Şimdi Ara

go-kart yapalım (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide Şu kanuni motorların olduğu yeri söylermisin :)
  • ya arkadaslar aklima bir fikir geldi belki yapilmistir ama genede ben söyleyeyim bende bitane fazla bisiklet var o bisiklete bitane silecek motoru koyacam ( 24 veya 12 watt lik)...araba aküsü ile çallisacak nasil olur fikirlerinizi bekliorum....
    nasil yapabilirim vs. fikirlerinizide bekliyorum arkadaslar
  • arkadasım bu konu cok gectı sana once sunu dıyım 24 veya 12 watt degıl o dedıgın volt.ıkıncısı deneme bıle motorlar var sole 24volt 350 watt onlardan al dıcem ama onu alıncada bunalrın devrelrı oluyor speed kontrol devrelrını alman gerekır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay1991

umutcan arkadaşım araba virajlarda kesinlikle devrilmiyor, arabayı göründüğünden biraz alçak, biraz geniş yaptım. ama bi bakıma senin dediğin doğru, hızlandığımda koca cadde sanki dar geliyor, beni korkutuyor. Yani bencede tehlikeli araba

arkadaşım araban güzel tebrikler.tekerlekler herhalde dolma teker.tekerleklerin göbekleri demirdenmi?bu tekerlekler kayıkları taşımakta kullanılan tekerleklermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_3mr3

Yha arkadaşlar şöyle motorsiklet ağırlıklı bi hurdacı bilen varmı özellikle istanbul civarlarında bilen varsa ban a adreslerini verebilirmi parayı biriktirdim şimdi gidip kafama göre bi kaç parça alacam
    bide arkadaşlar
    http://www.motorvitrin.com/viewad.asp?id=50278718265100206 bu ilandaki motoru alsammı adam 200tl diyo alırım kullandığımı kullanırım gerisinide satabilirsen satarım :) ne diyosunuz

yaw arkadaşım bu motor 200 ytl olurmu ?çocuk bisikleti zaten 220 ytl.motor kazalı diyor zaten plakasını çıkartmak kaç ytl.ayrıca bu motoru alınca birde hırsızlık malı ise hep alnın kara gezersin.yani mahalledekiler
    sana hep hırsız gözüyle bakar bence alma derim.

• arkadaslar kazalı motor bulanlar sıze sole bır onerım var adamın tc sının fotokopısını cekın arkasınada ben bu malı bu tarıhte bu adlı kısıye verdım dıe yazdırın ve ımzalatın cunku polıs gelıpte bu motor calıntı derse hıc yoktan elınızde bı belgenız olsun hurda belgelıyse zaten ayrı bır konu onu.
    bu ılan 7-8 aydan berı o sıtede.hmde motrun 150-200ytl masrafı var dıyor motoruda ıse o sorun hıc deymez.
  • sağol teşekkürler.. arabanın tekerlekleri epey sağlam göbekleri de demir. el arabalatında kullanılan dolma tekerler var ya ondan. önceden ilk resimlerdeki şişme tekerlekleri kullanmıştım ama dayanmadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rc_car

arkaadslar elımde 5 vıteslı bır bos ve gerı vıteslı hem şanzıman hem defransyel dır . ılgılenen olursa resmını korum fıyatda verırım arac yapacak arkaadslara duyrulur sadece motoru bagla yacan arac hem gerı vıteslı olacak hemde 5 ılerı vıteslı

Merhaba, şu şanzımanlı difeansiyelin fotoğrafını ve fiyatını ekleyebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: latif.07

quote:

Orjinalden alıntı: By_3mr3

Yha arkadaşlar şöyle motorsiklet ağırlıklı bi hurdacı bilen varmı özellikle istanbul civarlarında bilen varsa ban a adreslerini verebilirmi parayı biriktirdim şimdi gidip kafama göre bi kaç parça alacam
    bide arkadaşlar
    http://www.motorvitrin.com/viewad.asp?id=50278718265100206 bu ilandaki motoru alsammı adam 200tl diyo alırım kullandığımı kullanırım gerisinide satabilirsen satarım :) ne diyosunuz

yaw arkadaşım bu motor 200 ytl olurmu ?çocuk bisikleti zaten 220 ytl.motor kazalı diyor zaten plakasını çıkartmak kaç ytl.ayrıca bu motoru alınca birde hırsızlık malı ise hep alnın kara gezersin.yani mahalledekiler
    sana hep hırsız gözüyle bakar bence alma derim.

