Şimdi Ara

Goblin Armor için kıstas nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goblin armor yaparken bizden zırh isteniyor mu yoksa bize kafasına göre mi veriyor? Kafasına göre veriyorsa diyelim hangi zırhı bize vereceğini nasıl belirliyor acaba?

• goblin armor yaparken bizden yapacagın set parcasına göre 5 adet goblin parçası istiyor. ne verceği belli değil random yani rasgele bi kalitede set parçası verebilir.

ben oyun başlarında goblin fullplate preiest yapmak için anam ağladı yapamadım. geçenlerde battle priest oldumdu.1.tip goblin pant lazımdı hp için, ne çıktı tahmin edin. goblin chitin. sevinirmisin üzülürmüsün. sonra sattım ztn 50m den fln heralde.

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• Bende 45'likmagele belki 50 tane goblin yaptim ama cristal bile çikmadi 30 assasianla yaptim chitin çikti benimde durum ööle senin gibi gülermisin alarmisin (80m den sattim)
    "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..."
    "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• manner le ilgisi var mı citin dusme ihtimalinin???bendede varda bu goblinlerden kırdırıcam ama mannerle alakasıyla dusunmiycem !!!

• quote:

Bende 45'likmagele belki 50 tane goblin yaptim ama cristal bile çikmadi 30 assasianla yaptim chitin çikti benimde durum ööle senin gibi gülermisin alarmisin (80m den sattim)

Hangi server o 80M rogue chitin gidiyo. Cypherda +1 bile 130M civarı

quote:

manner le ilgisi var mı citin dusme ihtimalinin???bendede varda bu goblinlerden kırdırıcam ama mannerle alakasıyla dusunmiycem !!!

mannerla falan alakası yok yap sen, ama chitin zor çıkar emin ol
    Ağlayan bizimle mi ağlar yoksa bize rağmen mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersayt

130m eminmisin 13m olmasın o

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassian için Uygun Stat
    19 yıl önce açıldı
    +75 warrior için takı önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: quarted_16

Bende 45'likmagele belki 50 tane goblin yaptim ama cristal bile çikmadi 30 assasianla yaptim chitin çikti benimde durum ööle senin gibi gülermisin alarmisin (80m den sattim)

tabii ki gülersin.80m ye 30 tane crystal set yaparsın mageine aynı serverda ise charlar.
    But without you all I'm going to be is incomplete
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: ersayt

130m eminmisin 13m olmasın o

aynen oyle bi şey oldu servera bi baksanız fiyatlara hayvanlar gibi chyper da %80 rogue olunca full plate pauldron +1 bil 11 m gidiyo

Adam gibi adam Machete Sağlam!
  • chyper pahlandıgını biliyordun da uçmuş la bu fiyatlar
  • Ya beyler böyle şans mı olur!? Goblin parçalarını yaptırmaya gittim. Üç parça yaptırdım farklı yerler için üçü de half plate çıktı. Peki tekrar aynı parçalar için gitsem gene aynısını mı verir yoksa chitin çıkma ihtimali hala var mı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizpeder

Ya beyler böyle şans mı olur!? Goblin parçalarını yaptırmaya gittim. Üç parça yaptırdım farklı yerler için üçü de half plate çıktı. Peki tekrar aynı parçalar için gitsem gene aynısını mı verir yoksa chitin çıkma ihtimali hala var mı acaba???

Chitin goblin çıkması için en azından 50 parça goblin diktirmen lazım yoksa çıkması için çooooook büyük bir şans lazım...
    Ben şimdiye kadar 3. boot basışımda sadece full plate çıkarabildim.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci
  • Olsun hocam, hala şansım olduğunu bilmek bana yeter!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizpeder -- 8 Ekim 2005, 23:04:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.