Şimdi Ara

go-kart yapalım (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.347.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 haftadır forumu takip ediyorum bende bir offroad arabası yapmak istiyorum. yaklaşık bütçem 2000 ytl fakat bende kaynak yada benzeri yok 300 e bir kaynak makinası almayı düşünüyorum fakat oksijen li kaynak gerek olurmu? 1 haftadır plan çiziyorum arsipel arkadaşımızın planları çok hoşuma gitti onun yaptığı gibi bir araba yapacağım umarım herşey yolunda gider. Herkese kolay gelsin.
  • Arkadşalar bir çok motora baktım ve ben 20 hp lik bir motor istiyorum aslında benim için en önemli şey motorun sessiz olması fiyat ıönemli değil. önereceğiniz motor varmı acaba biliyorum bu soruyu soran çok oldu fakat ben 6.5 hp lik yada 13 lük scoter sormuyorum Teşekkürler
  • bu na yorum yok taktir yönetimin
  • arkadaşlar size atv nin videsunu gönderiyorum yorumlarınızı bekliyorum
    video.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    http://video.google.com/videoplay?docid=-2123234464623771138
  • akın abi ben go kartımı 50- 60 yapıcam kaç cc olur ve kaç paradır motor bu motor nekadar benzin yakar drift yapıp canavar gii gidermi patinaj felan yaparmı
  • 50 60 hp yani
  • 50 60 hp yani
  • akın abi 9 hp lik motor patinaj drift yaparmı ve bayırda zorlanırmı 9 hp 380 dolar bir go kart motoru var bunu senin alttaki go karta bağlarsak kaçpara tutar herşeyi içinde

go-kart yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jet100

arkadaşlar size atv nin videsunu gönderiyorum yorumlarınızı bekliyorum
    video.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    http://video.google.com/videoplay?docid=-2123234464623771138

Laa duur düşecen şimdi.
    Muhammed abicim araç harika olmuş.Yalnız oturma yeri biraz yüksek kalmış ama o da altında motor olduğundan herhalde.
    Yok yok ben de yapıcam bi ATV .

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan6397

akın abi 9 hp lik motor patinaj drift yaparmı ve bayırda zorlanırmı 9 hp 380 dolar bir go kart motoru var bunu senin alttaki go karta bağlarsak kaçpara tutar herşeyi içinde

go-kart yapalım

Birincisi bu araç benim değil.Başka bir arkadaşın satışa çıkardığı bir araçtı yanlış hatırlamıyorsam.Üzerinde de motosiklet motoru var.Resmi kopyaladığın mesajı bir incele istersen fiyat olarak oldukça makuldü.Drift de yapar bayır da çıkar.
    Bahsettiğin 9 hp motor kavramalı ise işini görür.Ancak son süratinden feragat edersen drift yapabilirsin, zorlanmadan bayır çıkabilirsin.

• AKINCO abi senin buggy kırmızı olan çok harika el işçiliğini çok güzel yapmışsın ilham kaynağı oldun. 18 lik motorun markası nedir? ve şanzıman varmı?
  • akın abi sende hiç 9 hp kavramalı senin anlattığın gibi drift yapan bayır çıkan bir motor varmı sende satılık veya diğer arkadaşlarda varsa anlaşalım
  • yani nasıl son süratinden feragat edersem mesela bunun son sürati kaç olur 9 hp nin ve feragat edince kaça düşer hızı
  • akın abi en fazla zorlanmadan nekadar yük taşır ve zorlanınca ne kadar taşıyabilir 9 hp
  • akın abi benim go kart bitti fakat direksiyon dönmüo
    bide sağa sola dönüşlerde de araba zor dönüo araka teker tek mil olduğu için arka tekerlek milini kısaltsam biraz rahatlarmı acaba çok geniş oldu gibi geldi bana fotoları bi önceki sayfada bilion benim aracı iyi forumlar
  • bu forum sitesini bulmadan önce yapmaya çalıştığım aracın resmi. Şimdi tamamen değişti yeni çalışmamıda koyacağım.

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• Fork34 kardeşim güzel olmuş resimlerini aldım bende yapmaya çalışacağım senin tekniğini kullanacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cometube

ne kadar eder hepsi 150 cc scooter motor bide ben bu motorda geri vites yapabilirmiyim......................... . . . . . . . . .

go-kart yapalım

scooter motorunu nerden bulacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alekto46 -- 25 Mayıs 2008; 13:02:49 >

• Büyük hevesle başladığım ancak ailevi nedenlerle yarım kalan aracımı satıyorum ...

Üzerinde motor yoktur ..komple aksamlarıyla beraber satılıktır ...

çok uygun fiyat düşünüyorum ilgilenenler pm yada cepten ulaşabilir..

İstanbul / maltepe deyim..

cep: 05553102524

go-kart yapalım
  • Kenan dostum bende yapmayı düşünüyorum kesinlikle ve kesinlikle bende ailevi nedenlerim olacaktır. Hatta ona vereceğin parayla bis alırsın diyende var fakat işin gerçeği ben kendi yaptığım bir şeyden zevk almak isstiyorum o yüzden sende benim gibi aldırış etmesen iyi olurdu diyorum tabi senin düşüncen istanbul değilde adana olsaydı alırdım senden şasiyi..
    Arkadaşlar jawa motoru buldum bizim bahçede eski vardı kullanılmayan tozlandı yeni aklıma geldi o motoru kullansam acaba kalkışlarda sorun olurmu? Eğer cevap verirseniz sevinirim bu eski javalardan bu çokta ağır sanırım. sadece motoru kullanmak istiyorum motorsiklet motorları kalkışta nasıl acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.