Şimdi Ara

go-kart yapalım (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.351.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim istediğim motor hem hızlı,hem güçlü, şöyle gaza bastığımda beni uçuracak, geri vitesli(olmasada olur),karda kışta performanslı(zaten tekerleride iri dişli alıcam),yokuşları rahat çıkan bi motor arıyorum. varmıdır böyle bi motor resimdeki kasadan yapıp uygulayacağım... çok şey istedim ama varmı böyle bildiğiniz motor???

Orijinalden alıntı: By.Apo

Orijinalden alıntı:

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Apo -- 30 Ağustos 2009; 14:17:17 >

• Orijinalden alıntı: By_3mr3

Orjinalden alıntı: emre bozkurt

arkadaşlar buda benim aracın bayanmış hali

go-kart yapalım

kardeş araban süper olmuş
    esinlendiğim model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre bozkurt

buda benim yapımım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

selam kardeş bu tekerlekleri nerde buldun acaba acil ihtiyacım var .... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzer can

ankaradakı tum hurdacıları en az 3-4 saat gezmeme ragmen bırebır adamlarla konusmama ragmen kılo ısı kımse bırsey vermıyor resmını koydugum defrasnyelı yaptıgım son pazarlıkla 250 ytlye kadar ındırdım oda hem ogrencı olmama ragmen hmde ıstanbudlan gelmeme ragmen resımdekı mobıletlerın bıle herseıne farklı para ıstıyorlar mesela ıskelteıne 50 ytl orda mz jawa gıbı az hasarlı motorlar ıse 400 ytl sadece bır yerde kılo ısı verıyordu 80 kurus oda hıcbırsey yoktu eger gıdıpte ben gorememıs olabılırım ama gormedım gorduysen sende koy resımlerını bızde gorelım

bende koyacam birazdan resimleri bakalım kapak olacakmı resimde koyduğum motorların 2 side hurdacılardan alınmış motorlardır... adam gelmiş 3 saat gezmiş hurdacıları ben 25 senedir ankaradayım burada torna işi yapıyorum ostimde 3.5 saatte benden iyi bilecek sanki yaaaaa... gel buraya ben sana en baba 400 liraya alıcam çim biçme traktörünü ama ankaraya gelip almayan şerefsizdir tamamı ... ben burada torna tesviye işi yapıyorum .... şu an iş makineleri tamiratı yapıyorum 26 yaşındayım... arkadaşım adamlar baktı sen safa benziyorsun sana çok güzel geçirecekdi fiyatta... 1000 liraymış ne 1000 lirası ya biz oradan 750 liraya plakasız araba alıp parçaladık...

resimde gördüğünüz mavi motor honda markadır ve çalışır yürür vaziyettedir.. onu hurdacılardan sadece 65 ytl ye aldım...
    yanındaki crossta aynı zamnda benim motorum...

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

yine resimdeki kırmızı motoru hurdacılar saninden sadece 200 liraya aldım ve sorunsuz çalışır vaziyette...

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

en sondakide benim kendi resmim ... benim yaşımı merak eden varsa vereyim msn adresimi görsün kaç yaşında olduğumu... burası okul deil bir halttan anlamayanlar cebine okul harçlığı koyup icat yapmaya gelmesinler....

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

BANA RESİM EKLEMEM KONUSUNDA BİRİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ...
    GALİBA BECEREMEDİM... BİRİLERİNE BOŞ KONUŞMADIĞIMIZI GÖSTERMEM LAZIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksahin -- 30 Ağustos 2009; 12:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rc_car

yksahin ...... kardes sen ozamanlar gıdecen ordan alacan senın yanlısın varyada cok bılıyorsun yasın kac bılmıyorum lakın bılmedıgın konulara yorum yapma derım bırkere bu aracın hurdasını bulmayı bırak hurdacıya cok zor dusecek bır arac bu arac cım bıcme makınası bıkere bunun hurdasına 1000 ytl ıle uzerı ıstıyorlar sen neden bahsedıyorsun egerkı sen bulduysan hemen alderım hıc kacır ma hada bır ıkı fotograf eklede gorelım senın dedıgın aracı oyle ezbere konusma olmaz ok madem oyle neden almadın senın hurdacıdan ????

