Intel® Pentium® M İşlemci 750, işlemci hızı 1.86 GHz Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe 2MB L2 cache,533 MHz FSB Intel® 915 GM Chipset Intel® PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı Sonoma Teknolojisi 1GB DDR2 SO-DIMM Bellek 80 GB Harddisk 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran 128MB Paylaşımlı Intel Graphics Media 900 UMA DVD+-RW DUAL BLUETOOTH 6 kanal ses, mono mikrofon 56K Fax-Modem 10/100/ 1000 Gigabit Ethernet Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD) 4 x USB 2.0 port IEEE 1394 Kızılötesi port Li-ION smart battery TV - OUT Casper notebook taşıma çantası
hdd den haberiniz var mı acaba?
IEEE 1394 ?? bunun ne olduğunu bilen var mı?
Firewire
Usb gibi bir veri yolu,kameralarda olur büyük çoğunlukla.Yüksek çözünürlükte veri atmaya varar.
Casperın bütün modellerinde 5400 rpm hdd var .Bu modelleri alanlarda 2mb chache 5400 rpm olarak veriliyodu kampanyadan önce.
bence mükemmel bir kampanya...
sadece 128 mb paylaşımsız video kartı için extra bir ücretle alınabilirmi sormak lazım...
Bu kampanya dahilindeki dizüstü bilgisayarı peşin fiyatına taksitle alabileceğimiz yerler var mı? Elimdeki kredi kartını yazacaktım ama reklam olabilir diye yazmadım. Bir sorun yoksa yazabilirim. Veya yardımcı olmak isteyen arkadaşlara mail atabilirim. Şimdiden teşekkürler.
peşin fiyatına taksit kampanya haricinde diğer casper modellerinde. 12 taksitle word ve bonus'a %4 diğerlerine %8 vade farkı koyuyorlar.
Başta teşekkür ederim. Cevap için. Axess e peşin fiyatına taksitle alabileceğim bir yer var mı?
O kadar da cazip bir kampanya değil daha iyi fiyat ve donanıma mesela bir DELL bulunabilir. Kaldıki @bluebest dogru söylüyor casper o kadar iyi bir marka değil...Bu laptopu alacagıma Toshiba satelllite m40 alırım
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
O kadar da cazip bir kampanya değil daha iyi fiyat ve donanıma mesela bir DELL bulunabilir. Kaldıki @bluebest dogru söylüyor casper o kadar iyi bir marka değil...Bu laptopu alacagıma Toshiba satelllite m40 alırım
SANA katılmakla beraber dell 6000 derim
Bende de var ve hiç memnun değilim.çok trişka bi firmanın sattığı mallar belgelerimde arıza adında bi metin belgesi açtım notebookun arızalarını yazıyom durmadan bi dünya oldu.hergün bi yenisi çıkıyo olamas böyle bi dandiklik.sınavlar bitsin doğru servise koşacam ne bu dandiklik.....
Bende de var ve hiç memnun değilim.çok trişka bi firmanın sattığı mallar belgelerimde arıza adında bi metin belgesi açtım notebookun arızalarını yazıyom durmadan bi dünya oldu.hergün bi yenisi çıkıyo olamas böyle bi dandiklik.sınavlar bitsin doğru servise koşacam ne bu dandiklik.....
Casperın geneli zaten dandik.Sonamalı casper alan varmı diye bi topic var okumadın galiba bi dünya sorunları var.ben hiç tavsiye etmem.Benimkide CPS2000 serisi sadece kasaı değişik bu modelden.Bakalım 2 hafta sonra servise götürecem onlar nasıl bi tepki verecekler çok merak ediyorum sevisleri de malları gibiyse hemen laptopu satacam kararlıyım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme