada sular seller gibi akıo :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.