Şimdi Ara

go-kart yapalım (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110 cc biraz düşük değil mi hemde iki kişi ???
  • arkadaslar bu direksiyon sistemi için 600 tl diyen go-kartçı ya ne yapmak lazım :))) ??

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: profezor

Fuardaki bu buggylerin fiyatları hakkında bilgin varmı? Birde plaka takılabiliyormu?

kardeşim, PROFEZOR, ATV, UTV, BUGY v.s araçların trafiğe çıkabilenleri için sınıflandırma arazi aracı statüsünde gerçekleşiyor.dolayısı ile 300.000 tl. değerindeki bir jeep ile yıllık vergisi aynı. + trafik sigortası+TÜV ücreti! gel de al, gel de tescil ettir! benzin zaten aldı başını gidiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches

quote:

Fuardaki bu buggylerin fiyatları hakkında bilgin varmı? Birde plaka takılabiliyormu?

kardeşim, PROFEZOR, ATV, UTV, BUGY v.s araçların trafiğe çıkabilenleri için sınıflandırma arazi aracı statüsünde gerçekleşiyor.dolayısı ile 300.000 tl. değerindeki bir jeep ile yıllık vergisi aynı. + trafik sigortası+TÜV ücreti! gel de al, gel de tescil ettir! benzin zaten aldı başını gidiyor!

Maalesef motosiklette de aynı şeyi yaptılar; baktılar ki çok satılıyor buradan çok kazancımız olur mantığı ile vergileri astronomik rakamlara yükselttiler.

Maliye motosiklet satışı patlayınca ÖTV'yi küçük motorlarda % 8'den 22'ye, büyük motorlarda 37'ye çıkardı. Maliye bu değişiklikle 700 milyon YTL vergi artışı bekliyor. Motosiklet satışları 125 binden 300 bine çıkarak rekor kırınca Maliye de harekete geçerek ÖTV maktarını artırdı. Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilerek Cumhurbaşkanlığı' na gönderilen yasa ile motosikletlerde ÖTV 250 cc'den küçük motora sahip motosikletlerde % 8'den % 22'ye hobi için kullanılan lüks 250 cc'- den büyük motorlu araçların ÖTV'sini ise % 8'den % 37'ye çıkardı. 2005'te satılan 300 bin adetlik motosikletin bu yıl 500 bine çıkması bekleniyordu. Pazarın yüzde 70'ini 250 cc'nin altında ve ihtiyaç için kullanılan motosikletler alıyor. Geri kalan yüzde 30 ise hobi için kullanılan lüks motorlar. Maliye böylece 2006'da toplam 2.5 milyar YTL'lik satış bekleyen sektörden 700 milyon YTL vergi artışı bekleniyor.

Ve satışlar inanılamaz değerlere düştü. kazanç bekleyen devletimiz elindeki kardan da oldu.Zaten hep böyle olmuyormu??????????
    Baktılar bir mal iyi satılmaya başladı hemen gözleri açılıyor ve ........... cep telefonlarında da aynı şeyleri yaşadık, millet aldı, aldı, aldı devlet dedi duuuuuur!!!
    siz bunu çok kullanmaya başladınız, getirin bakıym paraları bana.
    daha yazılacak şey çok ama boşverin.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmechanical

arkadaslar bu direksiyon sistemi için 600 tl diyen go-kartçı ya ne yapmak lazım :))) ??

go-kart yapalım

kendi haline bırakmak lazım
  • SLM ARKADASLAR ELIMDE HAZIR ON TAKIM ATV SISTEMLERI VARDIR HERSEYI UZERINDE HAZIRDIR SALINCAKLAR TAKIM AKSLARI LASTIK BAGLANTILARI FIREN BAGLANTILARI HERSEYI USTUNDE RESIMDE GORUN DUGU GIBI DIR CANTI LASTIGI ARACINI YAPMAK ICIN HAZIR SADECE BIRLESDIRMEK KALIR ARKA MILDE VAR ATV PARCALARI MOTORU DA VARDIR MOTORU 150 CC Scooter GERI VITESLIDIR ILGILENEN ARKADASLARA FIYAT VERILIR MOTOR LARIN RESIMLERI SU AN YOK PAZAR GUNU EKLERIM

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• ONTAKIM VE LASTIKLER CANTLARIYLA VE

ARKADASLAR ELIMDE BIRDE 3 TEKERLEKLI BIR ARAC VARDIR ILGILENENLERE DUYRULUR OZURLU ARACI GIBI BIRSEY SADECE MOTORU ARZALI MOTORA IHTIYACI VAR YAPARIM DIYEN VARSA SATILIKDIR OZURLU TANIDIGI OLAN ARKADASLAR VARSA BILGISI OLSUN ARAC COK UYUGUN FIYATA VERILECEKDIR ON FIREN ARKA FIRENLER MEVCUTUR

