Şimdi Ara

Go pro hero4 Session 949 TL + ücretsiz kargo media markt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Go pro hero4 session ürünü bir çok yerden daha uygun fiyata ücretsiz kargo ile media marktta satılıyor. Ben ürünü 1199 TL ye satın almıştım. Kampanyaları sürekli takip ediyorum özellikle buradan bir kaç arkadaş yardımcı olmuştu ben de bilgilendireyim dedim. Yeni yılına girmiş bir çok ürününde kampanya var. Cihaza burdan bakın isterseniz.

Gopro hero4 session

• şimdi sitede fiyatı. 799tl.
    bu pazartesi 654tlydi bimekste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalx

şimdi sitede fiyatı. 799tl.

Evet şuan güncel olarak 799 TL imiş yılbasına kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock4everb

quote:

Orijinalden alıntı: vitalx

şimdi sitede fiyatı. 799tl.

Evet şuan güncel olarak 799 TL imiş yılbasına kadar.

D&r 799 lira yanında 150 lira alt limitsiz hediye çeki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Xiaomi yi varken bu fiyata bu ürün çok pahalı

• Bende bu kameralardan almak istiyorum. Hero 3+ silver beğendim ama daha ucuz buna yakın kalitede ürün varsa tavsiye ederseniz sevinirim

• Hero 4 session iyidir bu fiyata bir daha bulamazsınız. hele dolar sabit kalırsa çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TL'LİK MEDİA MARKT ÇEKİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimekste 650 lira.
  • Session ile normali arasında ne fark var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

bimekste 650 lira.

yanlış fiyat bilgisi vermeyelim. 799 tl fiyatı var bimeksde de.

diğer soru ise farkı şu 4 k kayıt yapamıyorsun mp düşük ama en küçük boyutlarda bir cihaz görüntü kalitesinden ödün vermemiş kesinlikle değer bir cihaz .
  • rock4everb kullanıcısına yanıt
    Kusuruma bakmayın 2 gün önce bizzat bakmıştım 650 Tl idi. Hatta siz bu konuyu açmadan önce bir konu daha açılmıştı bu fiyatlar yine tartışılmıştı. Bimeks demek ki anlıkta olsa yanlış bir fiyat vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

Kusuruma bakmayın 2 gün önce bizzat bakmıştım 650 Tl idi. Hatta siz bu konuyu açmadan önce bir konu daha açılmıştı bu fiyatlar yine tartışılmıştı. Bimeks demek ki anlıkta olsa yanlış bir fiyat vermiş.

evet muhtemelen öyle olmuştur. 799 tl fiyatında satılması bile çok şaşırtıcı ben gopro dan böyle bir kampanya görmedim daha önce. cihazın alışı 700 tl civarlarında tahminimce gerçekten iyi fiyat.
  • arkadaslar yazik gunah paraniza 150 dolara hem xiaomi yi camera alirsiniz hemde yaninda bi ton aparatla beraber cameranin tek fiyati 70 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

arkadaslar yazik gunah paraniza 150 dolara hem xiaomi yi camera alirsiniz hemde yaninda bi ton aparatla beraber cameranin tek fiyati 70 dolar

her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bahsettiğin cihaz ile session mikrofon kıyaslaması yapman lazım öncelikle. gopronun aksesuarları pahalıdır evet ama kamera kalitesini kıyaslaman çok yanlış olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrcsinan

http://www.kliksa.com/urun/gopro-hero4-session-aksiyon-kamera/902586048?&&gclid=CjwKEAiA-s6zBRDWudDL2Iic4QQSJAA4Od3XKVZJEhLKv6fyvnCGidnTI8V3pU9r5VNs_j7IWbDE_xoCdObw_wcB&gclsrc=aw.ds

kliksada 749

949 ile başladık 749 u gördük. Beklemedeyim bu iş gittikçe güzelleşiyor

• İstinyepark D&R da 799 Tl, artı 150 lira parapuan

• xiaomi varken bence gereksiz okadar para vermek
  • Şuan günün ürünü 649 TL media marktta çökün arkadaşlar daha da indirim olmaz aranan fırsat :)

hero4 session
  • Teşekkürler haber için, ikinci elden düşük fiyat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.