Şimdi Ara

GOAL 3 CULER BURAYA ----->>>> (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
0
Favori
74.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GOAL 3 CULER BURAYA ----->>>>

sol üst kısmı buruşmuş,eee yıllardır bir yerde dokuulmadan durunca doğal... Bulduğuma bin şükür

parmak da çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 12 Mayıs 2007; 19:56:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: mohametperson

size pes6 öneririm bırakın artık bu oyunları

Oynamadığından bilmiyorsun bence, belkide oynamışsındır ama tüm hareketleir öğren o kadar bir zevkli ki 3D oyunu çıksa manyak olurdu pes miş beni sıkıyor o oyunlar ben 3D tsubasa veya goal3 tarzı oyun istiyorum şuana kadarda 3D bunlar yapılmadı....

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

harikasınız ya bende hala goal 3 ün atari kaseti duruyo içinde hokeyde var sizin dediğinizden hakkaten bana en zevk veren oyundu o süper şutları yapabilmek için günlerce çalışırdım hiç bırakmadan bütün ülkelerde 3 yıldız 4 yıldız yaptığım olurdu vay be ey gidi günler brezilya italya ve ingiltereye dirsek atamazdın atsan kendin sakatlanırdın bazı süper şutları kaleci 1 defa yer sonra yemezdi ben kaleye herzaman 9 numarayı alırdım adam forvet adamı ama kaleciliği gerçekten iyiydi sizde öle yapın ve kendi adamınızı balık şutu çeken yapın çünkü kaleye yaklaştığınızda bi aşırtma gol hatta bende final şifresi bile vardı 3CC 55C 15C2 diye heralde böyleydi hatırlamıyorum baya zaman oldu ama bana fifa dan bile daha zevk veren en güzel oyundu
    bide hırsız yakalama oyunu vardı arabanla onun arabasını parçalıyodun hırsızın arabası parçalanıyodu turbo falan kullanıyodun köprüye girdiğiniz zaman doğru yönden gitmen gerekiyodu yoksa hırsız senden kaçıyodu falan bu da çok güzel bir oyundu bilmem hatırladınız mı???

Ya kardeş, lütfen şu var dediğin goal3ün hokey oyunu varya ,tak bakayım kasedi ateriye ismi ne diye geçiyor bir bak onuda bulup foruma koyacağım, lütfen yaz şunun adını hatta biliyorsan goal3 ün basket adınıda yaz...
    Teşekkürler....

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

verdiğiniz linkleri indirdim winrar la açtım sonra içine girdim siyah bi ekran çıktı file giriyom dosya seç diyo biraz karıştı bi yardım etseniz

kardeş onları klasöre çıkart, sağ tıkla klasöre aça de.. sonra programı aç, sonrada diğer klasördeki goal3 yazan dosyayı programın içine sürükle....

ya siz yeterki isteyin hokeyin gerçek ismi VOLANCE HOCKEY dir size kasetimin resmini attıktan sonra orda da göreceksizniz zaten inanın basketin ismini bende bilmiyorum

• pardon A yerine E olucak VOLENCE yani özür işte bendeki kaset goal 3 ün orjinal hali arkadaşınki bana bizim oynadığımız goal 3 deyil gibi geldi ama bizimki budur

• hayır aynı goal 3 kesinlikle ... ama benim kasette tek goal 3 var karma kaset değil :D ... İnternetteki goal 3ü de oynadım o goal 3 benim goal 3 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 15 Mayıs 2007; 17:04:40 >
  • arkdşlar bende bunun kaseti var halen ateride oynuom zuahahahah işte

• atarideki zevk en güzeli....
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

Buldum ben hemen indirin içinde hem goal3 var hemde emülatörü ..2 sini yükleme yaptım nete... hemen indirin çalıştırın...

http://dosyam.net/?id=thwec7 (bu link gitmiş adi site yüzünden)

Arkadaşlar gerzek site dosyaları silmiş...Adresi yeniledim daha iyi bir siteye yükleme yaptım... Artık buradan indirebilirsiniz..