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• merhaba arkadaslar sıze bısı soracagım ya bu murayev nsl bır motordur bılgısı olan varmı resım vıdeo falan nsl bır motor oldugunu bılmedıgım ıcın bursada bakamıyorum bılne bır arkadasımız varsa forumdakı arkadaslarda bu sayede ogrenmıs olur lutfeeennnn
  • atv veya motorsikletler için vergiler yaklaşık ne kadar benim baktığıma göre 251cc-650cc arası ve1-3 yaş arası 172 lira 51-251cc arsıda 1-3 yaş arası 84 lira bu rakamlar pahalı mı sizce
  • kardeşim muravey' in nesini soruyorsun?
    1- bunu kullanmak uçak kullanmaktan zordur!
    2-soğuk memleket için üretilmiştir!
    3-katır gibidir hiçbir parçasını kıramazsın!
    4-genel kullanım amacı yük içindir!
    5-difransiyeli ve kasası dışında, hiçbir işe yaramaz!
    6-motoru 2 zamanlı, büyük hacimli ve hava soutmalı ve stabil çalışmayan bir motordur!
    7-google'da arat, ismini doğru yaz (MURAVEY) görsel bilgilerine ulaşabilirsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merve watches -- 1 Mart 2011; 23:59:01 >
  • kardeşim ne yapmak istiyorsun, açık konuş yardımcı olalım! plakalı atv'yi unut!yıllık vergisi 500-600 tl+sigorta+tüvvvvv!+sahip olmasaydın banane vergisi! trafikte mi kullanacaksın? motorsikletler konusunda hertürlü bilgi ve tecrübeyi sor, yanıtlıyayım! saygılar....
  • güzel kardeşim forumun sayfalarını o güzel hurda resimleriyle tıka basa dolduruyorsun ya helal olsun sana!gençlerin kalbini kırmayayım diyorum, temcit pilavı gibi, aynı şeyi sürekli yapıyorsun! dayanamadım güzel kardeşim, kusura bakma, sonunda patladım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches

güzel kardeşim forumun sayfalarını o güzel hurda resimleriyle tıka basa dolduruyorsun ya helal olsun sana!gençlerin kalbini kırmayayım diyorum, temcit pilavı gibi, aynı şeyi sürekli yapıyorsun! dayanamadım güzel kardeşim, kusura bakma, sonunda patladım!

• cook saol merve kardseım nsl bır motor olduunu merak ettım ıcın forumdakı arkadaslardan yardım ıstıyeyım dedeım cok yardımcı oldun bnde ufaktan bısıler yapmak ıstıyorum bursada varmıdır bılemıyorum eger uygun bulabılırsem almayı dusunuyorum sen satıom dıodun ama bıraz pahalı geldı bana bulamazsam pırpırın dıferansıyelını ayarlıcam ama ondada gerı vıtes yok ıste neyse bakacaz artık
  • Muravey diferansiyeli hala aramaktayım. Bir diferansiyele 450TL gibi paralar veremem, ABD'den getirtme olanağım var, Akslar ve A kolları ile birlikte diferansiyeli o paralara getirtebiliyorum!! 250-300TL arasına çalışır, sağlam, sorunsuz muravey diferansiyeli satacak arkadaş varsa alabilirim. :)
  • Orijinalden alıntı: merve watches

güzel kardeşim forumun sayfalarını o güzel hurda resimleriyle tıka basa dolduruyorsun ya helal olsun sana!gençlerin kalbini kırmayayım diyorum, temcit pilavı gibi, aynı şeyi sürekli yapıyorsun! dayanamadım güzel kardeşim, kusura bakma, sonunda patladım!

kardes bu laflar banamı bence sen neyın nekadar oldugunu bılmıyorsun hurda dedıklerının senın elınde olsaydı sanırım sen daha fazla soz edıp daha fazla fıyat ısterdın neyse senden yorum yapmamanı rıca ederım

DJ_HUTNU kardesım muaver defransyelı benım elımde var lakın komplesı var ve aracımda takılı lakın ıstersen satarım sokup lakın senın dedıgın fıyatlarda olmaz sen o paraya anca sadece kutusunu alırsın bendekı komple cantları aks koları herseyıyle
    resmını eklıyorum bakarsın ılgılenırsen cevap yazarsın fıyatına gelınce 600 tl resımde gorundugu gıbı

arkadaslar ınanın bana bu mazemelerı kolay kolay bulamazsınız ben elıme gecdı aldım lakın su an yer sıkıntımdan dolayı satmakdayım ve bu sekıl hobılerle ugrasmayı bırakıyorum benı bılen bılır ısım vermek ıstemıyorum lakın tek sıkıntım yer sorunu oldugundan dolayı mazemelerımı satıyorum aldıgım fıyata verıyorum hıc bır kerım yokdur ısz form dakı arkadaslar faydalansın lar dıye durmadan soyluyorum bos bosuna tornacılara para vermeyın dıye neyse ılgılenen olursa konusruz yardım cı da olurum arac yapımında bılgı verırım hjersey oyle kaynakla bıtmıyor bunu bılın

go-kart yapalım

• elimde bu aracın aynısı da var 50 cc olarak gecıyor defransyel uzerınde motoru vardır orjınal olarak gerı vıteslıdır bılgınıze satılıkdır

