Şimdi Ara

go-kart yapalım (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bestam

arkadaşlar tartışmayı bırakıp konumuza dönmüş gibi duruyoruz sizden bi isteğim var cevresinde (cıkma olması tercih edilir ucuz olması acısından) atv jantı gören duyan var mı acaba lastik ve jant bulma konusunda büyük sıkıntım var bi de sanayi kentinde yaşıyoruz...

Ben Çoktandır Forumda değildim dün bi bakayım dedim Tartışmalar Gerçekten çok üzdü beni Arkadaşım sana gelince istersen bu siteden sıfır olarak temin edebilirsinhttp://www.atvekipman.com/atv_lastik.html

• quote:

Orijinalden alıntı: By_3mr3

quote:

arkadaşlar tartışmayı bırakıp konumuza dönmüş gibi duruyoruz sizden bi isteğim var cevresinde (cıkma olması tercih edilir ucuz olması acısından) atv jantı gören duyan var mı acaba lastik ve jant bulma konusunda büyük sıkıntım var bi de sanayi kentinde yaşıyoruz...

Ben Çoktandır Forumda değildim dün bi bakayım dedim Tartışmalar Gerçekten çok üzdü beni Arkadaşım sana gelince istersen bu siteden sıfır olarak temin edebilirsinhttp://www.atvekipman.com/atv_lastik.html

teşekürler arkadaşım bu siteyi gördüm araştırırken ama biraz daha uyguna buldum ben ve bu sitede sadece lastik var benim jant ihtiyacımda var 4 jant 4 lastik 500 liraya mal olucak ama lastik ölçüleri ön için 20*7.00R8 arka için 19*7.00R8 cm olarak isterseniz ön lastik iz genişliği 505mm arka lastik iz genişliği 475mm yani baya büyük olucak lastiklerim kısmetse kullanmak istediğim atölyenin musait olup olmadığı yarın belli olcuak ona göre vericem lastik siparişini

• kusura bakmayın arkadaslar foruma bıraz rahatsızlık verdım tum forum kullanıcılarıdna ozur dılıyorum. arkadasım sıfır sıtersen en uyugn jant+lastık 118 lıra agromakta ama depoadan alıyorsun yenı yerı ıse bakırkoyde ama cok karısık ıkıncı el ıstersen antalyada sahıbınden.comda aeon 180 atv sasesı var ordan jant+lastık alabılrısın ama bırazcık patlakları flan oluyormus onlarıda lastıkcıde yaptırırsınız yhada odlugu gıbı kullanırsınız fıyatıda 35 ytl motor sıteyen olursa 6,5hp motor vardır ve 150cc scooter motorları 125cc 5 vıteslı kanunı marka motorlar vardır amasorler vs.. cogu parca bulunmaktadır.herkese kolay gelsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer can

kusura bakmayın arkadaslar foruma bıraz rahatsızlık verdım tum forum kullanıcılarıdna ozur dılıyorum. arkadasım sıfır sıtersen en uyugn jant+lastık 118 lıra agromakta ama depoadan alıyorsun yenı yerı ıse bakırkoyde ama cok karısık ıkıncı el ıstersen antalyada sahıbınden.comda aeon 180 atv sasesı var ordan jant+lastık alabılrısın ama bırazcık patlakları flan oluyormus onlarıda lastıkcıde yaptırırsınız yhada odlugu gıbı kullanırsınız fıyatıda 35 ytl motor sıteyen olursa 6,5hp motor vardır ve 150cc scooter motorları 125cc 5 vıteslı kanunı marka motorlar vardır amasorler vs.. cogu parca bulunmaktadır.herkese kolay gelsın .

bilgiler için teşekürler birader de agromakın adresini nerden alabilirim bide antalyadaki ilanı ne olarak aratınca cıkıyo sahibinden.com da?
  • kardes antalyadakı ılanını kaldırmıs ama tel nosu bnde vardı
    05348177903 ıletısıme gecersen sana yardımcı olurlar
    agromakın tel nosuda burda 02166605271 agromak sana yardımcı olabılır.
  • çok teşekürler birader ;)
  • jawa 350 cc mi? 301 cc mz mi? hangisi daha performanslı olur off road bir araçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Apo

jawa 350 cc mi? 301 cc mz mi? hangisi daha performanslı olur off road bir araçta...

arkadaşım merhaba

jawa motoru hiç tavsiye etmiyorum

nedeni çok çabuk arıza yapar silindirlerin biri illaki sorun verecektir

zaten yakıtı fazladır bunu herkez bilir yağlı benzinle çalışır

yanında bir teneke yağ taşıman gerekir egzozdan çıkan beyaz dumanla gezersin

301 cc MZ tavsiye ederim hem torg var hemde süratin fazlasını alırsın

karar senin ben vazifemi yaptım gerisi sana kalmış

şimdiden kolay gelsin
  • cevabın için teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alıntı: markus42

quote:

jawa 350 cc mi? 301 cc mz mi? hangisi daha performanslı olur off road bir araçta...

