Şimdi Ara

'God of War' Nasıl bir oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar "God of War" çok met edilen bir oyun bu oyun neden çok met ediliyor, özelliği nedir, konusu nedir, bu oyunu oynamam için gereken en büyük sebep nedir?

Bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim...

• Hocam forumda onyüzbinmilyon tane videosu var , bir kaçını izlersen anlarsın zaten nasıl bir oyun olduğunu, burada anlatmakla birşey anlamazsın.
    Ya da en temizi PSN'den GoW3 demosunu çek ve öyle karar ver, bu arada oynamaya karar verirsen GoW collection ile başla, ilk iki oyunu oynamadan bir anlamı olmaz (çünkü senaryosu önemli).
  • Hack & Slash Oynu Fakat Konusu Biraz Mitolojik...
    Mitolojiye Dayandığı İçinde Kullanıcıların İlgisini Çekiyor...
    Kombolar , Boss Dövüşleri , Ara Videolar Saymıyorum Bile...
  • Tek kelime ile cevap vereceksin deseler : "PİSKOPAT" derim...

Kratos ile tanış...oynaman için başka sebep gerekmez...Konusu bu piskopat spartalıyı kızdıran yunan tanrılarının alayını tek tek...(kelime yok anlatacak..öldürüyor desem çiçek gibi kalır işkence yapıyor dünyayı dar ediyor resmen...)
  • Arkadaşım benim hiç bir soruma cevap vermöediğin üzere iyice kafamda soru işaretleri oluştu.Senaryosu önemli diyorsun da bari bir yazsanda nasıl bir senaryo bilsem.

Kaba bir cevap olduysa özür dilerim.
  • buda fazla genel bi soru olmus God of war nedemek bu Istanbul nerede demek gıbı bısey google search: god of war yüzlerce Türk sitesinde incelemeler videolar sesli anlatımlar bulabılırsın..
  • Senaryoyu yazarsam tadı kaçabilir.
    Neyse sana kısa bir özet geçeyim bizim psikopat, ruh hastası ana karakterimiz önce ruhunu savaş tanrısına satıyor, sonrasında hızını alamayıp sivil masum herkesi (karısı ve çocuğu dahil) katlediyor, daha sonra savaş tanrısını gözüne kestiriyor, sonra daha da abartıp tüm tanrılara dalıyor, şimdide Titanları gözüne kestirmiş gibi bir hali var (daha son oyunu oynamadım sonuncusu tahmin yani) en son gezegende canlı koymayacak sanıyorum, bildiğin pskopat işte.
    Her neyse Hack & Slash ya da Action-TPS seviyorsan bu oyunu her türlü seversin, oyna işte.
    Ayrıca dediğim gibi demoyu PSN'den çekip bakarsan kafanda soru işareti kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harika bir oyun en büyük özelliği o
  • Adamlar koskoca god of war bölümü açtılar ordan bak anlarsın nasıl bir oyun
    Hiç oynama boşver çok kötü bu oyun
  • Ben de hiç oynamadım eski oyunlarını.Fazla vaktim de yok.Direk 3.den başlayacağım.Senaryoyu ayrıntılı bir şekilde bulabileceğim site var mıdır?
  • 2.gün önce ps2'mi tozlu raflardan çıkarıp kurdum ve 2.oyunu oynuyorum çarşambaya kadar çoktan biter ve gider alırım 3.oyunu kaldığım yerden devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Senaryoyu yazarsam tadı kaçabilir.
    Neyse sana kısa bir özet geçeyim bizim psikopat, ruh hastası ana karakterimiz önce ruhunu savaş tanrısına satıyor, sonrasında hızını alamayıp sivil masum herkesi (karısı ve çocuğu dahil) katlediyor, daha sonra savaş tanrısını gözüne kestiriyor, sonra daha da abartıp tüm tanrılara dalıyor, şimdide Titanları gözüne kestirmiş gibi bir hali var (daha son oyunu oynamadım sonuncusu tahmin yani) en son gezegende canlı koymayacak sanıyorum, bildiğin pskopat işte.
    Her neyse Hack & Slash ya da Action-TPS seviyorsan bu oyunu her türlü seversin, oyna işte.
    Ayrıca dediğim gibi demoyu PSN'den çekip bakarsan kafanda soru işareti kalmaz.

• kobra gibi oyun
  • Ps3 almak için tek başına yeterli olan bir oyun
  • o bir oyundan fazlası

gow3 için bir şey diyemeyeceğim oynamadım.....
  • tırışka bi oyun
  • adam gibi oyun. MGS'nin kalite ikizi
  • Açıkcası bende çok merak ediyordum. "Bende hem xbox360 hem PS3 var hemde PSOne var" bir türlü PS2'im olmadı. dün bir PS2 aldım. Sırf God of war için. gerçekten çok merak etmiştim, bir an önce oynamak istiyordum. zaten PS2'de oyun bolluğu var. İyiki'de almışım. gow serisini aldığım gibi ilk serisinden başladım. ve sonuç "YORUM YOK" diyecek laf bulamıyorum.
    Kendi başına oyun dünyasında bir EFSANE diyorum.
  • PS3 aldırmayı bırak PS4 aldıracabilecek bir oyun
  • yan etkisi çok fazla diger oyunları oynamak bile istemezsin god of war serisini oynayınca bence hiç bulaşma ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.