bak abuzer arkaadsımız bulmus eklemıs resmını fıyat vermıs ankarayıda gezmıs resımlerı eklemıs hurdacıyla bıre bır gorusmus ve o fıyata alamayacagınıda resımlerlede kanıtlıyor

ekle msn adresimi kamerayı açacaz bakıcaz bakalım ikimizn yaşıda kaç o kadar delikanlıysan yüreğin yetiyorsa ekle görelim..

yksahin06@hotmail.com

veb camı açmayanda şerefsizdir...

ulan çoluk çocukla uğraşıyoruz yaş sınırı 20 den aşağısını almasınlar abi buraya yaaaaa...

BEN 26 SENEDİR BURADAYIM ADAM 3.5 SAATTE BEN HURDACILARI GEZDİM DİYO SEN 3.5 SAATTE BİR SANAİDEN ÖTEKİNE GİDEMEZSİN... SEN ADAMA DERSEN BEN ÖĞRENCİYİM İSTANBULDAN GELDİM DİYE ODA SANA GEÇİRMENİN YOLLARINA BAKAR...

ŞİMDİ LAZIM OLAN VARSA PAZARTESİ GÜNÜ GELSİN ÇİM BİÇME TRAKTÖRÜ EN KÖTÜ... 450 LİRA VE RESİMDEKİ ARKADAŞIN KOYDUĞUNA 10 BASAR KIRMIZI RENKTE VE RESİMDEKİNE GÖRE YENİ SAYILIR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksahin -- 30 Ağustos 2009; 12:18:22 >

• onu bunu bırak da sen bana cım bıcme taraktorunun resmını koy motor konusundada fazla dıklesme evet ogrencıyım ama calısıyorumda sıtede elımde kac tane motorlar geldı bılen bılır ıknıcısıde sıteye hep col cocuk doalstıgı ıcın suan aktıf 100 uye varswa sadece 20 tanesı arac yapmıstır aynı zamadna bende torna ısındeyım meslek lısesı son sınıf ıvedıke gıt bırde sen sor bakalım resımdekı defrasnyleın aynısını bakalım sana ne dıyecekler 750 lıraya araba alıp parcalamanda dogal bırsey burdada araba hurdaıkları var wıllys jeep 1000 ytl faln yahne senınkı marıfet degıl burdada oel serefsız flan yazmıan hıc luzumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksahin

quote:

yksahin ...... kardes sen ozamanlar gıdecen ordan alacan senın yanlısın varyada cok bılıyorsun yasın kac bılmıyorum lakın bılmedıgın konulara yorum yapma derım bırkere bu aracın hurdasını bulmayı bırak hurdacıya cok zor dusecek bır arac bu arac cım bıcme makınası bıkere bunun hurdasına 1000 ytl ıle uzerı ıstıyorlar sen neden bahsedıyorsun egerkı sen bulduysan hemen alderım hıc kacır ma hada bır ıkı fotograf eklede gorelım senın dedıgın aracı oyle ezbere konusma olmaz ok madem oyle neden almadın senın hurdacıdan ????

bak abuzer arkaadsımız bulmus eklemıs resmını fıyat vermıs ankarayıda gezmıs resımlerı eklemıs hurdacıyla bıre bır gorusmus ve o fıyata alamayacagınıda resımlerlede kanıtlıyor

ekle msn adresimi kamerayı açacaz bakıcaz bakalım ikimizn yaşıda kaç o kadar delikanlıysan yüreğin yetiyorsa ekle görelim..

yksahin06@hotmail.com

veb camı açmayanda şerefsizdir...

ulan çoluk çocukla uğraşıyoruz yaş sınırı 20 den aşağısını almasınlar abi buraya yaaaaa...

