Şimdi Ara

göbek yağlanması ve göbek çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.74 boy var 2 sene öncesine kadar 50kiloydum. 1 senede 9 kilo aldım 2nci sene 4kilo aldım.
    şuan 1.74 boy 63kiloyum. ancak beslenme dengesiz, öğrenciyiz diye oluyor bu, bi öğün aç kalıyoruz bir öğün 1 ekmek yiyoruz.
    şu an günde 3 öğün yeterli besin alıyorum. öğün aralarında da abur cubur. metabolizma da hızlı bende.
    gram yağ yoktu gram terlemezdim gram göbek yoktu. şimdi annemde gördüğüm göbek katmanlarına benziyor bendekiler oturunca. ellerimle tutabiliyorum.
    yemek yiyorum su içiyorum deli gibi belli oluyor göbek dışardan. öyle bi spora gidelim dedik okulda düzgün alet yok göbek ve çevresi için hatta hiç yok.
    bıraktık o yüzden kimse de gelmedi zaten 3-5 gidip bıraktı arkadaşlar bn de tek basıma gitmiyorum.

deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    2 tane dumble alsam evde mekik falan bacak egzersizleri falan yapsam yavaştan yavaştan halledebilirmiyiz acaba?
    daha yaş genç şimdiden böyle olursak ilerde nasıl oluruz tahmin edemiyorum.

cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• sen bi de bana bak boyum 1.82 kilom 90 :( yardım lütfen diyet önerileri zaten spora gidiyorum
  • zayıf olmamda sorun çok yediğimi düşünüp az yememdi
    sen de hormonla alakalı bişey yoksa az yediğini düşünüp çok yemenden kaynaklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 3 Temmuz 2010; 0:27:41 >
  • dostum sana ayrıntılı bi diyet listesi veremem ama sadece şunları söyleyebilirim aburcuburu hayatından çıkartıcaksın ve ekmeğede fazla dadanmicaksın günde yarım saat yada daha fazla yürüyüş yada koşu yap istersen evde kendi kendine bodye başla süt peynir yumurta mısır gevreği tavuk eti balık eti zeytin ayran vs bunları bol bol tüket aralıklarla ama aburcubura ağazını sürme.ben 2 yılda 40 kilo verdim şuandada 2 haftada 2 kilo filan verdim body yapıyorum ama onun dışında spor yapmıyorm fazla düşün ona rağmen veriyorum.sakın öğünlerini eksik etme kahvaltını et akşam üstü ve akşamda yemeğini ye az az sık sık vs vs bunlar önemli detaylar
  • teşekkürler
  • yok mu sporcu yahu?
  • dumble ile kilo verilmez.mekikle karın kası yaparsın.gobeğin kasa donusur.sunu ye bunu ye fln bence hikaye.az yiyceksin ve deli gibi,suyun çıka kadar koşacaksın gunde 2 kez.onun dısında dediğim gibi mekik şınav filan da yardımcı olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama ben kilo vermek istemiyorum. aksine biraz daha alsam fena olmaz. 174cm 63kg
    sorun karın bölgesiyle benim.
    karın bölgesi için mekik diyosun?? sırtüstü yatıp bacaklarla bişeyler yapsam falan ne yapsam?
    dumble şöyle: mekik çekerken göğsüme alırım biraz daha zorlasın diye falan olma mı?
    antrenmanlar nasıl olsun? günde 4-5 sefer 30ar mekikle falan mı başlasam? bunları gün içinde ne zaman yapsam. yemekten öncemi sonramı kaç saat önce kaç saat sonra.
    kusura bakma soru çok, gerçekten göbeği yok edip kasa olmadı ete dönüşsün yahu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 5 Temmuz 2010; 2:04:43 >
  • Mekik ve yarım mekik yapın şınav çekin etkisini görüp bana dua edeceksiniz! Spor yapın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

Mekik ve yarım mekik yapın şınav çekin etkisini görüp bana dua edeceksiniz! Spor yapın!

Armut göbek durum, tek çağresini arkadaşım yazmış
  • tamam çok sağolun. günde ne kadar yapayım? ne kadar sürede etkisini gösterir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.