Şimdi Ara

God of War Movie 2010 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
34.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsnt

Bencede en çok Goldberg'e yakışır. Ama oyunculuğu ne kadardır orası bilinmez tabi..

God of War Movie 2010

Kesinlikle.

Oynadığı bi film Evrenin Askerleri 2 var. Ama orada ki oyunculuğu resmen odun. :D

Gerçi film baya bi tırt o yüzden öyle oynamak zorunda. Herif programlanmış asker sonuçta. Odun gibi hareketler yapacak.

• bence dominic purcell da yakışır

God of War Movie 2010

God of War Movie 2010
  • Jason Statham'a uyuz olan biri olarak kesinlikle o olmamalı.. Benzemiyor da zaten.. Goldberg mesela cuk oturur gibime geliyor.. Veya Prison Break'in Lincoln'ü de olabilir ama Jason ASLA!

Düzeltme : Ama yok ya düşündüm de tamam tip benziyor da vücut fazlasıyla hayvani Goldberg'de.. O da olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 3 Şubat 2010; 20:14:59 >
  • bu konu boyle ara ara hortluyo,güzel oluyo dominic de cuk oturmuş bu arada
  •  God of War Movie 2010

evet dominikte benziyor ama ses ve fizik olarak birazda tip olarak en çok VIN DİESEL benziyor ben onu yakıştırıyorum zaten nettede en çok onun adı geçiyor adamın boş zamanı yok vın dieselin oynaması zor gibi film şirketleriyle anlaşmaları varmış uzun yıllar

God of War Movie 2010

aslında daha büyük bi yıldız var ama holywood daha adamı keşfedemedi bence çok benziyor buda olabilir

God of War Movie 2010

• There will be only çikita muz ha koptum ya
  • adam efsane ya
  • Eğer God Of War ın filmi yapılacaksa yönetmen herşeyden önce Kratos'un sesine ve hafif kambur duruşuna önem vermeli bunlar olmazsa kaç para harcanırsa harcansın değersiz bir yapım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

God of War Movie 2010

evet dominikte benziyor ama ses ve fizik olarak birazda tip olarak en çok VIN DİESEL benziyor ben onu yakıştırıyorum zaten nettede en çok onun adı geçiyor adamın boş zamanı yok vın dieselin oynaması zor gibi film şirketleriyle anlaşmaları varmış uzun yıllar

God of War Movie 2010

aslında daha büyük bi yıldız var ama holywood daha adamı keşfedemedi bence çok benziyor buda olabilir

God of War Movie 2010

abi sabah sabah yerlerdeyim çay boğazımda kaldı .

• jason statham olamaz vücudu okadar iri değil olabilir Goldberg ama film olayı şimdilik yalan

God of War Movie 2010

• Budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Budur

gow oynayan kratos,ayrıca şu başlık her hortladığında heyecanla giriyorum ne oldu bi gelişmemi var diye ama hala bişey yok,bu gidişle film zor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

Bu oyunun filmi yapılamaz arkadaşlar. Yapılırsa da saçmalarlar heba ederler efsaneyi.

Benim hayalini kurduğum ise şu; GOW3 ilk E3 de gösterdikleri CGI formatı kalitesinde Animasyon filmini yapsınlar, o zaman olay olur dünyayı sarsar işte.

Onun haricinde istedikleri kadar teknoloji kullansınlar, oyundaki aksiyonu, hareketleri filme yansıtamazlar

tamamen katılıyorum, bence de animasyon olarak çıkarsa çok daha başarılı olur. hem filmde yapacamayacakları yada zorlanacakları birçok şeyi daha rahat yaparlar hem de şu aktör olmuş bu aktör uymamış gibi durumlar olmaz.

3D animasyon olabilir ya da avatar tarzı yarı animasyon yarı gerçek olursa çok daha harika olur bence

• quote:

God of War Movie 2010

Kesintisiz 10 saniye güldüm.
  • Kratos'u başka yerde aramayın.. Bizde mematos var! Aynı kin,aynı öldürme isteği,aynı psikopat bakışlar

''Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız''

''Bu olimpos girdap gülüm''

God of War Movie 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep8181

Kratos'u başka yerde aramayın.. Bizde mematos var! Aynı kin,aynı öldürme isteği,aynı psikopat bakışlar

''Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız''

''Bu olimpos girdap gülüm''

God of War Movie 2010

Muahuuahhua

• nasıl benzedimi

God of War Movie 2010
  • quote:

nasıl benzedimi

God of War Movie 2010

Hangisi kratos?

• quote:

nasıl benzedimi

God of War Movie 2010

Ooo şekil olmuş.
    Walla hangisi kratos seçemiyom dicem ama tabiki soldaki yani...

• gow 3 deki tip goldberg e benziyo
    muhtemelen onu seçerler.

PC de gow 1 ve 2 yi defalarca bitirmiş biri olarak
    goldberg olmasını istiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.