Şimdi Ara

Göbekli biri SS Motor kullanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konuda başlığında sorduğum gibi, sağlam bir göbeği olan biri SS (CBR600RR, YZF R6 gibi naked olmayan) motor kullanabilir mi, depo sorun yaratır mı yatmada?
    Geçen gün Hyosung GT250R'ye bindim depo feci şekilde baskı yaptı göbeğime nerdeyse nefes alamicaktım yattığımda. Her SS makine için bu geçerli mi yoksa Hyosung olduğu içinmiydi bu rahatsızlık?

Hiç çevrenizde var mı göbekli olupta bu şekilde SS kullanan ve rahat eden?

• göbek çok fazlaysa evet rahatsızlık verir hadi dik kullanmaya çalıştınız diyelim dizlerle depoyu sıkmak o koca göbeği taşımak eziyet olur siz en iyi cruiser türlerine yoğunlaşın tam göbekli adam işidir onlar rahat edersiniz dragstarları tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

göbek çok fazlaysa evet rahatsızlık verir hadi dik kullanmaya çalıştınız diyelim dizlerle depoyu sıkmak o koca göbeği taşımak eziyet olur siz en iyi cruiser türlerine yoğunlaşın tam göbekli adam işidir onlar rahat edersiniz dragstarları tavsiye ederim..

Hocam Dragstar'lar güzel ama hepsi karbüratörlü. birinden duyduğuma göre karbüratörlü motor alma eski teknoloji o dedi ama hiç yeni motorlarda da harley hariç şöyle baba gibi 1100 dragstar fln yok. 2006-2007 model XVS 1100 Dragstar buldum ama karbüratörlü olması korkutuyor beni.
  • Göbek çoksa depodan dolayı yatamazsınız.Zx6r içinde durum aynı anca yuksek suratte kafanızı camın altına saklamaya ugrasırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

göbek çok fazlaysa evet rahatsızlık verir hadi dik kullanmaya çalıştınız diyelim dizlerle depoyu sıkmak o koca göbeği taşımak eziyet olur siz en iyi cruiser türlerine yoğunlaşın tam göbekli adam işidir onlar rahat edersiniz dragstarları tavsiye ederim..

Hocam Dragstar'lar güzel ama hepsi karbüratörlü. birinden duyduğuma göre karbüratörlü motor alma eski teknoloji o dedi ama hiç yeni motorlarda da harley hariç şöyle baba gibi 1100 dragstar fln yok. 2006-2007 model XVS 1100 Dragstar buldum ama karbüratörlü olması korkutuyor beni.

bence gerçek cruiser karbüratörlü olur tabi bu benim düşüncem o mekanik emiş sesini hissetmek olsun vs. ne bileyim bana öyle geliyor isterseniz enjeksiyonlu makinalarada yönelebilirsiniz benim yanımda karbüratörün tek kötü yanı yükselti farkına göre ayar istemesi birazda yakıt fazlalığı olur ama öyle aman aman bi farkta olmaz yani kısaca tercih meselesi.

• yamaha 'nın fazer modellerinden al hocam. FZ6 Fazer modeli tam sana göre.
  • Hocam Yamahanın motorları genellikle agresif olur. Yani insanı korkutur. Tepkileri sert ve dengesiz olur. Honda da ise durm böyle değil. Konu sahibi araükadaşa gelince de hocam superbike baktığınıza göre hız arıyorsunuz Ama göbekte var Sizi yavaştan CBF1000'e doğru alalım ama Kawasaki Z750 R da çok güzel makine fikrimce Bu ikisi arasında seçim yapmanızı öneririm. CBF600 kullandım 4 sene. Çok memnundum ben yani bir problem çıkarmadı. CBF1000 in de çıkaracağını hiç zannetmiyorum. Birde size önerim egzosu değiştirin Honda için ya Akrapoviç ya Yoshimura Kawasaki için ise düşünmeden LeoVince GP Pro Tekeriniz düz bassın arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bir chooper al amerikan tarzı göbekli adamlar motorcu barı takılırsınız uzunuda saç bırak.
  • Bizim sınıfta göbekli bir eleman vardı, kaskla ve motorcu ceketi ile geliodu hergün sınıfa, saçlar da uzundu böyle sakallı fln. Tam amerikan tipi. dedim kesin chopper vardır bunda. Birkaç gün sonra R1 den inerken gördüm :) Yakışmıo bence. Chopper ile tarzını bulursun ama SS emanet gibi durur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.