Bildirim
Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu hasar boyasız olur tampon birleşim yerlerinde boya da çatlama yapmıl olabilir. İşlemden sonra rötuş yaparız. Birinci resim 225 tl 2. resim 100 TL tutar saygılarımla. -
tamirat için bir cumartesi sabahı getirsem aynı gün yapılıp teslim edilirmi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Göçük Timi Maslak yerimiz var. Yılmaz Usta 0532 283 47 02 arayın aracınızı götürün yardımcı olur. -
-
Antalya da yeriniz varmı -
Ankara Çetin Emeçte ki bayiye uğrayıp tanışma fırsatım oldu. Efendi güler yüzlü ve ilgili kişilerdi. Arkadaşımın aracı için fiyat aldık uygun zamanda gidip yaptıracaktı ama hala gidemedi söyleyim %15 indirimden oda faydalansın ... İnşallah bozmadan böyle giderler. -
Samsundaki bayinize gittim gectigimiz yaz tavana ve kaputa kar dusmesi sonucu cok belirgin olmayan gocuklerim vardi.. 1.500 tl fiyat istendi ve ciktim.. Acikcasi asiri pahali geldi.. Hani degisime gitse kaput tavan atıyorum 5.000 tl tutacak ya mecbursun 1.500e yaptir der gibi bir lira pazarlik dahi yapilmadi.. Tek fiyat söyledi son fiyat ne olur deyincede 1500 dedi:) neyse sonucta el işçiliği ister ister.. Ama pahali geldi bana.. Bu arada kaskolarla anlasma yollarına gidilip müşterilere daha iyi ve ucuza hizmet verilebilir.. Bi kismi kaskodan bi kismi musteriden karşılanır ucretin mesela..
Bostancı sanayinin içinde mi yeriniz Lazım olursa geliriz
Hala aktif misiniz? ona göre dolu hasarımla ilgili foto paylaşmak istiyorum -
Sanırım aktif değil bendede göçük mevcut 3 senelik konu bulunduğum ilde göçük timi bayiisi mevcutquote:
Orijinalden alıntı: ceeeeets
Hala aktif misiniz? ona göre dolu hasarımla ilgili foto paylaşmak istiyorum
antalyada yeriniz varmı -
Son mesaj tarihi: 3 yılquote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
Sanırım aktif değil bendede göçük mevcut 3 senelik konu bulunduğum ilde göçük timi bayiisi mevcut
Alıntıları Göster
Son giriş tarihi: 3 yıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X