Merhaba Arkadaşlar başlıkdan'da belli oldugu gibi gng dünya şampiyonasına bir çogunuz gibi benimde hayallerimi süsleyen birşey =) Ben daha yeni Gng şampiyonasına kayıt yaptıgım için en çok kullandıgım foruma sizlerden yardım almak amacıyla konu açtım ben nasıl biriyim derseniz sosyal biri diyebilirim :D cafelere hiç bir zaman gitmedigim için hiç kimseyi tanımıyan sadece oyun içinde ve forumlarda edindigin arkadaşlarımın sayesinde bu oyunda biryere gelebilirsem gelebilirim =) yoksa benim ve sizinde tahmin ettiginiz gibi hileye başvuran yada cafe işletenlerin biraz daha yüksek avantajları oldugu için ben ve benim gibiler biraz gerilerde kalabiliriz ama ilk 30 diyor yani aslında başarabilirizde eyer ben bunu başarırsam sizlerin sayesinde başarırım o yüzden oylarınızı bekliyorum DH ailesi olarak =)
kendimi tanitim =); Troy server'ındayım şuan 87 lvl Glavier Full str charım var TURKIYE guildindeyim guildimin masterı sayılırım 3 senedir bu oyunu oynamaktayım 2005'in yazından beri bu kadar yeter sanırsam ince ayrıntılara girmeyelim :D
Şimdi sizden istedigim oylarınızı verebilceginiz linkleri vericem =) 1 kişi sadece 1 kişiye 5 puan verir yani böylece 5 kişiye oy verebilirsiniz bana 5 verir iseniz başkasına 5 veremez en fazla 4 puan verebilirsiniz. Bana bu linkden oy atabilirsiniz daha yeni kayıt oldum gng şampiyonasına o yüzden puanım 0 =) ama sizler yardım ederseniz inş ilk 30'u görürüz ilk 30'u görelim gerisi gelir :D link budur; http://www.gamesultan.com/silkroad/userDetail.asp?UserID=529 eyer gamesultan'a nasıl üye olunur diye yorum yazarsanız eklerim
unuturum ozaman neyse :D ama belki destekleyen 1 kaç kişi çıkar genede bekliyorum
evet azda olsa oylarınızı esirgemeyin
Beğenmedim.
Tamam Şimdi sana oy veriyorum..
ya tam oy veriyorum altta e-mail ve şifreyi istiyen ekran çıkıo üyeliğimi tam yazıcam kayboluo
2. sayfadayım _BLue_AnGeL_ bana 4 puan yolla sonra pm den kendi linkini bana at, bende sana bi 4 puan çakayım