Şimdi Ara

go-kart yapalım (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.351.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşbulduk rc_car arkadaşım. Bir üst mesajda da belirttiğim gibi: Kafamda aracın tüm planlarını yaptım. Bazı yerlerden cevap beklediğim ve şimdilik sır olarak kalmasını istediğim için:)) şeklini ya da neye benzeyeceğini belirtmedim. Benim önceliğim çekiş sistemi. İskeletini yapmak bana göre kolay olan tarafı. Yeterki kafamdaki parçaları temin edebileyim.
    Aracı oğlum için yapacağım fakat o tek başına binmeyecek en azından şimdilik. Çok fazla hız yapamayacağı (gazını sınırlandıracağım) için de sorun yok.

İskeletini kafamda oturttum. Neye benzeyeceğinin şimdilik bir sır olarak kalmasını istiyorum. Ama bir go-kart kesinlikle değil:))
  • bu da benim aracım... 5.5 hp benzinli motor ve 4ileri vitesli minsk marka motorsiklet şanzumanla yaptım.

go-kart yapalım
  • motorun ucundaki kasnak 6cm, şanzuman girişindeki kasnak 9cm
    şanzuman çıkışındaki dişli 14diş defransiyeldeki dişli 56 diş
    arabanın 1.viteste 54kişi çıkamayacağı yer yok. 1.viteste rölantide gidebiliyor. 4.viteste en son motor son devirde 45le gidiyor. arabadan çok çok memnunum önceden gitmiyor diyordum arka milde bi yerde büyük bir kasıntı varmış ondanmış.şu an çok süper.sadece yakıt fazla

go-kart yapalım
  • arkadaşlar benım atv nın lastıklerı cok kotu durumda ama soyle bı duyum aldım lastıklere kaplama yapıyolarmıs bu dogrumudur ve ne kadar saglıklıdır.
  • cassano_11
    kardes aracının yakıtını dusure bılmen ıcın sunları yapman gerekır
    1. sanırım aracında cok guc var dogrumu yanı senın ondekı motormılınden gelen kasnak cok kucuk kalıyor ben ce o kasnagı bırazdaha buyultursen hem aracın hızlanacak hemde yakıtdan baya bır tasaruf saglamıs olacaksın
    2.. arka mıldekı dıslın 56 dıslı sanzımandan cıkan dıslınde 14 sanırım buda bu aktarmada cok guc saglamısın burdada arka mıldekı 56 dıslı nı 44 falan yaparsan ordan hız kazanırsın ve yakıtın duser nasıl olsa aracın vıteslı sanzıman oldugu ıcın sana cok fazla gereksımın yok guce bence bunlardan bırını yaparsan hem aracın hızlanır hemde yakıtdan tasaruf etmıs olursun gordugum kadarıyla aracın ufak ve hafıf bır arac bence fazal guce gerek yok dengelı bır sekılde dıslı oranıyla oynarsan sadece arka mıldekıyle o bıle yeterlı olacakdır kolay gelsın hayırlı olsun aracın kardes
  • arkadaşlar aracıma iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum..herkese kolay gelsin...

rc_car arkadaşım yorumun için önce teşekkür ederim;ama önceden zaten motordaki kasnak büyüktü ve araba 3 ve 4.viteslerde pek gitmiyordu.yani bu motor bu arabayı ne yaparsan yap o hızdan fazla götüremiyor. dişliyi 44diş yapsan bile yine gaza biraz fazla basmak gerekiyor.yani sorun bu değil motorun araca göre küçük olması bence.
    yinede markusun dediği gibi bu araçlarda yakıtı düşünmemek gerekiyor fazla...
  • ARKADAŞLAR ARACIMI ÇOK ACİL BİR İHTİYACIMDAN DOLAYI SATIYORUM,UYGUN BİR FİYATA VERCEM İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA MAİL YOLUYLA ULAŞSINLAR.ARACIM OLDUKÇA HOŞ BİR GÖRÜNÜŞE SAHİP MOTOR AKSAMI VE AKTARMADA BİR TAKIM DÜZELTMELERE VEYA YENİDEN YAPILANDIRILIRSA ÇOK DAHA SÜPER OLCANA EMİNİM.2 KİŞİYLE YOKUŞLARI ÇOK RAHAT ÇIKIYO.
    150 CC MONDİAL MOTORU VAR
    GERİ VİTESİ YOK.
    DİFERANSİYEL VAR.
    FAR SINYAL KORNA GİBİ AKSAMLAR VAR
    kaan_58_1@hotmail.com

go-kart yapalım

• AKINCO Hocam merhaba

bir konuda sana danışmak istedim cevaplarsan sevinirim

kuru kavrama ile ilgili

daha önce kimse kullanmamış sanırım

yanlış hatırlamıyorsam kuru kavrama denemiştiniz aracınızda

randıman veriyormu yada bir sorun çıkıyormu

ben aracıma takmak istiyorum ama emin olamadım

yani bir tane bulup deneyip tecrübe kazansam

sorun yok bizim memlekette adını bile bilen yok yada ben yanlış şekilde arıyorum

6.5 hp motorumda randuman alabilirimiyim?

