Şimdi Ara

Gnctrkcll yeni mesajlaşma kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell geceleri mesaj atmak isteyenler için yeni bir mesajlaşma promosyonu başlatmış.

Kaynak:http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/uyurgezer/index.html

• benim pek işime yaramaz ama gene de güzel bir kampanya
  • 250 kntr yuklersen
  • saatler cok sacma.. aksam 9 sabah 9 olsa baya iyi olurms da turkcell akıllı tabi.. ama msj atmak icin de gece 12yi bekleyemem kusura bakmasınlar
  • gecekuşunun görüşme versiyonu gerçekten kullanışlıydı ancak sms için saat aralığı gerçekten çok komik...

kullanıcı olarak en katlanamadığım şey kısıtlanmak, bir kampanya yapılıyorsa kullanmam için neden saat kriteri koyuluyor.bu kadar bedava sms vermek yerine daha az versin ama zaman kısıtı olmasın.

kampanya kurgusu başarılı
    ANCAAAAAAAAAAAKKKKK Kısıtlama Anlayışı ÇOOkkkKK TErSSSS
  • quote:

Orjinalden alıntı: huge_

gecekuşunun görüşme versiyonu gerçekten kullanışlıydı ancak sms için saat aralığı gerçekten çok komik...

kullanıcı olarak en katlanamadığım şey kısıtlanmak, bir kampanya yapılıyorsa kullanmam için neden saat kriteri koyuluyor.bu kadar bedava sms vermek yerine daha az versin ama zaman kısıtı olmasın.

kampanya kurgusu başarılı
    ANCAAAAAAAAAAAKKKKK Kısıtlama Anlayışı ÇOOkkkKK TErSSSS

Gayet mantıklı bence.. SMS'in az kullanıldığı saatler için kampanya yaparak hem daha fazla para kazanmayı hedefliyor , hem hatların aşırı yüklenmesini engelliyor.

• Vala 5000 sms çok fazla..Teşekkürler ama kullanmam ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5000sms azda değil..
    bana göre değil..
  • Kişiden kişiye farkediyor tabii. Ben gündüz mesajlaşmayı tercih ederim ama gece mesajlaşmaktan keyif alan, tercih eden tanıdıklarım var. Kampanya da bu kitleye hitap ediyor. Ki bunların sayısı da az değil...
  • askerde bi arkadaşım var adam 5000 sms boşa gitmesi diye çekeceği mesajı tek tek harf olarak gönderiyo anasını satim.
  • Turkcell hep kar edeceği şeyden kampanya yapıyo.. Zaten karetmediği bişiy var mı.. Bir sms i bile 100 katı ücretine gönderiyoruz.. Bi de 1 kontöre gönderdik die seviniyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebeLek

saatler cok sacma.. aksam 9 sabah 9 olsa baya iyi olurms da turkcell akıllı tabi.. ama msj atmak icin de gece 12yi bekleyemem kusura bakmasınlar

haketen yaa 12'den sonra ne işe yarar...aksam 9 sabah 9 daha mantıklı...
  • ya gece kime mesaj atacan hayret bişey bu arı artık bal vermemeye başladı devamlı iğnesini batırıyor
  • sms'i 100 katı ücretine mi gönderiyoruz?
    quote:

Orjinalden alıntı: XFREESTYLER

Turkcell hep kar edeceği şeyden kampanya yapıyo.. Zaten karetmediği bişiy var mı.. Bir sms i bile 100 katı ücretine gönderiyoruz.. Bi de 1 kontöre gönderdik die seviniyoruz...
  • Bunu tam bilemiyorum ama bu gayet açık. Mesela konuşma sırasında 1' da MB'larca veri giderken biz 4 ve bir dakika sonrası içinse 1 kontör ödediğimize göre.. bir sms in de yaklaşık olarak 100 bayt yer kapladığına göre..
    +Giden data miktarını şu şekilde de görebilirsiniz.: Cep telefonunuzu monitör, tv yada benzeri bir aletin yanına yaklaştırıp 8091 i arayıp konuşma halinde iken görüntünün nekadar titrediğini ( bunu yaparken bir ses çıkartmamayı bir de mikrofona üflemeyi deneyin yine fark görülüyo..) ve bir de 2222 ye sms atıp bunda nekadar titrediğini görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XFREESTYLER -- 13 Ağustos 2006; 13:19:57 >
  • abone olmak belesmi bu gencturkcell e
  • ya gidip avea veya telsim alacam bu türkcell sıktı artık en pahalı biz konuşuyoruz ne mesaj bedava ne konuşma
  • peki faturalı kullanıcılar nasıl yararlanacak bu kampanyadan bu 5000 sms kampanyasından yardım lutfen
  • gıcık olduğun biri varsa turkcell hattına 5000 sms i ard arda göndericen. o zaman ne olursa olsun telefon kafayı yer heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

peki faturalı kullanıcılar nasıl yararlanacak bu kampanyadan bu 5000 sms kampanyasından yardım lutfen

Paket 90'a üye olan gnctrkcll'liler doğrudan bu kampanyadan yararlanabiliyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.