http://www.divshare.com/download/869966-a88

http://www.divshare.com/download/869966-a88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 8 Haziran 2007; 1:04:24 >

• *Goal 3,basket ve buz hokeyi dahil tüm Nekketsu serisini arayan arkadaşlar!Sizlere romlarının isim listesini gönderiyorum.(11 çeşit oyun,değişik versionlarıyla beraber 17 oyun,Japoncaları'nın İngilizceleriyle beraber genel toplam 25 rom)

Kunio Kun no Nekketsu Soccer League (J).nes
    Kunio Kun no Nekketsu Soccer League (J) [T+Eng1.2_PentarouZero].nes

Ike Ike! Nekketsu Hockey Bu - Subette Koronde Dai Rantou (J).nes
    Ike Ike! Nekketsu Hockey Bu - Subette Koronde Dai Rantou (J) [p1].nes
    Ike Ike! Nekketsu Hockey Bu - Subette Koronde Dai Rantou (J) [T+Eng.99_Disconnected]

Nekketsu! Street Basket - Ganbare Dunk Heroes (J).nes
    Nekketsu! Street Basket - Ganbare Dunk Heroes (J) [T+Eng.75_ICE].nes

Downtown - Nekketsu Koushin Kyoku - Soreyuke Daiundoukai (J).nes
    Downtown - Nekketsu Koushin Kyoku - Soreyuke Daiundoukai (J) [T+Eng.15_Disconnected].nes

Bikkuri Nekketsu Shin Kiroku! - Harukanaru Kin Medal (J).nes
    Crash 'n the Boys - Street Challenge (U).nes

Nekketsu Koukou Dodgeball Bu - Soccer Hen (J).nes
    Nintendo World Cup (U).nes

Downtown - Nekketsu Monogatari (J).nes
    River City Ransom (U).nes
    Street Gangs (E).nes

Downtown Special - Kunio-kun no Jidaigeki Dayo Zenin Shuugou! (J).nes
    Downtown Special - Kunio-kun no Jidaigeki Dayo Zenin Shuugou! (J) [T+Eng1.0_Technos Samurai Team].nes

Nekketsu Kakutou Densetsu (J).nes
    Nekketsu Kakutou Densetsu (J) [T-Eng].nes
    Nekketsu Kakutou Densetsu (Riki Kunio) (J) [T-Eng0.95]

Nekketsu Koukou Dodgeball Bu (J).nes
    Super Dodge Ball (U).nes

Nekketsu Kouha - Kunio Kun (J).nes
    Renegade (U).nes

Romları www.rom-world.com adlı rom adreslerinden bulabilirsiniz.Rom çeşidi 'Nintendo' ya da 'Nes' olarak
    www.romnation.net geçer.

Aynı oyunların değişik versiyonlarını alt alta yazdım.Ben diğerlerinden çok Goal3 ü oynuyorum.Nadiren diğerlerine bakıyorum.İyi eğlenceler...

• topice bak ya atari gençliği toplanmış benim de vardı goal 3 kasedim ama sonradan atariyle birlikte bi tanıdığıma vermiştim.. şimdi fotoğrafları görünce içim gitti valla
  • Merhaba arkadaşlar.Yazdığım Goal3 ün diğer versiyonlarını indirebildiniz mi?Basketini,buz hokeyini falan oynuyor musunuz?
  • merhaba arkadaşlar

tüm nekketsular burada (emulatör de var)