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

110 cc biraz düşük değil mi hemde iki kişi ???

110cc 7 HP güç 160kg lık buggy için çok yetersiz, anca düz yolda binersin, yokuşa yada araziye vurdummu yanındaki kişiyi indirmen lazım, aracın şasesi güzel görünüyor, şu araca bir 200-250 cc motor koysalardı tadından yenmezdi.110cc 7hp Arazide iş görmez, 2 günde motoru eline alırsın, viteste yok.50km hızlara 2 kişi ile ulaşması zor görünüyor , tek kişi yapabilir belki.
    2004 öncesi motorsikletlere taşıt pulu filan yoktu ne güzel, sonradan motorlar çoğalınca vergi koydular.Benim 250cc lik hondanın yıllık vergisi 144 liraydı sanırım, bu model bir motor için yüksek.Otobandan gittiğinde yada boğaz köprüsünden geçtiğinde otomobillerle aynı parayı ödüyorsun ayıp birşey, motorlara otoban ve köprü parasız olmamalı bence ama 2 tekerlere düşmanlık var şeytan icadı diye :)
    Motorumu sattım 6000km deydi daha pırıl pırıl, fazla binemediğim için sattım.Türkiyede motorculara trafikte saygı yok, motorcuyu düşünen yok, şehir içinde motora binmek tam bir sinir harbi, nekadar iyi motorcu olursanız olun farketmez.Adam kırmızı ışıkta geçip sizi zordada bırakır, aracını üzerinize üzerinizede sürer, yol sizindir ama yol vermezler.Ben genelde uzun yolda kullanırken keyif alıyordum, ankara istanbul,izmir, kayseri vs dolaştım.
    Ancak uzun yollardada ve otobanlardada çok büyük tehlikeler var, kaplama araç lastik tekerlerin parçaları yollarda büyük tehlike oluşturuyor.Aniden önünüze büyük ve derin çukurlar çıkabiliyor, biçimsiz asfalt yamaları yoldaki çöküntüler, yağ birikintileri, mıcır, bunlar hepsi ölümcül olabilecek tehlikeler.Motora binince çok risk altındasınız, bilinçsiz sürücülerde zaten en büyük tehlike.Unutmayın motorsiklette kaporta kısmı neresi diye sorarlarsa cevabı motora binen sürücünün kendisidir :).Neyse kaza bela olmadan, sattım gitti artık.Bundan sonra yaptığımız araçlara bineceğiz . Bu sene zaman bulursam alüminyumdan demonte olabilecek 4m lik bir alüminyum tekne planı üzerinde çalışıyorum.Planı bitireyim kafama koyarda yaparsam sizinle paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rc_car

elimde bu aracın aynısı da var 50 cc olarak gecıyor defransyel uzerınde motoru vardır orjınal olarak gerı vıteslıdır bılgınıze satılıkdır

go-kart yapalım

Neee 50cc mi? arabaya motor koymayıp bir bisiklet pedalı koysalardı daha iyiydi :)))
    Aracı çalıştırıp ,2 arkadaşınızda arkanızdan iteklerse anca gider galiba :)))
    Arkaya 200kg yük atıp yokuş aşağı 50cc motora motor freni yaptırıyormuşsunuz :))) içinde olmak istemezdim ozaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rc_car

elimde bu aracın aynısı da var 50 cc olarak gecıyor defransyel uzerınde motoru vardır orjınal olarak gerı vıteslıdır bılgınıze satılıkdır

go-kart yapalım

Neee 50cc mi? arabaya motor koymayıp bir bisiklet pedalı koysalardı daha iyiydi :)))
    Aracı çalıştırıp ,2 arkadaşınızda arkanızdan iteklerse anca gider galiba :)))
    Arkaya 200kg yük atıp yokuş aşağı 50cc motora motor freni yaptırıyormuşsunuz :))) içinde olmak istemezdim ozaman.

iki zamanlı 50cc bir motorla tabi bu araca öyle kaliteli bir motoru takarlarmı bilmem rahatlıkla bu aracı kullanırsın 50cc deyip geçmeyin.

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.