Şimdi Ara

God Of War Ascension Kutulu Sahip Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan bir arkadaştan GOW Ascension almıştım fakat açtığımda içinde kitapçık göremedim sadece The last of Us la ilgili 2 sayfalık bir kitapçık vardı. Kitapçık olması gerektiğini düşünerek youtube da unbox ları inceledim. bazılarında kitapçık gördüm gibi bazılarında yoktu sanırım. GOW Ascension kutulu sahipleri bu konuda beni aydınlatabilir misiniz acaba. Kutu içeriği tam olarak nedir

Edit: hatta sadece şu vardı

God Of War Ascension Kutulu Sahip Olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeBur_ -- 30 Eylül 2013; 3:25:25 >

• Last of us demo kodu ile kendi kitapçığı var oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Last of us demo kodu ile kendi kitapçığı var oyunun.

Konuya edit yaptım ama sadece bu çıktı içinden. Multi kodunun olduğu sayfa çıkmaması normal çünkü multisi kullanılmış. kitapçıkta mı olması gerekiyordu ekstradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Last of us demo kodu ile kendi kitapçığı var oyunun.

Konuya edit yaptım ama sadece bu çıktı içinden. Multi kodunun olduğu sayfa çıkmaması normal çünkü multisi kullanılmış. kitapçıkta mı olması gerekiyordu ekstradan

ben sıfır jelatinli aldım kutuda last of us kağıdı altında gowun kitapçığı var arkasında multiplayer kod var sende kitapçık yoksa multi için kod alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 30 Eylül 2013; 3:38:25 >
  • PeBur_ kullanıcısına yanıt
    Oyunun PAL sürümlerindeki kutu içeriği kitapçık, online kod ve bluray disk. Last of Us demosuna erişimi sağlamak için kod çıkmıyor, demonun indirme linkine yönlendiren program diskin içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.