Şimdi Ara

Go cfg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 da cfg ler vardı go da da varmı Veya go da elle yapabileceğimiz ayarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanka cfg olayı varda baskasının cfgsi kulama kendi rahat ettiğin ayarları 1.6 portla sensin kacsa o sekil komut dizininden gir ses ayarı silah alım makroların falan ben mesela f1 ak +kevler helmet+grande +flash+smoke ayarladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

kanka cfg olayı varda baskasının cfgsi kulama kendi rahat ettiğin ayarları 1.6 portla sensin kacsa o sekil komut dizininden gir ses ayarı silah alım makroların falan ben mesela f1 ak +kevler helmet+grande +flash+smoke ayarladım.

f1 e kısayolu nereden atıyoruz hocam böyle silah kombinasyonu şeklinde?
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    http://csgobindsgenerator.com/ üzerinden buy macrosu yada birden fazla komutun yapılabildiğpği bind macrosu olusutulabiliyr,cogu arkadaşım kullanıyor.

buda benim macro örneğim umarım ise yarar ;)

bind "F1" "buy ak47; buy m4a1; buy hegrenade; buy flashbang; buy flashbang; buy smokegrenade; buy vesthelm; buy vest;"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 28 Kasım 2015; 17:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

http://csgobindsgenerator.com/ üzerinden buy macrosu yada birden fazla komutun yapılabildiğpği bind macrosu olusutulabiliyr,cogu arkadaşım kullanıyor.

buda benim macro örneğim umarım ise yarar ;)

bind "F1" "buy ak47; buy m4a1; buy hegrenade; buy flashbang; buy flashbang; buy smokegrenade; buy vesthelm; buy vest;"

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs map adı?
    4 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Cs:Go 1280x960 Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.