Şimdi Ara

Gnctrkcll yeni mesajlaşma kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sagol dostum o zaman soyle acıklarsak benım suan paket 90 abonelıgım devam edıyor hatta yenı yaptırdım sayılır 10 msg atmısımdır nasıl 5000 sms attıgımı anlıcam ? .. yanı 7ytl verıp 90 tane bedava msg atıyorum pekı nasıl 5000 tane olacak bır sormak ıstedıgım farklı bır konu ıse gecekuşundan nasıl yararlanıcagım yanı kontorluler 250 kontor yukleyınce gecekusu yuklenıyor bedava konusma olayı ben ne yapacam da bana bedava konusma gelecek .. ??

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

sagol dostum o zaman soyle acıklarsak benım suan paket 90 abonelıgım devam edıyor hatta yenı yaptırdım sayılır 10 msg atmısımdır nasıl 5000 sms attıgımı anlıcam ? .. yanı 7ytl verıp 90 tane bedava msg atıyorum pekı nasıl 5000 tane olacak bır sormak ıstedıgım farklı bır konu ıse gecekuşundan nasıl yararlanıcagım yanı kontorluler 250 kontor yukleyınce gecekusu yuklenıyor bedava konusma olayı ben ne yapacam da bana bedava konusma gelecek .. ??

Şimdiden teşekkürler

Yanlış anlaşılma olmasın, paket 90 bir görüşme promosyonu:

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300761,00.html

Bu pakete üye olduktan sonra eğer gnctrkcll'iysen 5000 mesaj hattına yüklenecek. Muhtemelen bir SMS'le sana bu durum bildirilecektir.

• Bu arada gecekuşu bedava konuşma promosyonunun sona erdiğini de hatırlatayım (Turkcell'in kampanyarı hep bir kaç aylık kampanyalar).
  • turkcell ı aradım konustum .. Fatura kesımden sonra mesaj gelecekmıs o zaman baslıcakmıs 5000 sms hakkım . Bu paket 90 da mesaj attıkca mı para gelıor yoksa para bastan yatırılıomu bızden 90 tane cekıyoruz nasıl oluyor ==
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

turkcell ı aradım konustum .. Fatura kesımden sonra mesaj gelecekmıs o zaman baslıcakmıs 5000 sms hakkım . Bu paket 90 da mesaj attıkca mı para gelıor yoksa para bastan yatırılıomu bızden 90 tane cekıyoruz nasıl oluyor ==

Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi Paket 90'da bedava olan 90 SMS değil, 90 dakika görüşme. 90 dakika görüşme karşılığı da belirli bir sabit ücret var. 5000 SMS de paket 90 kullanıcıları için Eylül sonuna kadar ve geceleri kullanılmak üzere geçerli bir promosyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 17 Ağustos 2006; 14:44:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.