Şimdi Ara

Gnome-Goblin Engineering

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Shamanıma engineering kasıyorum.suan 205 engineering.şimdi bana gnome yada goblin engineering questleri veriyor.hangisini secmeliyim?Engineeringten beklentim PvP de bana fayda sağlasın.Aşırı bir gelir getirmesine gerek yok.Birde Chopper yapabileyim.Hangisi daha cok işimi görür.Goblin? Gnome?

hunter falan olsan yay kullanıosan git gnome ol ok yaparsın derdim de veya goblin ol mermi yapıosun

Orijinalden alıntı: tritone

bu saatten sonra hiç birini seçmeden grk yok
    hunter falan olsan yay kullanıosan git gnome ol ok yaparsın derdim de veya goblin ol mermi yapıosun

ne demek istemişsin hiçbir şey anlamadım.Ben bi daha sorayım,Shamanım.Özellikle PvP de bana yarar saglayacak olan hangisi? Goblin mi gnome mu? Chopper da yapmam şart.

Orijinalden alıntı: AgniQai

quote:

ne demek istemişsin hiçbir şey anlamadım.Ben bi daha sorayım,Shamanım.Özellikle PvP de bana yarar saglayacak olan hangisi? Goblin mi gnome mu? Chopper da yapmam şart.

80 levelda ikisinin arasında bir fark yok, hangisi olursan ol. Chopperıda her ikiside yapıyor.

Orijinalden alıntı: leventg

quote:

Orijinalden alıntı: AgniQai

quote:

80 levelda ikisinin arasında bir fark yok, hangisi olursan ol. Chopperıda her ikiside yapıyor.

sen 2si de olmadan hocaların izinden git o işler son paketten önce işe yarıyordu
    motor formül zaten reple alınan, onlarla alakasız

• Hocam 80 lvl de bu ayrımın dedılerı gıbı hıc bır onemı kalmadı su anda 2 sı arasında fark ettıren tek olay Mermi ve Ok yapımı bunlardan bırısı sadece Ok-Arrow dıgerıde Mermi-Bullet yapıyor hunter olmadıgın ıcın buda senı etkılemıyor.Ama satarım actıon house de dersen Arrow yapandan sanırım daha ıyı para kazanırsın kı cokda bır getırısı yok.Motoru recıpe olarak alıcaksın yanı hangısı olursan ol yapabılırsın.

Eldıvene roket,botuna speed,cloak ag gıbı ozellıklerı zaten basıyorsun dıye hatırlıyorum.

http://www.wow-professions.com/wowguides/wow-engineering-guide.html detaylara burdan ulasabılır ve en masrafsız sekılde kasmak ıstersen yıne bu topıcden yola dewam edebılırsın.Orda 450 olana kadar sana tam olarak hangı mat dan ne kadar lazım ne kadarını kullanman lazım gıbı bılgıler mevcut ben gecen pazar sabahı 9 da basladım eng kasmaya dıger carlarım ıle farmladım matları orda yazanları sadece trın vs para odedım su anda 435 hunter karakterıme mermı yapıcagım ıcın ona gore secım yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    weapon enchant scroll hakkında
    19 yıl önce açıldı
    STONE OF MAGE
    19 yıl önce açıldı
    9+ chaos baal
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabanemrah

Hocam 80 lvl de bu ayrımın dedılerı gıbı hıc bır onemı kalmadı su anda 2 sı arasında fark ettıren tek olay Mermi ve Ok yapımı bunlardan bırısı sadece Ok-Arrow dıgerıde Mermi-Bullet yapıyor hunter olmadıgın ıcın buda senı etkılemıyor.Ama satarım actıon house de dersen Arrow yapandan sanırım daha ıyı para kazanırsın kı cokda bır getırısı yok.Motoru recıpe olarak alıcaksın yanı hangısı olursan ol yapabılırsın.

Eldıvene roket,botuna speed,cloak ag gıbı ozellıklerı zaten basıyorsun dıye hatırlıyorum.

http://www.wow-professions.com/wowguides/wow-engineering-guide.html detaylara burdan ulasabılır ve en masrafsız sekılde kasmak ıstersen yıne bu topıcden yola dewam edebılırsın.Orda 450 olana kadar sana tam olarak hangı mat dan ne kadar lazım ne kadarını kullanman lazım gıbı bılgıler mevcut ben gecen pazar sabahı 9 da basladım eng kasmaya dıger carlarım ıle farmladım matları orda yazanları sadece trın vs para odedım su anda 435 hunter karakterıme mermı yapıcagım ıcın ona gore secım yaptım.

Çok sağol aklımda hiç soru işareti kalmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.