BEN 26 SENEDİR BURADAYIM ADAM 3.5 SAATTE BEN HURDACILARI GEZDİM DİYO SEN 3.5 SAATTE BİR SANAİDEN ÖTEKİNE GİDEMEZSİN... SEN ADAMA DERSEN BEN ÖĞRENCİYİM İSTANBULDAN GELDİM DİYE ODA SANA GEÇİRMENİN YOLLARINA BAKAR...

ŞİMDİ LAZIM OLAN VARSA PAZARTESİ GÜNÜ GELSİN ÇİM BİÇME TRAKTÖRÜ EN KÖTÜ... 450 LİRA VE RESİMDEKİ ARKADAŞIN KOYDUĞUNA 10 BASAR KIRMIZI RENKTE VE RESİMDEKİNE GÖRE YENİ SAYILIR....

HALA İNANMAYAN VARSA MSN ADRESİM ORADA EKLESİN RESİMLERİNİ ATICAM MSN DEN...

BEN 2006 CROSS MOTORBİSİKLETİ 450 LİRAYA ALDIM E KAMİL SEN SAFSAN BEN NE YAPAYIM 2001 PEGO VİVİCİTY ÇALIŞIR SCOTER MOTORU 200 LİRAYA ALDIM... 1993 HONDA KINETİĞİ 60 LİRAYA ALDIM... 1990 MODEL JAVA MOTORU 75 LİRAYA ALDIM VE BUNLARIN HEPSİ HALA ELİMDE... HEPSİNİN RESİMLERİNİ ÇEKİP BURAYA ATACAĞIM O ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLAR O ZAMAN KONUŞSUNLARDA GÖRELİM.... YADA ŞÜPHESİ OLAN AKŞAM EKLESİN MSN Mİ ORADAN ATAYIM RESİMLERİ....

• quote:

onu bunu bırak da sen bana cım bıcme taraktorunun resmını koy motor konusundada fazla dıklesme evet ogrencıyım ama calısıyorumda sıtede elımde kac tane motorlar geldı bılen bılır ıknıcısıde sıteye hep col cocuk doalstıgı ıcın suan aktıf 100 uye varswa sadece 20 tanesı arac yapmıstır aynı zamadna bende torna ısındeyım meslek lısesı son sınıf ıvedıke gıt bırde sen sor bakalım resımdekı defrasnyleın aynısını bakalım sana ne dıyecekler 750 lıraya araba alıp parcalamanda dogal bırsey burdada araba hurdaıkları var wıllys jeep 1000 ytl faln yahne senınkı marıfet degıl burdada oel serefsız flan yazmıan hıc luzumu yok

SEN İVEDİĞİ FELAN BİLDİĞİNE GÖRE ANBKARADA OTURUYORSUN GEL SEN BENİM YANIMA LİSE ÖĞRENCİSİYMİŞ... GEL BEN SANA STAJ VERECEM BEN 14 YAŞINDAN BERİ TORNACIYIM... O RESMİ EKLİCEM ÇİM TRAKTÖRÜNÜDE BULUCAM GELİP ALMAYAN ŞEREFSİZDİR AMA TAMAM MI BURADAN...

ELİNDEN MOTOR GEÇMİŞ SENİN KAFAN BASMIYO GALİBA İŞ MAKİNELERİ TAMİRATI YAPIYORUM DİYORUM... NE MOTORUNDAN BAHSEDİYORSUN SEN OYUNCAKLARLA OYNUYORSUN SEN YAAA... SEN BENİM MSN Mİ EKLESENE ....

yksahin06@hotmail.com ekle bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksahin -- 30 Ağustos 2009; 12:27:11 >

