Şimdi Ara

go-kart yapalım (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a beyler koaly gelsin hepinize bende 2 günden beri takip ediyorum konuyu kafaya koydum bende yapıcam böle bi makine akınco abimizin makinası hoşuma gitti öle bi makina örneği felan varmı nasıl bi motor lazım parçaları kaça malolur yardım anlayan birisi varsa msn bıraksın
  • teşekkür ederim abicim
  • ben küçücük bi go kart yapmak istiyorum 3 hp lik motor yeter mi? bide ben 70 kiloyum
  • bide ben bu motoru jeneratörden sökcem nasıl bi hız ayarı yapabilirim hep full güçte mi çalışması gerekiyor
  • Merhaba arkadaşlar scooterim için atv jantı lazım bir tane. Nereden bulabilirim ? Arka tekeri kalınlaştıracağım.
     go-kart yapalım

go-kart yapalım
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar..
    aranıza yeni katıldım forumu baştan sona gezdim bilgilerinizi okudum herkeze teşekkürler
    aslında gecen yaz bir kaynak makinası gerekli alet edevat vs.. alıp kendim yapmak istiyordum ama olmadı
    yazdan beri para biriktiriyorum önümüzdeki yazın başına kadar biriktireceğim az olsada biriktirip babamdan da destek alarak bir utv almaya kaarar verdim
    sizce 200 kg lık bu buggy de (çift kişilik) 150 cc varyatörlü(kuru kavrama ve ileri geri boş vitesli) sizce yeterlimi bana GÜÇ konusunda tatmin edermi? sizin tahmininize göre maksimum hızı ne kadar olur ?
    örneğin;

bu örneklere bakarsak sizlerin yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: BilalGlmz

Arkadaşlar öncelikle selamlar..
    aranıza yeni katıldım forumu baştan sona gezdim bilgilerinizi okudum herkeze teşekkürler
    aslında gecen yaz bir kaynak makinası gerekli alet edevat vs.. alıp kendim yapmak istiyordum ama olmadı
    yazdan beri para biriktiriyorum önümüzdeki yazın başına kadar biriktireceğim az olsada biriktirip babamdan da destek alarak bir utv almaya kaarar verdim
    sizce 200 kg lık bu buggy de (çift kişilik) 150 cc varyatörlü(kuru kavrama ve ileri geri boş vitesli) sizce yeterlimi bana GÜÇ konusunda tatmin edermi? sizin tahmininize göre maksimum hızı ne kadar olur ?
    örneğin;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-utv-yuki-ulusan-motor-yuki-150cc-utv-aninda-teslim-84997622/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-utv-kanuni-buggy-istedigin-kadar-ugras-deviremezsin-atv-fiyatina-acil-98099036/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-utv-yuki-yuki-utv-150-vade-farksiz-10-taksit-stoktan-hemen-teslim-102692378/detay

Tatmin etmez bence hızı azdır eğer hızı az değilse gücü azdır ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: BilalGlmz

Arkadaşlar öncelikle selamlar..
    örneğin;

Tatmin etmez bence hızı azdır eğer hızı az değilse gücü azdır ;)

Haklısın bende öyle düşünüyorum ama böyle görünüş olarak felan çok hoş :)
    o zaman atvlerden 1-2 tane sorayım

bu üçü için yorumlarınız neler??
    Kusura bakmayın sizide böyle çok soru soruyomuş gibi oldu

• arkadaşlar çok basit ve yer kaplamayan bi go kart projesi buldum.linklere girin zaten tek bi bakış yeter anlamanız için
    tyrone shoelacesyoutube
    Frank McGrath and his barstool racer
    http://www.youtube.com/watch?v=KYnGRqOCw4Y

Brenda Lampyoutube
    DIY Build Your Own ... Bar Stool Racer.. plans 4 sell.. man riding wheelie
    http://www.youtube.com/watch?v=1HDXXgVrpnM&feature=related

Brenda Lampyoutube
    Bar Stool Racer Shawn Riding Wheelies
    http://www.youtube.com/watch?v=aARhsiCR_eA&feature=related

zaten google resimlere bar stool racer yazınca geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Merhaba arkadaşlar scooterim için atv jantı lazım bir tane. Nereden bulabilirim ? Arka tekeri kalınlaştıracağım.
     go-kart yapalım

go-kart yapalım

Mrb.

Bizdeki scooter lara atv jantı monte edemezsin. bir şekilde uydurdun taktın diyelim tekerlek kesinlikle ortalı durmaz. Yani motorun sağ tarafında kalır.
    Anlıyorum resimdeki motor ve arkadaki tekerleğin görüntüsü hoşuna gitmiş. .) ama olmaz. kendini yorma boşuna..

• quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Merhaba arkadaşlar scooterim için atv jantı lazım bir tane. Nereden bulabilirim ? Arka tekeri kalınlaştıracağım.

Mrb.

Bizdeki scooter lara atv jantı monte edemezsin. bir şekilde uydurdun taktın diyelim tekerlek kesinlikle ortalı durmaz. Yani motorun sağ tarafında kalır.
    Anlıyorum resimdeki motor ve arkadaki tekerleğin görüntüsü hoşuna gitmiş. .) ama olmaz. kendini yorma boşuna..

Yok hocam zaten motor komple sola alınacak. Kadroona göre ayarlanacak motor yataklarınun yeri değişecek. Resimdeki tip bir scooter yapacağım malzemeleri toplamaya başladım.
     go-kart yapalım

Bu şekil bir porya ile takılacak jant.
    Ancak jantı bulamadım.

• slm akşam kafama takılmıştı sizlere sorim dedim ben yapıcağım araca 150 cc lik scooter motoru takıcam motorun dişlisi 15 aksın dişlisi 45 hızında çok düşüklük olur dimi
    benim istediğim hız 40.50 ama güçlüde olmasını istiyorum bilenler varsa hem güçlü hemde hızı 40.50 yapabilicek dişli sayısını bilen varsa yazabilirmi :
  • Bu resimdeki go karttaki lastikler ne lastiğidir nerde bulabilirim adı nedir. lütfen yardım edin uzun süredir arıyorum ama bir şey bulamadım .s

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunes55

slm akşam kafama takılmıştı sizlere sorim dedim ben yapıcağım araca 150 cc lik scooter motoru takıcam motorun dişlisi 15 aksın dişlisi 45 hızında çok düşüklük olur dimi
    benim istediğim hız 40.50 ama güçlüde olmasını istiyorum bilenler varsa hem güçlü hemde hızı 40.50 yapabilicek dişli sayısını bilen varsa yazabilirmi :

Güneş yaptığın aracın kilosu , kullandığın teker çapları vs nedir, defrans,yel varmı bilmiyorum ama 15 - 45 fena seçim değil. o dişlileri kullan süratini gücünü test et aracın derim. hşuna gitmezse dişlilerde sonradan değişiklik yaparsın.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: gunes55

slm akşam kafama takılmıştı sizlere sorim dedim ben yapıcağım araca 150 cc lik scooter motoru takıcam motorun dişlisi 15 aksın dişlisi 45 hızında çok düşüklük olur dimi

Güneş yaptığın aracın kilosu , kullandığın teker çapları vs nedir, defrans,yel varmı bilmiyorum ama 15 - 45 fena seçim değil. o dişlileri kullan süratini gücünü test et aracın derim. hşuna gitmezse dişlilerde sonradan değişiklik yaparsın.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 344344

Bu resimdeki go karttaki lastikler ne lastiğidir nerde bulabilirim adı nedir. lütfen yardım edin uzun süredir arıyorum ama bir şey bulamadım .s

go-kart yapalım

Arkadaşlar 2 gündür cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Bu resimdeki go karttaki lastikler ne lastiğidir nerde bulabilirim adı nedir. lütfen yardım edin uzun süredir arıyorum ama bir şey bulamadım .s

go-kart yapalım

buradaki lastiklere bir göz at istersen..

kolay gelsin..

• SLM benim bi sorum olucak arka aksa scooter tekerlerini nasıl sabitliycez yapan kişiler yada bilen varsa bana anlatabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

quote:

quote:

go-kart yapalım

buradaki lastiklere bir göz at istersen..

kolay gelsin..

http://www.tekzen.com.tr/newsite/category.aspx?category3=21980

ismet bey çok teşekkür ederim fakat daha hesaplı olan bi lastik çeşidi var mi? sizce daha uygun ne bulabilirim? yardımcı olur musunuz fazla bi maddiat yokta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kolay gelsin arkadaşlar bende başlıyacamda benim yapacağım proje [url=http://imageshack.us/photo/my-images/844/55702038095094308382477.jpg/] bölebişey olucak KERİM EGE kardeş sen şaseyi hazır almıışn galba nerden ve kaça aldın bilgilendirimsin
    CAVEGUY kardeşim sendede piranha buggynin planları varmış galba bana ulaşırmısınız 2 nizde msn adresim travian_41_1@hotmail.com eklermisinizz benim yapmak istediğim sidewinder tipi buggy
  • 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.