Şimdi Ara

Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bu hasar boyasız yapılırmı,kaça malolur,ümraniye adresinizi yazarmısınız.
     Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bu hasar boyasız olur tampon birleşim yerlerinde boya da çatlama yapmıl olabilir. İşlemden sonra rötuş yaparız. Birinci resim 225 tl 2. resim 100 TL tutar saygılarımla.
  • gocuktimi G kullanıcısına yanıt
    tamirat için bir cumartesi sabahı getirsem aynı gün yapılıp teslim edilirmi acaba?

• hocam resimdeki araba benim ki bunun boyasız olma ihtimali var mı? avrupa yakası yeriniz nerede gelip fiyat almak daha olacak gibi.

Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri
     Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Göçük Timi Maslak yerimiz var. Yılmaz Usta 0532 283 47 02 arayın aracınızı götürün yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gocuktimi

Göçük Timi
    İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ve Bostancıda
    İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta
    Türkiye'de 20 noktada boyasız hasar onarımı yapmaktayız
    Donanım Forumdan gelen her müşterimiz %15 indirimlidir.
    Aşağıda yapmış olduğumuz araç örneklerini bulabilirsiniz.
    Herkese hayırlı işler
     Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri

selamlar.durum budur.boyasız kurtarışırmı.olursa maliyeti ne olur bilgi verebilirseniz iyi olur
     Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri

• Antalya da yeriniz varmı
  • Ankara Çetin Emeçte ki bayiye uğrayıp tanışma fırsatım oldu. Efendi güler yüzlü ve ilgili kişilerdi. Arkadaşımın aracı için fiyat aldık uygun zamanda gidip yaptıracaktı ama hala gidemedi söyleyim %15 indirimden oda faydalansın ... İnşallah bozmadan böyle giderler.
  • Samsundaki bayinize gittim gectigimiz yaz tavana ve kaputa kar dusmesi sonucu cok belirgin olmayan gocuklerim vardi.. 1.500 tl fiyat istendi ve ciktim.. Acikcasi asiri pahali geldi.. Hani degisime gitse kaput tavan atıyorum 5.000 tl tutacak ya mecbursun 1.500e yaptir der gibi bir lira pazarlik dahi yapilmadi.. Tek fiyat söyledi son fiyat ne olur deyincede 1500 dedi:) neyse sonucta el işçiliği ister ister.. Ama pahali geldi bana.. Bu arada kaskolarla anlasma yollarına gidilip müşterilere daha iyi ve ucuza hizmet verilebilir.. Bi kismi kaskodan bi kismi musteriden karşılanır ucretin mesela..

• Bostancı sanayinin içinde mi yeriniz Lazım olursa geliriz

• Hala aktif misiniz? ona göre dolu hasarımla ilgili foto paylaşmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceeeeets

Hala aktif misiniz? ona göre dolu hasarımla ilgili foto paylaşmak istiyorum
    Sanırım aktif değil bendede göçük mevcut 3 senelik konu bulunduğum ilde göçük timi bayiisi mevcut

• antalyada yeriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Sanırım aktif değil bendede göçük mevcut 3 senelik konu bulunduğum ilde göçük timi bayiisi mevcut

Alıntıları Göster
    Son mesaj tarihi: 3 yıl
    Son giriş tarihi: 3 yıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.