• az oncede soyledım ankaraya doalsmaya gıttım ve ıvedıgı 3,5 4 saat gıbı surede her tarafını doalstım sonra astıye gıttım astıdede motor satab yerlere flan adamlaral sohbet etım baya kı amcam ıvedık sanayıde calıssıyor onun yanında bu fıyatları verdıler kılo mısalı satmıyorlar adamlar ıhale ıle alıp satıyorlar kılo mısalı motor lfan olmaz eger gercekten kılo mısalı varsa gercketen alıcam helekı o tarktoru kılo hesabı verıyorlarsa dırek alıcam 90 kılo anca gelıyor max 90 ytl yapar kı sen 450 ytl dıosun bızde ucuza motor alıyoruz benım elımde kanunı 125cc 5 vıtelsı motorlardan bır suru vardı hepsını elımden cıkardım oan benzer dızel motorlar scooter su motoru vs.. her tur motorla ugrastım senın anlıcagın
  • quote:

az oncede soyledım ankaraya doalsmaya gıttım ve ıvedıgı 3,5 4 saat gıbı surede her tarafını doalstım sonra astıye gıttım astıdede motor satab yerlere flan adamlaral sohbet etım baya kı amcam ıvedık sanayıde calıssıyor onun yanında bu fıyatları verdıler kılo mısalı satmıyorlar adamlar ıhale ıle alıp satıyorlar kılo mısalı motor lfan olmaz eger gercekten kılo mısalı varsa gercketen alıcam helekı o tarktoru kılo hesabı verıyorlarsa dırek alıcam 90 kılo anca gelıyor max 90 ytl yapar kı sen 450 ytl dıosun bızde ucuza motor alıyoruz benım elımde kanunı 125cc 5 vıtelsı motorlardan bır suru vardı hepsını elımden cıkardım oan benzer dızel motorlar scooter su motoru vs.. her tur motorla ugrastım senın anlıcagın

ben kilo ile satılık derken motorları kastediyorum...

sen şimdi onu bunu boş ver ben sana en baba bunun çok daha iyisini 400 liraya bulucam gelip alıcak mısın...

madem amcan ivedik organizede çalışıyor... hidrokontrolun yeğeni ile kapıştım de hasan ergenç in yeğeni de o tanır bizide nasıl esnaf olduğumuzuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksahin -- 30 Ağustos 2009; 12:42:17 >

• emre bozkurt veya arsipel nickli arkadaşlarımızdan birinin şaheserlerinde kullandığı lastik ölçülerine acil ihtiyacım var nasıl öğrenebilirim acaba ?
  • yksahin

kardesım hayırdır nedır bukadar laflar hakaretler anlam veremedım sen neyı kanıtlamaya calısıyorsun vala hıc anlam veremedım buı hakaretlerın ve lakayıt konusmaların sana yakısmıyor neyse sen bır hıcsın kardes nerde calısısrsan calıs benım ıcın onemlı degıl sen ankaradasın ben ıstanbulda bana ne senın hurdalıgında olan parcadan banane senın makına ımalatında calısmandan banane once ınsan olkı ınsan gıbı konus bız de sana ınsan gıbıı cevap verelım lakın sen daha yasını bılmeden konusyorsun neyse hem sen kımsın kı ben senı msnm ekleyecem senın gıbı coluk cocukla vepkemde yok cam acacamda konusacam neyse lafın kısası sana kolay gelsın bzı hıc bırsey kanıtlamayada calısmıyoruz ısıne gelırse alırsın san fıyat arasdırması yap demedı kımse dımıı
  • quote:

quote:

ankaradakı tum hurdacıları en az 3-4 saat gezmeme ragmen bırebır adamlarla konusmama ragmen kılo ısı kımse bırsey vermıyor resmını koydugum defrasnyelı yaptıgım son pazarlıkla 250 ytlye kadar ındırdım oda hem ogrencı olmama ragmen hmde ıstanbudlan gelmeme ragmen resımdekı mobıletlerın bıle herseıne farklı para ıstıyorlar mesela ıskelteıne 50 ytl orda mz jawa gıbı az hasarlı motorlar ıse 400 ytl sadece bır yerde kılo ısı verıyordu 80 kurus oda hıcbırsey yoktu eger gıdıpte ben gorememıs olabılırım ama gormedım gorduysen sende koy resımlerını bızde gorelım