arkadaşım merhaba

jawa motoru hiç tavsiye etmiyorum

nedeni çok çabuk arıza yapar silindirlerin biri illaki sorun verecektir

zaten yakıtı fazladır bunu herkez bilir yağlı benzinle çalışır

yanında bir teneke yağ taşıman gerekir egzozdan çıkan beyaz dumanla gezersin

301 cc MZ tavsiye ederim hem torg var hemde süratin fazlasını alırsın

karar senin ben vazifemi yaptım gerisi sana kalmış

şimdiden kolay gelsin

• rica ederim vazifemiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan11

selam arkadaşlar geçen gün tekerlek aldım atv tekeri ölçülerini hatırlamıyorum jant + lastik 35 liraya aldım lastikler aşınmış eski lastikler 2 3 aylık ömrü var yok ama yinede işe yarar az çok resim ekliyorum

go-kart yapalım

umutcan sen kendin nerde oturuyosun birader lastikleri elden mi aldın? ben bu lastikleri satan kişiye ulaştım ama mesafe uzak biraz kendim gidip alamam bi de jantlar kaç inç?

• s.a arkadaşlar
    mesela 301 cc MZ motorla 100kglik bi araçta max hızım ne olur??

veya daha performanslı bi motor önerisi olan varmı?olmuşken iyisi olsun...
  • arkadasım aracının dıslı oranlarıyla hızını ayarlıcaksın yha aracını guce verıceksın yhada hıza verıceksın bu sana kalmıs bızım sıtede guc deyınce bıraz abartılıyor 1/5 1/6 oran yapanlar var dagda bayırda bınceksen 1/3 oran ıyıdır ama normal mahalle arası faln bınıceksen emın ol 1/2 oran ısını gorucektır.oran derken kastım sole ;
    mesela motordan cıkan dıslı:12
    mıldeıkı veya defransıyeldekı dıslınde 24 bu durudma 1/2 oran olur aracın 100 kgyı gecmıcekse 1/2 oran senın ısını gorur 50-60 km hız ıdealdır tahmınımce buna gore fren olayınıda yapman gerekır cunku araba hızlandıgı gıbı duramaz buna gore onlemını ıyı al mesela benım aracta defransyeldekı dıslı 44 motordan cıkan mıldekı 27 dıslı gucte hıcbır problem yok hızıda 50-60 km cıvarı rahat yapıyor ...
  • arkadaşlar 301cc MZ motor kaç kg bilgisi olan varmı?(sadece motor kısmı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Apo -- 2 Eylül 2009; 3:21:41 >
  • quote:

arkadaşlar 301cc MZ motor kaç kg bilgisi olan varmı?(sadece motor kısmı)

bende 150cc ver 4 vites 25 kg seninkide 30 35i geçmez bence
  • selam arkadaslar
    benim arabamda cok fazla aktarma olmasina ragmen 5.5hp benzinli su motoru 4.viteste son devirine gelemiyor ustelik hizi da 40 yine de motorda buyuk zorlanma var.gaza basarsam cikmayacagi yer yok ama benzini de o yuzden cok yiyor. en az 8-9hp dizel motor(2.el;cikma felan) lazim bi yerde goren duyan olursa lutfen haber verin.baska bir onerisi olan varsa soylesin.motorun degismesi kesinlikle gerek ama.
  • antalyadaki satıcıdan hiç bişe almayın abuzer ozellıklede sen durumumu bılıyosun ama hala ınsanlara onerıyosun fazla secenek sun ama mantıklı olsun o adamın dolandırıcı oldugunu bılıyosun ınsanalara tavsıye edıp umutlandırma.
  • ben sadece yerını sordu soledım o adamdan baska malzem alan kısılere telımı hemen yapmıs sende oldu bı talıhsızlık umutcanda ordan aldı adma yolladı ve benım tanıdıgm kac kısı ordan bırseyler aldı gonderdı adam kaza yapmıs hastanedeyken sana gondermeısnı beklemıcektın nese alcıak kısı odemelı kargo denen bırsey var onla calıssın ısını garantıye alsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuffLe

antalyadaki satıcıdan hiç bişe almayın abuzer ozellıklede sen durumumu bılıyosun ama hala ınsanlara onerıyosun fazla secenek sun ama mantıklı olsun o adamın dolandırıcı oldugunu bılıyosun ınsanalara tavsıye edıp umutlandırma.

birader dolandırıcı derken durumun nedir baya ucuz fiyat veriyo adam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutcan11

selam arkadaşlar geçen gün tekerlek aldım atv tekeri ölçülerini hatırlamıyorum jant + lastik 35 liraya aldım lastikler aşınmış eski lastikler 2 3 aylık ömrü var yok ama yinede işe yarar az çok resim ekliyorum

go-kart yapalım

umutcan sen kendin nerde oturuyosun birader lastikleri elden mi aldın? ben bu lastikleri satan kişiye ulaştım ama mesafe uzak biraz kendim gidip alamam bi de jantlar kaç inç?

jantlar 10 inc ama balon tipi olduğu için scooterların 13 inci gibi birşeye denk geliyor. arkadaş antalyadaki satıcı için dolandırıcı demiş ama ben söyledikten 3 gün sonra teslim aldım lastikleri. ayrıca ordan alışveriş yapan başka bir arkadaşımız daha var.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.