Şimdi Ara

gnctrkcll ice age kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sikayetvar.com sitesine yaptığım şikayet meyvesini verdi
    biraz önce aranıp cinebonus kanyon için 2 adet ismime özel davetiye verileceği bildirilmiştir.
    Turkcell'i bu ince davranışından dolayı burdan kutlamak istiyorum.
     gnctrkcll ice age kampanyası
  • zamanında turkcell istanbul film festivali için bilet veriyordu. pazar öğlen gösterimi için beyoğlu emek sinemasına gittim. bileti verecek bir görevli bulamadım. turkcell çalışanları gelmemiş falan. festival görevlisi arkadaşlar bizi zor durumda bırakmamak için ücretsiz bilet vermişlerdi. ama gerçkten çok kızmıştım sevgili turkcelle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

sikayetvar.com sitesine yaptığım şikayet meyvesini verdi
    biraz önce aranıp cinebonus kanyon için 2 adet ismime özel davetiye verileceği bildirilmiştir.
    Turkcell'i bu ince davranışından dolayı burdan kutlamak istiyorum.
     gnctrkcll ice age kampanyası

vay anasını sayın seyirciler

• neyse artık bıdahaki kampanyalara bakacaz
  • Dün mesaj geldi iki kişilik davetiye kazandınız diye. Sinamayı (denizli) aradım adınız listede var istediğiniz zaman gelip izleyebilirsiniz dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merkay7

Dün mesaj geldi iki kişilik davetiye kazandınız diye. Sinamayı (denizli) aradım adınız listede var istediğiniz zaman gelip izleyebilirsiniz dediler.

iyi seyirler tek mi gidiyosun geliyim bende
  • bana da dün mesaj geldi cinebonus sinmelaalrından iki kişilik davetiyenizi alabilirsiniz diye. ankarada 3 boyutlu sadece panora ve aecadium da varmış. altyazı olanların saati de gece. bi de buna girişte gözlkük mü almak gerekecek parayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Temmuz 2009; 13:05:27 >
  • bize birşey yok ballılar sizi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.