GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (281. sayfa)

-
-
Hocam şimdi target ile Unlocked fark tam olarak ne oluyor ? Örnek 40 lıklar: Biri 40 fps vermeye çalışacak diğeri 40 üzerine çıkabilir gibi mi ?
-
Her türlü native 4K 30fps e kitlerim. Mis gibi. Benim için fps değil grafik önemlidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
120 Hz VRR destekleyen bir TV'niz var ise 40 üzerine çıkacak. Lakin sabit bir FPS değeri olmayacak.
Genelde 48-60 arasında anlık değişen FPS oluyor...
Tabi bu durum Quality modda böyle...
VRR açıkken Performance modunda oynarsan 60 FPS yi geçiyor. Bu durumdada genelde 80 ile 100 arası oynanıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Kasım 2022; 10:45:51 > -
30 fps çok akıcı olmaz 60 fps deneyimi daha iyi olur sizden sonra yazan arkadaşın dediği gibi bi tvye sahibim bilmiyorum görecez nasıl olduğunu
-
Hocam öyle ama ne bileyim performans moduna alınca grafik düşüyor zevk alamıyorum o şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende bunu merak ediyorum sabit 60 bile razıyım ben aslında
-
Lakin yukarda yazdıklarımın olması için VRR destekli TV veya Monitör şart...
-
şöyle örnek veriyim uncharted remastered aldım 4k 30da denedim oyunu ps4de oynuyomuşum gibi hissettim o yüzden 60 akıcı olsun diye yüksek frame yaptım tatmin etti veye gow 2018 orjinaline geçtiğinizde gene öyle oluyor ama yükselttiğinizde akıcı bi hle geliyor yeni nesil bişey oynuyosunuz gibi hissediyosunuz ve bu oyun için ps5 aldım sırf böyle bi görüntü alabilmek için
-
sıkıntı yok var samsung qled q80t 55 inçlik tv var 2.1. hdmi felan :) destekliyor yani :) hatta bunun için paggue sertifkalı 2.1 kablo bile aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss_06 -- 3 Kasım 2022; 11:0:54 > -
favor perfonmance mode için demi vrr gerekli
-
Yukardaki grafikte hata yapılmış. Favor Performance olanda locket 60 FPS demesi gerekiyor ve onun için VRR desteğine gerek yok...
Favor Performance VRR yazan unlocket 60FPS oluyor..Yani orada 60 FPS kilitli değil...Yukarı çıkıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Kasım 2022; 11:1:16 > -
direk 60 verirse sorun olmaz benim düşünceme göre yukarda yazdım tvmin modelini belkide direk 120 fps alıcaz öylede bi durum var vrr sayesinde
-
Bu oyunda PS5 sahibi olan kimse FPS sıkıntısı çekmez...
Çok güzel ayarlamışlar...
-
9 kasımda saat kaç gibi açılacak oyun bilen varmı ona göre izin alacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp1912 -- 3 Kasım 2022; 11:5:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla önceden normal ps4 yani pro olmuyan modelini kullanıyodum benim için büyük bir sıçrayış oldu gerçekten güzel alet ps5 ama pc oynuyanlar beğenmiyor nedense bu aleti anlamıyorum tamam belki daha yüksek değerlere ulaşıyolar ama fiyat konusuna gelince çok daha vazlasını vermek gerekiyor ben ps5den gayet memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss_06 -- 3 Kasım 2022; 11:9:34 > -
8 i gece 24:00 da oynayabilecez...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8inin gecesi açılcak hocam 8i 9a bağlıyan gece 00:00 oynuybileceksiniz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X