Yha ben motoru alsam kimse Beni hırsızlıkla suçlayamazda Hem ben kanuni prosedürleri uygularım ayrıca trafikten düşürme 45 tl

• quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

quote:

Orjinalden alıntı: rc_car

arkaadslar elımde 5 vıteslı bır bos ve gerı vıteslı hem şanzıman hem defransyel dır . ılgılenen olursa resmını korum fıyatda verırım arac yapacak arkaadslara duyrulur sadece motoru bagla yacan arac hem gerı vıteslı olacak hemde 5 ılerı vıteslı

Merhaba, şu şanzımanlı difeansiyelin fotoğrafını ve fiyatını ekleyebilirmisin?

Valla süper olur resim koyarsan
  • bunlar bana uymaz ama ilgilendiğin için saol rc_car elinizde triportör(yük motoru) diferansiyeli varmı sadece diferansiyel ama ben bizim burdan baktım onların diferansiyel hiç forumdsakine benzemiyo :) elinde olan varsa resim bide fiyat koysunda bakayım
  • kardes bak bunlar 5 vıteslı bırıncı vıtesı manyak yuk cekıyor senın dedıgın tropotor run defransyelınden daha saglam hemde kademe kademe hızlanmanı sglar yınede sen bılırsın bunlardanda bulaması8n zaten buralarda hurdacılarda falan bunlar ozel aracların defransyelı atv lastıklerı gıbı lastıklerıde var yanı bu defransyelı aldınmı uzerıne motorunu baglamak ıcın bır aparat yapacan ve sasene monte edecen vıtesıde yanında olacak motoruda zorlamadan hem kalkar hem rampa cıkarsın mehde hızlanırsın yanı topotor defransyelınde sadece 150cc lık motorla 35 km hız yaparken bunda dah yuksek suratlere cıkmak mumkun
  • By_3mr3
    kardes 125cc lık kanunı motorların yerı tamırcıde ıstemedıgın kadar enaz 30tane hepsıde faal durumda yedek parca olarak parcalanacak bılgıne elektırık tesısatı kalbıratoru hepsı beraber verecek senın 150cc lık sukutur motorundan daha gucludur ler bence alacak san haberver fıyatlarını sorarım alacaksan
  • Orjinalden alıntı: rc_car

kapalı halı tekerleklerıyle verılecekdır bılgınıze bundan 2 tane var

go-kart yapalım

[/qu
    HERKESE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM
    RC_CAR FİYAT OLARAK NE DİYORSUN ONUDA YAZARSAN SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptangezgin -- 18 Haziran 2009; 9:52:09 >
  • benim arabada inş. buna benzeyecek

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanbg -- 18 Haziran 2009; 13:17:26 >
  • Ben profilleri daha ince daha zarif düşünüyom ama yuvarlak olmayacak sasinin tasiyici profillerinin boyutları en iyi ne olur ağırlık ve sağlamlık oranı göz önüne alınırsa
  • 30x30 profil boru kalınlık 1,5 mm uygun baya agırlık tasır
  • bu resimde işaretlediğim yerleri nereden satın alabilirim

go-kart yapalım
  • ön tekerlerin salıncaklarını hazır alamazsın onları sen yapacaksın.dreksyon milini ise hurdalıklardan bulabilirsin
  • Teşekkür ederim umutcan
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.