muravey diferansiyel arıyorum arkadaşlar elinde olan bildiği bir yer olan lütfen yardım etsin ...
arkadaşlar 2 kişilik bir buggy yapmayı planlıyorum acaba aracın şase ölçülerinde yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? şase boyu şase genişliği konusunda lastikleri çapa makinasının lastiklerini kullanmayı düşünüyorum araca iki koltuk sığacak şekilde olacak sadece fikir verici bir ölçü istiyorum en boy şase için yapmak istediğim araçların resimlerini ekliyorum aracın biri iyavuz isimli arkadaşımızın aracıdır ... bu resimdeki araçların yapım olarak en kolayı hangisidir ve ölçüleri tahmini olarak nedir yardımlarınıza muhtacım :)
arkadaşlar benim buggy bugün hayata geçti en yakın zamanda sizlerle paylaşacam arka lastikler 15'' ama dehşet bir kalkışı var herkese kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: erkanbenli
arkadaşlar 2 kişilik bir buggy yapmayı planlıyorum acaba aracın şase ölçülerinde yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? şase boyu şase genişliği konusunda lastikleri çapa makinasının lastiklerini kullanmayı düşünüyorum araca iki koltuk sığacak şekilde olacak sadece fikir verici bir ölçü istiyorum en boy şase için yapmak istediğim araçların resimlerini ekliyorum aracın biri iyavuz isimli arkadaşımızın aracıdır ... bu resimdeki araçların yapım olarak en kolayı hangisidir ve ölçüleri tahmini olarak nedir yardımlarınıza muhtacım :)
Kardeş
HobbyLark
How to Build Your Own Go-Kart: A Step-by-Step Guide for Homemade Fun!
şöle bişey bulmuştum.Ölçüler inc'dir.Cm çevirirsen işine yarayabilir.
Slm arkadaslar bende bir buggy yapıyorum ama takıldığım bir soruvar motoru acaba katana marka 13 hp varyatorlu motormu. Yoksa 250 mtc mondial motorularindan verim ala bilirim ..
katanalarda 13hp yaziyor ama 9.5 hp orjinali ancak sana tork lazımsa yüksek hacimli motor daha iyi olur. hem bence 250 mct kullan(bende onu kullanicam) 19 hp motoru var eğer tork istiyorsanda dişliyi büyüt hız azalır ama tork artar
quote:
Orijinalden alıntı: Numan1776
Slm arkadaslar bende bir buggy yapıyorum ama takıldığım bir soruvar motoru acaba katana marka 13 hp varyatorlu motormu. Yoksa 250 mtc mondial motorularindan verim ala bilirim ..
250 mtc mondial motoru..
Tskler arklar
Arkadaşlar 350cc lik planet motor hakkında bilgisi olanlar fikrini paylaşabilirmi?
www.hepsiburada.com
İnverter Kaynak Modelleri ve Fiyatları | %34 indirim
Arkadaşlar bu kaynak makinalarından hangisi daha iyidir?
350cc planet motoru 2 zamanlı cok guclu cok serıdır ama parca sorunu cekebılırsın,ve en buyuk sorunu benzın ıkı zamanlı oldugundan ve sılındır hacmı buyuk oldugundan cok fazla benzın ıcer ama hakkınıda fazlasıyla verır,bnce 4 zamanlı bır motorsıklet motoru kullanmanı onerırım ben.
quote:
Orijinalden alıntı: abuzer can
350cc planet motoru 2 zamanlı cok guclu cok serıdır ama parca sorunu cekebılırsın,ve en buyuk sorunu benzın ıkı zamanlı oldugundan ve sılındır hacmı buyuk oldugundan cok fazla benzın ıcer ama hakkınıda fazlasıyla verır,bnce 4 zamanlı bır motorsıklet motoru kullanmanı onerırım ben.
Anladım.4 zamanlı motor bencede en uygunu ama bunlara göre daha pahalı.Planet motorları komple ucuz bulabiliriz.Tek sorunu bence marş onuda en basit ip çekmeliyle halledilebilir.Ama bnde 4 zamanlı kullanacağım gibi gözküyor.Birde kaynak makinaları hakkında bilgin varsa verdiğim linklerden hangisi daha iyi ve kullanışlıdır onuda söylersen çok iyi olur.
merhababeyler bende uzun zamandır sizi takip ediyorum go kart hakkında bilgiye sahibim ben basit bir go kart yapmayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim 2 motor bulabilirim ya pejo 103 motoru yada 49 cc bir scooter motoru bir de peugeot103 motoru kaç cc
bir de kocaeli kandırada yaşıyrm
bilya yatakları kaç tl
arkadaşlar ben yapmaya başladım ama direksiyon sistemini nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bak Bu Sitede Nasıl Yapılacağı Gösteriyor Aşşağıda Part 3de
buna benzer birşey olacak elimde 30luk profil demir vede almayı düşündüğüm bir motor var ortalama 300 tl bütcem var Bu konularda dahi olduğum Söylenemez ama rot kollarını takmayı direksiyon sistemini yapmayı kaynak yapmayı vb şeyleri biliyorum ve bu arada 15 yaşındayım :D
Almak İstediğim Motor Özellikleri
Silindir: ÇELİK KAPLAMALI - Çap:40mm Piston:38mm Ateşleme: CDI Elektronik Motor Gücü: 1.4kw @5500rpm 3 beygir/dakikada Sıkıştırma Oranı: 6.4:1 Buji Modeli: Z4C veya bosch WR7AC yakıt Tankı: 2.5 L paslanmaz Yakıt Harcama: ilk 500km tamamlandıktan sonra ortalama 25km/saat hız ile 150km/litre Motora Aktarma: Zincir dişlisi yardımı ile (415 model ağır yük zinciri kullanılarak) Maksimum Hız: 60km/saat Maksimum Taşıma Kapasitesi: 120kg Yakıt Tipi ve Sistemi: Kurşunsuz 95 oktan benzin , Karbüratör Motor Kit Net Ağırlık: 9kg Motor Kit Bürüt Ağırlık: 11kg