başka bir forumdan buldum

http://rapid-share.com/files/14000038/kunio_kun.rar.html
  • Arkadaşlar.Goal3'de değişik bişeyler istiyorsanız size bir mod vereyim.Maça girdikten sonra oyunu dondurun ve pas,pas,pas,şut,pas,pas,pas,şut,pas,pas,pas,pas,pas,pas,pas'a basın.(Yani aralıksız 3 defa pas,1 defa şut,3 defa pas,1 defa şut,7 defa pas'a basın).'Hissatsu Attakcs Mode' u açılır ve bütün adamlar bütün hareketleri yapar.Bir devre için geçerlidir.O yüzden 2. devre bi daha yazmalısınız.****Basketbolda super şut çekmekte zorlanan arkadaşlar:Adamla yürümeye başlayıp 4-5 adım attıktan sonra ileriye basılı şekilde şuta basarsanız adam yerden super şut çeker.
  • Gerçektende goal 3 nekketsu dünya çapında sevilen bi oyun ama orjinalliğini bozmadan şu oyunu çlıkamadılar tusubasanın oyunu var yeni çıkan ps2 de fakat japonya dışına çıkmadı galiba oyun. Bu arada demekki tek bu oyunu ben sevmiyomuşum sadecce şuraya yazmak için forum üyeliğimi tekrar aktivasyon yaptım buda ilginçtir goal 3ün çekiciliği heralde:)
  • kuşbakışı dediğin oyun,
    onun adıda tecmo world cup soccer hemen upload ettim senin için gerçkten müzikleride çok güzel 1990 yapımı sonunu getirmiştim
    http://*****.com/files/43678613/Tecmo_World_Cup_Soccer__J_.zip.html
    malum siteden uploadır nes oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikorn -- 18 Temmuz 2007; 23:29:54 >
  • adamı nasıl değiştiriyoruz ya.kardeşimle ateride çok oynardık be.
  • bu oyun oynanırmı beee ıyyyyyyyy
  • bu oyun pes den fifa dan falan zevkli herhelde ateride faln oynamadın herkes bunun hastası sabah akşam herkes bunu oynuyordu.
  • bu oyunu yapan firma kunio muydu neydi oyunun diger versiyonları cok guzel messela kunio dodgeball vardı cok zordu bide bunun yetenek yarısması vardı adını hatırlamıyom kosuodunuz yuzuodunuz dovusuodunuz bide bide double dragonuda vardı bunun kapısıodunuz ondada adamlarla oda zordu ben hep kacıodum onda
  • ya bunun tuşlar ne hatırladıım kadarıyla 2 tuşla oynanıo ama

bu kartal vuruşu kalem vuruşu fln wardı
    nasıl yapılıo onlarç
  • **havada özel şut çekme:adamı topla beraber zıplat ve şuta bas.
    **havada kafa şutu çekme (kırmızı top):adamı topla beraber zıplat, yukarı yöne ve şuta aynı anda bas.
    **havada rovaşata çekme (kırmızı top):adamı topla beraber zıplat, sol yöne ve şuta aynı anda bas.

(normalde zıplama,iki tuşa aynı anda basınca oluyo.Adamı topla beraber zıplatmak için,zıplamaya ve yukarı tuşuna aynı anda basmanızı öneririm.)

**adam değiştirmek için maçı başlattığınız yerin iki üstündeki yere girin.Eğer 2-2-1, 2-1-2 taktiklerini ayarlamak istiyorsanız oku sol tarafa getirip pas tuşuyla tıklayın ve taktiği belirledikten sonra pasla onaylayın.
    Onayladıktan sonra adam değiştirme yerine geliyo ve değiştirmek istiyorsanız sol tarafa getirip pasa basın.Sizin adamınızdan(1P) başlayarak sırayla bütün adamları pasa basarak seçebilirsiniz.Eğer yanlış adamı seçerseniz şuta basarak geri alıp tekrar aynı adamı ayarlayabilirsiniz.

**Adam değiştirmede bunu demek istediyseniz böyle.Ama maç sırasında adam değiştiremezsiniz.Kendi takım arkadaşlarınızı bilgisayar kontrol ediyo.Yalnız siz onlara komut verebiliyosunuz.Top kendi takım arkadaşındayken pasa basarsan adam sana pas atar,şuta basarsan şut çeker.Ama bazen takım arkadaşınız sizi dinlemeyebiliyo.
    (bu oyunda iki tuş var.)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.