Şimdi Ara

God of War: Ragnarök (2024) [PC ANA KONU] #Türkçe (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
16
Favori
33.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Sen nintendodan bahsede bahsede, GoWR sonrası kesinlikle zelda oyunlarını oynayacağım, botw ve tearsı. Emu dan oynayacağım pc den, biraz y'arrrrr y'arrrrr ama nintendo alamayacağım şimdi. Hiç oynamadım bu oyunları sadece 1.oyununu biraz denemiştim, ama çok övgü aldığını biliyorum.

Bu arada God of War R: deneyecek varsa 6GB altı vramlere oyunu açmıyormuş, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Eylül 2024; 20:9:34 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Hocam Botw için hikaye videosu izleyip direkt Totk oynarsan daha keyif alma ihtimalin var. Totk Botw'da olan her şeye ve fazlasına sahip. Map içeriği farklı olsa da iki oyunda da aynı olduğu için Totk ile başlarsan ilk kez deneyimlemenin büyüsü daha iyi gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Eylül 2024; 20:16:51 >

Teşekkür ederim yorumun için hocam. Evet, 1080p de oynuyorum ve Youtube'dan arattım da RTX 2060 videosu düşmemiş daha.

HDD için yüklediğim oyunlarda %70 sıkıntı yaratmıyor. Alan Wake 2 gibi oyunlar dışındaki GoW bence PS4'de de çıktığı için eski nesil bir oyun olduğundan, ben de HDD stutter yaşayacağımı düşünmüyorum gibi ama bi sormak istedim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 19 Eylül 2024; 20:24:47 >

God of War: Ragnarök (2024) [PC ANA KONU] #TürkçePlayStation Türkiyeyoutube
    Santa Monica Studio'nun Jetpack Interactive ortaklığıyla PC'ye taşıdığı İskandinav destanının son bölümünde Kratos ve Atreus, ailelerini gelecekleri üzerine karanlık bir gölge düşüren Ragnarök'ten korumak için savaşıyor. #ps5 #playstation #pc
    https://www.youtube.com/watch?si=eQ5R4brCMS0e_y5y&v=8Pr0hWjuLrM&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Oyunun optimizasyonu güzel olmuş i5 14500 + RTX 4070 +32gb ram ile 2k ultra ayarlar DLSS kapalı 115 - 120 fps arası, DLSS dengeli 180 - 185 fps arası sonuç alıyorum. Bu arada herkese iyi oyunlar dilerim.

İNTEL CORE ULTRA 7 270K PLUS CPU TURBO BOOST 5,5 GHZ / 64 GB XPG LANCER BLADE DDR5 6400 MHZ RAM /GIGABYTE AORUS B860M ICE WİFİ6E MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / GIGABYTE GAMING 360MM WHİTE CPU COOLER
  • Fsr native + frame gen ile GTX 1060 üzerinden bile oynanıyor oyun. 4GB VRAM ile oyun çalıştırılamıyor, minimum 6GB VRAM zaruri. Belki birtakım modlar ile 4GB VRAM sahibi 1650ciler vs çalıştırıp oynayabilir ancak an itibariyle imkansız.

Küreklenmiş ancak daha hiçbir siteye yüklenmemiş. Fakirlere duyurulur. Gerçi sitede herkes 2k veya 4k üzerinden 100+ fps aldığı için önemseyen olur mu bilemem

Edit: yazdığım gibi dido çikolata yüklemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peace Sells.. -- 19 Eylül 2024; 20:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

60 fps modu bile bana akıcı gelmiyor ne oyun olursa olsun. Base olarak min 70-80 kare yakalayıp frame gen ile 120+ oynamayı tercih ediyorum.
    Frame Gen’in iyi olması ekran hz oranıyla ilgili. Max HZ’den ne kadar uzaksanız input lag o kadar az oluyor. Örneğin 120 hz TV’ye bağlayıp frame gen ile 120-130 fps alıyorsanız yüksek oranda lag olur. En azından 240 HZ monitör kullanmanız gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vram kullanımı epey fazla oyunun. Ultra + DLAA 15.5 gb 4K'da. Dikkat etmeden bir de FG açayım dedim vram doldu 3 fps'ye düştü God of War: Ragnarök (2024) [PC ANA KONU] #Türkçe  Düzeltene kadar uğraştırdı 3 fps ile menüde gezmek :) 16 gb bir kart ile native üstüne frame gen açmak mümkün değil. Quality / Balanced + Frame Gen oluyor anca ama o zaman da frame gen'e ihtiyaç kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Eylül 2024; 21:16:0 >

YALNIZ OYUN BOYLE BASLAR MI YAV AGLADIK HE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Eylül 2024; 21:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Daha iyi gözüküyor ama Türkiye haricinde konuşuyorum konsolların cidden FP olduğunu gösterdi bana bu oyun 450 dolara nesil başında aldığın konsol bu görüntüyü verebiliyorsa helal olsun ayrıca portu yapan firmada enfes yapmış sıfır sıkıntı oynar herkes sorunsuzca

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.