bende koyacam birazdan resimleri bakalım kapak olacakmı resimde koyduğum motorların 2 side hurdacılardan alınmış motorlardır... adam gelmiş 3 saat gezmiş hurdacıları ben 25 senedir ankaradayım burada torna işi yapıyorum ostimde 3.5 saatte benden iyi bilecek sanki yaaaaa... gel buraya ben sana en baba 400 liraya alıcam çim biçme traktörünü ama ankaraya gelip almayan şerefsizdir tamamı ... ben burada torna tesviye işi yapıyorum .... şu an iş makineleri tamiratı yapıyorum 26 yaşındayım... arkadaşım adamlar baktı sen safa benziyorsun sana çok güzel geçirecekdi fiyatta... 1000 liraymış ne 1000 lirası ya biz oradan 750 liraya plakasız araba alıp parçaladık...

resimde gördüğünüz mavi motor honda markadır ve çalışır yürür vaziyettedir.. onu hurdacılardan sadece 65 ytl ye aldım...

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

yine resimdeki kırmızı motoru hurdacılar saninden sadece 200 liraya aldım ve sorunsuz çalışır vaziyette...

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

en sondakide benim kendi resmim ... benim yaşımı merak eden varsa vereyim msn adresimi görsün kaç yaşında olduğumu... burası okul deil bir halttan anlamayanlar cebine okul harçlığı koyup icat yapmaya gelmesinler....

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

KARDES DAHA SITEYE NASIL RESIM EKLENIR BILMIYORSUN BIDE KONUSUYORSUN SEN ONCE SITE KURALARINI OGREN OK

• quote:

yksahin

kardesım hayırdır nedır bukadar laflar hakaretler anlam veremedım sen neyı kanıtlamaya calısıyorsun vala hıc anlam veremedım buı hakaretlerın ve lakayıt konusmaların sana yakısmıyor neyse sen bır hıcsın kardes nerde calısısrsan calıs benım ıcın onemlı degıl sen ankaradasın ben ıstanbulda bana ne senın hurdalıgında olan parcadan banane senın makına ımalatında calısmandan banane once ınsan olkı ınsan gıbı konus bız de sana ınsan gıbıı cevap verelım lakın sen daha yasını bılmeden konusyorsun neyse hem sen kımsın kı ben senı msnm ekleyecem senın gıbı coluk cocukla vepkemde yok cam acacamda konusacam neyse lafın kısası sana kolay gelsın bzı hıc bırsey kanıtlamayada calısmıyoruz ısıne gelırse alırsın san fıyat arasdırması yap demedı kımse dımıı

iyide arkadaşım senden başka üyesimi yok koskoca sayfanın ben belki ankarada oturan üyeler için söledim siz niye kocundunuz ki bu kadar.... ben sadece hurdacılar sanainde var dedim halada varmış telefon ettim bu gün 400 e vericem sana gel diyo adam bu sayfa üyelerinden birinede göstermiştim yaklaşık 1 ay önce resimlerini felan lazımsa sana alalım dedim hatta ... ama resmini silmişim ... ben sadece yardımcı olmak amaçla yazdım sayfaya... ben 26 yıldır ankaradayım benden iyi biliyorsunuz sanki kafanıza göre yorum yapıyorsunuz istanbul hakkında yorum yapıyor muyum ben.... görmediğiğn bilmediğin bir şey için niye yorum yapıyorsun ki... ben sözümdeyim 400 e buldum diyorum sende sözünde dur gel al o zaman 350 ye al tekm 50 sini ben cebimden vericem... ama boş boş konuşma...