kusuruma bakma biraz fazla soru sordum

şimdiden teşekkür ederim
  • merhaba ben foruma yeni katıldım ve bende biz araba yapmak istiyorum.. ancak off road tipi ile başlamak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rc_car

slm arkadaslar benım aracın cogu bıtı resımlerı keleyecem eklenırse tabıkıne bakalım beyenecekmısınız yorumlarınızı beklerım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Tebrik ederim abi aracın çok güzel olmuş. Ön takımı kendin mi yaptın ? çok kusursuz duruyo ön takım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rarki -- 11 Ağustos 2009; 12:43:10 >

• rarki
    tesekurler kardes ontakım hazır aldım baya tuzlu oldu lakın e nede olsa arac yapıyoruz dımıı lakın oylece hazır almadım kendı tasarımımda var ıcınde ontakımın vaal 3 kısı banamısın demıyor dere tepe cukur hıc aldırmıyor oldukca saglam bır ontakım oldu vala azcık nakıt sıkıntısından dolayı koltukları takamadım gecen hafta pazar gunu 1.5 lıtrelık pet su sısesıne ful benzın doldurdum ve tam tamına fazlası olabılır 30___40km yol yapdım saat olarakda 2 saat durmadan yol yapdım benzın tam bıtmemısdı bıle bır su bardagı artdı bana kalırsa baya tasaruflu bır arac oldu nedersınız bende sasırdım cıktım anayola basdım gaza gezdım normal arabalar gordumu apdal apdal bakıyorlar bu araca vaal gulesım bıle geldı hanıyanıı allahadan kı polıse denk gelmedım vaal baya guzel yol tutusu var sert sekılde saga sola keskın dıreksyon hamlelerı yapdım bos arazıde hıc saga sola tekerleklerın kalkması olmadı yanı arac yatıyor lakın lastıkler yerden kesılmıyorduu neyse herkese kolay gelsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rc_car -- 11 Ağustos 2009; 20:12:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rc_car

rarki
    tesekurler kardes ontakım hazır aldım baya tuzlu oldu lakın e nede olsa arac yapıyoruz dımıı lakın oylece hazır almadım kendı tasarımımda var ıcınde ontakımın vaal 3 kısı banamısın demıyor dere tepe cukur hıc aldırmıyor oldukca saglam bır ontakım oldu vala azcık nakıt sıkıntısından dolayı koltukları takamadım gecen hafta pazar gunu 1.5 lıtrelık pet su sısesıne ful benzın doldurdum ve tam tamına fazlası olabılır 30___40km yol yapdım saat olarakda 2 saat durmadan yol yapdım benzın tam bıtmemısdı bıle bır su bardagı artdı bana kalırsa baya tasaruflu bır arac oldu nedersınız bende sasırdım cıktım anayola basdım gaza gezdım normal arabalar gordumu apdal apdal bakıyorlar bu araca vaal gulesım bıle geldı hanıyanıı allahadan kı polıse denk gelmedım vaal baya guzel yol tutusu var sert sekılde saga sola keskın dıreksyon hamlelerı yapdım bos arazıde hıc saga sola tekerleklerın kalkması olmadı yanı arac yatıyor lakın lastıkler yerden kesılmıyorduu neyse herkese kolay gelsın

Evet abi çok iyi olmuş gerçekten diğer kısımlarıda oldukça iyi gözüküyor. Diğer yapılacak işler ise koltuk, depo, ıvır zıvır işler zaten buraya kadar gelmişsin ya önemli olan o Yakıtı da dediğin gibi bencede çok tasarruflu.

• merhaba arkadaslar elıdme bır arac ıcın hersey vardır ısteyen olursa cok ucuz fıyata verıcegım gercekten bır arac ıcın hersey var amasor d,defrasnyel hersey hazır seklıdne 150cc mondıal scooter motoru hersey var anlıcagınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer can

merhaba arkadaslar elıdme bır arac ıcın hersey vardır ısteyen olursa cok ucuz fıyata verıcegım gercekten bır arac ıcın hersey var amasor d,defrasnyel hersey hazır seklıdne 150cc mondıal scooter motoru hersey var anlıcagınız

ben hergün sabah saat.10 akşam 8 iş yerimde forumdayım
  • abuzer can

SLM ABUZER KARDES GELDINMI SEN TATILDEN ISTANBULDAMISIN
  • selam rakadaşlar siteye yeni kayıt ildum ama uzun zamandır bakıyodum. ben bi araç yaptım tam bitmedi ama çitf çanzuman var 15 ileri 5 geri var 125cc honda motoru 4 zamanlı lpg ile çalıştırıyorum şimdilik şimdilik resimde bu.

go-kart yapalım
  • Hoşgeldin Serkan.
    Ben de bu başlıkta yeniyim.
    Fotoğraf biraz küçük gibi. Daha ayrıntılı bir fotoğraf ekleyebilirsen merakımı(zı) gidermeye yardımcı olursun.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robosapiens17 -- 17 Ağustos 2009; 0:13:04 >
  • Atv yi zımpara tinerle süper temızledım antipas boyasını attım mukemmel gorunuyo 3 gundur tutmasını beklıorum yarın da boyasını vurucam cok guzel oldu.resımler gelıyor
  • ARKADASLAR ELIMDE 6.5 HP LIK MOTOR VAR ILGILENEN OLURSA BILGINIZ OLSUN COK TEMIZ FIYATI 300.YTL RESIM BU

go-kart yapalım
  • EKSOZU MOTORU COK TEMIZ BENZIN DEPOSUDA VAR YANINDA VERILECEKTIR HERSEYIYLE BILGINIZE
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.