• quote:

quote:

quote:

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

[simage]
     go-kart yapalım
    [/simage]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

KARDES DAHA SITEYE NASIL RESIM EKLENIR BILMIYORSUN BIDE KONUSUYORSUN SEN ONCE SITE KURALARINI OGREN OK

ben epeydir siteye girmiyorum resim eklemeyi unutmuşum... bak bakalım kim daha eski bu sitede....
    beni sinirlendiriyorsun yalancı çıkarmaya çalışıyorsun... benim neden yalan sölemedk gibi yada uydurmak gibi bir niyetim olsun... belliki hurdacılarda arkadaşı kandırmaya çalışmışlar ben onu anlatmaya çalışıyorum ... ama siz hala ben 3.5 saat gezdim yok her yere baktım diyorsunuz ... ben ayda en az 3 4 defa gidiyorum hurdacılar sanaine.... bu hurda işi yapanların hepsi ankara bnalalıdır ve hurda işindede ticaret yapmaktada profesyöneldir anlarsa senin yabancı olduğunu sana 2 hatta 3 katı fiyat verir... arkadaş istanbuldan geldim birde öğrenciyim dediyse tamam işte tam adamın istediği müşteri...

• quote:

yksahin

asıl sen bir hiçsin ya benim için komik bi karikatürsün... bana diyorsunki hakaret yapma lakayıt konuşma ... beni bukadar insanın içinde yalancılıkla suçluyorsun hemde hiç bilmediğin bir konudan ... bilmeden yorum yapıyorsun... konuşma kardeşim o zaman inanmayan varsa gelsin ben alcam diyorum işte....

• arkadaşlar ne yapmaya çalışıyorsunuz?

burası bir paylaşım sitesi değilmi bir birimize laf sokma sitesimi

kavga edecekseniz başka bir sayfa açın kendinize

lütfen arkadaşlar biraz sakin olun fazla kaptırmışsınız kendinizi

sizin şuanki problemleriniz bu forum kullanıcılarını ilgilendirmez

biz kavganızı izlemek zorunda değiliz

lütfen bu konuyu burada kapatın

neyi kanıtlamaya çalışyorsunuz hala anlamadım

boş işlerle forumu doldurmayalım lütfen

resmen birbirnize hakaret ediyorsunuz

biraz yavaş nerdeyse argo kelimeler kulanacaksızın

birde forum kurallarından bahsediyorsunuz

burada kimse forum sahibi değil

koskoca paylaşım sitesi kavga ve hakaret sitesine döndü

ben ortaya konuşuyorum kimseye bir kastım yok

ben forum kullanıcısı olarak gercekten çok üzüldüm

yeni üyelerimize hurdacıdaki fiyatlar değil

yeni bilgiler gerekiyor

böyle devam ederseniz forum yöneticileriyle sorun yaşayabilirsiniz

• biri benim sorularımı cevaplıyabilirmi acaba???
  • yksahin ben ankarada oturuyorum keçiören esertepede burda yakacık sanayi var ovacık taraflarında ordda kilo işi veriyolarmış..!! ben arkadaşlardan biliyorum çok temiz şeyleri bulabiliyosun..!! bu arada fiyatların gerçekten ucuz seninle iş yapabiliriz hem dayanışma da olur ankaradayız sonuçta deilmi abim..!! bu arada abuzer de çok bilgili bir arkadaşım istanbulda çok tanıdığı var sanayilerde o bakımdan bildiğime göre ivedikte o kadar büyük deil yıldıza göre deilmi ama bilemem bunu bilirim abuzer baya gezmiştir verimli olmuştur diye düşünüyorum...!!!

bu arada abicim bi msn adresimi eklermisin :

cometube@musap.com
  • arkadaşlar tartışmayı bırakıp konumuza dönmüş gibi duruyoruz sizden bi isteğim var cevresinde (cıkma olması tercih edilir ucuz olması acısından) atv jantı gören duyan var mı acaba lastik ve jant bulma konusunda büyük sıkıntım var bi de sanayi kentinde yaşıyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.